MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #360 Dátum: 10 feb 05, 09:13:52 » |
|
Már megbocsáss, de egy lassan 20 gigás játékot hol akarsz te böngészőből futtathatóvá tenni? o_O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #361 Dátum: 10 feb 05, 12:41:40 » |
|
Na akkor ide is. Én ugyan még nem találtam ilyet, de gondolom úgy kell elképzelni, mintha a BiteFight-ra, vagy más hasonlóan színvonalas Ördögi GameForge játékra ráhúznánk egy WoW skin-t. A WoW világát meg nem hinném, hogy ilyen módon fel lehetne használni legálisan. Ha engedélyezné ezt a Blizzard, akkor már sok külföldi ilyen lenne, de ez csak magányvélemény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com
|
|
« Válasz #362 Dátum: 10 feb 05, 18:28:09 » |
|
Böngészőből játszható, mint a Gladitus, Ikariam és hasonlók.. Nem 3D-s, szöveges! Mivel senki sem segít egyedül elég nehéz, eddig ennyit tudtam össze dobni:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #363 Dátum: 10 feb 05, 18:49:38 » |
|
Ugye a Blizzard engedélyét már elkérted hozzá? Mert ha nem, akkor olyan gyönyörűen le fogják kapcsoltatni mint az ihaj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #364 Dátum: 10 feb 05, 18:59:57 » |
|
Sztem a blizz teliba sz*rja az ilyet:D neki ez reklámxD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #365 Dátum: 10 feb 06, 11:53:57 » |
|
És amúgy neked mi a hasznod ebből a böngészős wow -ból?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 06, 15:24:49 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 10 feb 06, 15:07:21 » |
|
azt szeretném kérdezni a játékkal kapcsolatban hogyha rippilve szedném le akkor attól még futna rajta a ulti vagy sem azért kérdezem mert még nem naon játszottam ezel csak vidiket látam róla és megtetszett és rippelve akarom leszedni de ha a multi ne mjó akkor megszerzem a rendeset a választ előre is köcce
|
|
|
Naplózva
|
A híuság nem rossz dolog csak az önbecsülés egyikk fajtája:D
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #367 Dátum: 10 feb 06, 15:29:05 » |
|
Ha ebből értettem volna akár egy szót is talán tudnék értelmes választ adni, de így nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com
|
|
« Válasz #368 Dátum: 10 feb 06, 15:47:26 » |
|
1. Nincs belőle rippelt, nincs mit kirippelni, na meg a friss patchekkel csak szívnál, ha ilyen mélyen bele nyúlnál.. Szépen veszel egy wincsit aztán felrakod.. 2. Nincs rajta külön multi meg single, csak online játszható fizetősön vagy törtön..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #369 Dátum: 10 feb 06, 15:50:29 » |
|
Szépen végig fogod szenvedni amit én meg még sokan mások, hogy a 20 gb -s játékot + a patcheket letöltöd és feltelepíted vagy megveszed eredetibe, és fizetsz minden hónapban isten tudja hány ezer forintot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #370 Dátum: 10 feb 06, 17:23:04 » |
|
lehet olyanfajta rip mint mit amiben ln szedtem le anno a DMC4-et. vagyis harminchatszor agyon tömörített feldarabolt megint tömített összerakott tömörített feldarabolt fájlokból állt és így nyolc giga helyett csak kettőt kellett lehúzni, viszont a kicsomagolás (volt hozzá egy progi szal nem zip vagy rar féle) kb több mint 5 órát vett igénybe. vagy lehet volt az 10? is hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #371 Dátum: 10 feb 06, 17:25:59 » |
|
Hát akkor az úgy nem túl egészséges Egyszerűbb leszedni normálisan
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #372 Dátum: 10 feb 06, 18:50:38 » |
|
hát akkor így csinálom nincs kedvem vel szórakozni meg fizetni a szervert köcc e a válaszokat!!
|
|
|
Naplózva
|
A híuság nem rossz dolog csak az önbecsülés egyikk fajtája:D
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #373 Dátum: 10 feb 06, 19:06:43 » |
|
fizetsz minden hónapban isten tudja hány ezer forintot
~3,5k-t fizet az ember havonta Számomra tökéletesen megéri, megvan az egész havi szórakozásom ^^ Azt mondjuk hozzáteszem, hogy soha életemben nem ittam, cigiztem, vagy mentem discoba, szóval valamire csak én is költhetek már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com
|
|
« Válasz #374 Dátum: 10 feb 06, 19:52:19 » |
|
Én most töltöm a friss tiszta verziót, alap WoW + Burning Crusade kieg + Lich King kieg és megvan a tört szeró készítéshez szükséges pack is, friss stabil és lesz salyát WoW serverem ahol haverral toljuk ingyen!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 06, 19:59:40 írta Konan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|