24 nov 23, 15:26:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508494 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Suigetsu
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #330 Dátum: 10 jan 18, 21:33:28 »

Hát a a wod (warriors of darkness) -on vannak 1600 -an és a fejlődés is sokkal egyszerűbb, mert oggrimarban vagy stormwindben vannak ilyen ruha  meg kard vendorok, azoknál 1 aranyér lehet venni ilyen lvl 70 -es kardokat meg ruhákat és már lvl 1 -en feltudod venni őket, meg aranyból is jóval többet lehet szerezni

Off.:
kösz ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 18, 21:34:56 írta Suigetsu » Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #331 Dátum: 10 jan 18, 21:47:35 »

Értem. Hát nemtom, most rászoktam a "szenvedni kell a szintért" dologra, de a g jól jön Mosolyog
Majd fellesek oda is. Mosolyog
Am. milyen kari(jai)d van(nak) wod-on? Meg szint(jük)? Kaszt(juk)?
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 18, 21:48:25 írta Max » Naplózva

Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #332 Dátum: 10 jan 18, 22:07:07 »

Nekem eddig olyan 40-45-ös szintü Undead Rugóm van annak Gyöknoob a neve, de ahogy 55-re sikerül felhúznom azonnal csinálok egy Blood Elf Death Knight-ot és azzal tolom tovább, ja és Kanokanor lessz a neve Nevet
erről is írtam, lásd menj egy kicsit visszább
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 18, 22:09:31 írta Kanokanor Seme » Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #333 Dátum: 10 jan 18, 22:14:38 »

Én nem doublepost-olnék a helyedben...namind1...
Am. majd akk kipróbálom milyen... Nekem is a BElf a kedvenc karim, csak haverom allis Rebornon, és ezért NightElf huntát csináltam. Természetesen csajt, mert a fiú belőle elég öregnek néz ki és idegel xD
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #334 Dátum: 10 jan 19, 11:10:49 »

1 aranyér lehet venni ilyen lvl 70 -es kardokat meg ruhákat és már lvl 1 -en feltudod venni őket, meg aranyból is jóval többet lehet szerezni
Uhhh hát ez szörnyen hangzik... De nem mondok inkább semmit, nem mondok semmit smirksweat Nem hobbym a törtszerver szidás Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #335 Dátum: 10 jan 19, 17:53:29 »

A tört csak arra jó, hogy belekóstolj, az igazi kaland az eredeti. Én is sokáig törtökön nyomtam de eredetin megtanulod értékelni a tárgyakat meg a varázslataidat. Mert meg kell szenvedni mindenért és ki kell tapasztalni mi, mennyire hatékony. De a rohadt hordásokat még mindig utálom Mosolyog ,na jó ha hordás vagyok akkor meg az allit  Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #336 Dátum: 10 jan 19, 18:30:57 »

Rohadt hordások... Ohh My God Hát azért nah... >.<# Büdös allisok inkább Nevet For the Horde! Yóóóó
(bár mikor régen allis voltam én is a hülye hordásokat utáltam Mosolyog Ez mindenkivel így van)
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #337 Dátum: 10 jan 19, 18:47:27 »

meg kell szenvedni mindenért
Egyre kevésbé Szomorú Most már a t9-et is lassan utánad vágják,hogy nesze vazze, vidd T_T (jó, persze, heroicokat kell csinálni érte, de azok nagyon messze vannak a nehéztől...)
@Ritli: Én nem vagyok így vele, van allis, és hordás karakterem is, nem utálom egyik factiont se, ha éppen a másikkal vagyok Nyelvesít De persze angol tanárom is megmondta már, én egy űrlény vagyok Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #338 Dátum: 10 jan 19, 18:55:57 »

Hát akkor lehet, hogy tényleg az vagy xD Én úgy vagyok vele, hogy éppen azt utálom akit kell (könnyen alkalmazkodok a környezetemhez) Nevet Allissal hordást, hordással allist. De alap módban az allit Nevet

Viszont milanbert aláírása O_O Olyan rég volt már el is felejtettem, hogy vannak ilyen wowos sig-ek Nevet Gyorsan le is gyártottam párat magamnak ^^
Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #339 Dátum: 10 jan 19, 19:32:29 »

Csak most már jobb lesz ujra bekockulnom, mert lassan fejlődök. Mindig közbejön valami és nincs időm játszani. Pedig fel kéne húznom az engineeringem is Mosolyog
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #340 Dátum: 10 jan 19, 19:39:13 »

velem ugy van, ha allis karakterrel játszom, akkor a hordásokat utálom, ha hordás karakterrel játszom akkor az allisokat utáálom Mosolyog egyébként inkább hordás párti vagyok >.<#
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #341 Dátum: 10 jan 19, 19:52:33 »

Na hunngeri végre egy rokonlélek Nevet
Engi az jó nagyon én hunterem is az Lesütöttszemek Csak nagyon költséges a végefelé >.<# Főleg nekem volt az mert mellette nem miner vagyok vele hanem enchanter Nevet

Úgy megjött a kedvem a wow-hoz most... Sír >.<
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 19, 19:53:13 írta Ritli » Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #342 Dátum: 10 jan 19, 20:30:32 »

Mondjuk ha horda akkor tauren sámán. Azzal kezdtem még törtön, majd lesz itt is. Meg persze a törp hunter, mert az ebben az összeállításban az igazi. Bár kéne csinálnom egy nigh elf huntert Drizzt néven egy Guen nevű fekete párduc pettel  Ördögi Csak lenne is időm meg kitartásom mindenféle karit felhúzni  Technikai KO

Nem vagyok allis vagy hordás mindkét oldalt szeretem. De undead nem lennék mert ellenszenves az egész "faj". De ugyanígy vagyok a gnómokkal is.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #343 Dátum: 10 jan 19, 20:45:15 »

Nekem az emberek meg a törpe nők ellenszenvesek Lehánylak Nevet De amiket legjobban szeretek azok az elfek. Mindegy hogy night vagy blood ^^ Bár nem csoda mert wow előtt és elf párti voltam Mosolyog Aztán még a draenei csajok a jók meg a troll fickók. Ha fiú lennék egyértelműen trollt indítottam volna szerintem Pontosan Csak a nő belőlük is randa Nyelvetnyújt De mondjuk jobbak mint a törpe nők Nevet
A karifelhúzás meg nem gond. Majd ha ezt felhúztad egy ideig elleszel míg "kiéled" magad. Insták, raidek, repuzás, pvp, stb. Aztán mikor olyan szinten vagy, hogy nem kell vele töltened minden wowra szánt perced hanem pl csak raidre belépni akkor felhúzol egy másikat. Legalábbis én mindig így voltam vele smirksweat
Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #344 Dátum: 10 jan 19, 21:06:51 »

Hát igen törpe nők, van abban valami taszító ha a nőknek is szakálla van  smirksweat Elfeket szeretem én is egyik kedvenc hősöm is az, igaz sötételf (Drizzt Do Urden).  Nekem a wow világából kicsit kilóg a Dranei faj de nagyon jól néznek ki főleg nagy páncélokban.

Sohasem voltam az a csapatjátékos, legalábbis wowban, ha nem lenne a random dungeon rendszer nem is nagyon jártam volna dungeonokban. Talán majd 80-on megváltozik a helyzet.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins