Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #330 Dátum: 10 jan 18, 21:33:28 » |
|
Hát a a wod (warriors of darkness) -on vannak 1600 -an és a fejlődés is sokkal egyszerűbb, mert oggrimarban vagy stormwindben vannak ilyen ruha meg kard vendorok, azoknál 1 aranyér lehet venni ilyen lvl 70 -es kardokat meg ruhákat és már lvl 1 -en feltudod venni őket, meg aranyból is jóval többet lehet szerezni Off.: kösz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 18, 21:34:56 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #331 Dátum: 10 jan 18, 21:47:35 » |
|
Értem. Hát nemtom, most rászoktam a "szenvedni kell a szintért" dologra, de a g jól jön Majd fellesek oda is. Am. milyen kari(jai)d van(nak) wod-on? Meg szint(jük)? Kaszt(juk)?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 18, 21:48:25 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #332 Dátum: 10 jan 18, 22:07:07 » |
|
Nekem eddig olyan 40-45-ös szintü Undead Rugóm van annak Gyöknoob a neve, de ahogy 55-re sikerül felhúznom azonnal csinálok egy Blood Elf Death Knight-ot és azzal tolom tovább, ja és Kanokanor lessz a neve erről is írtam, lásd menj egy kicsit visszább
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 18, 22:09:31 írta Kanokanor Seme »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #333 Dátum: 10 jan 18, 22:14:38 » |
|
Én nem doublepost-olnék a helyedben...namind1... Am. majd akk kipróbálom milyen... Nekem is a BElf a kedvenc karim, csak haverom allis Rebornon, és ezért NightElf huntát csináltam. Természetesen csajt, mert a fiú belőle elég öregnek néz ki és idegel xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #334 Dátum: 10 jan 19, 11:10:49 » |
|
1 aranyér lehet venni ilyen lvl 70 -es kardokat meg ruhákat és már lvl 1 -en feltudod venni őket, meg aranyból is jóval többet lehet szerezni
Uhhh hát ez szörnyen hangzik... De nem mondok inkább semmit, nem mondok semmit Nem hobbym a törtszerver szidás
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #335 Dátum: 10 jan 19, 17:53:29 » |
|
A tört csak arra jó, hogy belekóstolj, az igazi kaland az eredeti. Én is sokáig törtökön nyomtam de eredetin megtanulod értékelni a tárgyakat meg a varázslataidat. Mert meg kell szenvedni mindenért és ki kell tapasztalni mi, mennyire hatékony. De a rohadt hordásokat még mindig utálom ,na jó ha hordás vagyok akkor meg az allit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #336 Dátum: 10 jan 19, 18:30:57 » |
|
Rohadt hordások... Hát azért nah... Büdös allisok inkább For the Horde! (bár mikor régen allis voltam én is a hülye hordásokat utáltam Ez mindenkivel így van)
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #337 Dátum: 10 jan 19, 18:47:27 » |
|
meg kell szenvedni mindenért Egyre kevésbé Most már a t9-et is lassan utánad vágják,hogy nesze vazze, vidd T_T (jó, persze, heroicokat kell csinálni érte, de azok nagyon messze vannak a nehéztől...) @Ritli: Én nem vagyok így vele, van allis, és hordás karakterem is, nem utálom egyik factiont se, ha éppen a másikkal vagyok De persze angol tanárom is megmondta már, én egy űrlény vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #338 Dátum: 10 jan 19, 18:55:57 » |
|
Hát akkor lehet, hogy tényleg az vagy xD Én úgy vagyok vele, hogy éppen azt utálom akit kell (könnyen alkalmazkodok a környezetemhez) Allissal hordást, hordással allist. De alap módban az allit Viszont milanbert aláírása O_O Olyan rég volt már el is felejtettem, hogy vannak ilyen wowos sig-ek Gyorsan le is gyártottam párat magamnak ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #339 Dátum: 10 jan 19, 19:32:29 » |
|
Csak most már jobb lesz ujra bekockulnom, mert lassan fejlődök. Mindig közbejön valami és nincs időm játszani. Pedig fel kéne húznom az engineeringem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #340 Dátum: 10 jan 19, 19:39:13 » |
|
velem ugy van, ha allis karakterrel játszom, akkor a hordásokat utálom, ha hordás karakterrel játszom akkor az allisokat utáálom egyébként inkább hordás párti vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #341 Dátum: 10 jan 19, 19:52:33 » |
|
Na hunngeri végre egy rokonlélek Engi az jó nagyon én hunterem is az Csak nagyon költséges a végefelé Főleg nekem volt az mert mellette nem miner vagyok vele hanem enchanter Úgy megjött a kedvem a wow-hoz most... >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 19, 19:53:13 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #342 Dátum: 10 jan 19, 20:30:32 » |
|
Mondjuk ha horda akkor tauren sámán. Azzal kezdtem még törtön, majd lesz itt is. Meg persze a törp hunter, mert az ebben az összeállításban az igazi. Bár kéne csinálnom egy nigh elf huntert Drizzt néven egy Guen nevű fekete párduc pettel Csak lenne is időm meg kitartásom mindenféle karit felhúzni Nem vagyok allis vagy hordás mindkét oldalt szeretem. De undead nem lennék mert ellenszenves az egész "faj". De ugyanígy vagyok a gnómokkal is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #343 Dátum: 10 jan 19, 20:45:15 » |
|
Nekem az emberek meg a törpe nők ellenszenvesek De amiket legjobban szeretek azok az elfek. Mindegy hogy night vagy blood ^^ Bár nem csoda mert wow előtt és elf párti voltam Aztán még a draenei csajok a jók meg a troll fickók. Ha fiú lennék egyértelműen trollt indítottam volna szerintem Csak a nő belőlük is randa De mondjuk jobbak mint a törpe nők A karifelhúzás meg nem gond. Majd ha ezt felhúztad egy ideig elleszel míg "kiéled" magad. Insták, raidek, repuzás, pvp, stb. Aztán mikor olyan szinten vagy, hogy nem kell vele töltened minden wowra szánt perced hanem pl csak raidre belépni akkor felhúzol egy másikat. Legalábbis én mindig így voltam vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #344 Dátum: 10 jan 19, 21:06:51 » |
|
Hát igen törpe nők, van abban valami taszító ha a nőknek is szakálla van Elfeket szeretem én is egyik kedvenc hősöm is az, igaz sötételf (Drizzt Do Urden). Nekem a wow világából kicsit kilóg a Dranei faj de nagyon jól néznek ki főleg nagy páncélokban. Sohasem voltam az a csapatjátékos, legalábbis wowban, ha nem lenne a random dungeon rendszer nem is nagyon jártam volna dungeonokban. Talán majd 80-on megváltozik a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|