24 nov 23, 19:01:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 509061 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Suigetsu
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #270 Dátum: 09 okt 30, 21:40:32 »

Ha most eredetibe tolnám a wowot, akkor mint bossal, találkoznék Arthassal? (mert ugye az eredeti wow az már Northrendnél tart, és Arthas ott található)
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #271 Dátum: 09 okt 30, 21:54:04 »

Még nem, a következő nagy patchben érkezik Icecrown Citadel-lel együtt, egyelőre tesztfázisban van.
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #272 Dátum: 09 okt 30, 22:00:46 »

Értem. Szerintem majd egy olyan 100-200 fullra fejlesztett gyerek kelleni fog Arthas legyőzéséhez, láttam egy trailert róla, hogy megtámadják Arthast, de mind elbuknak, mégcsak meg sebezni sem tudták (pedig voltak egy jó páran)
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #273 Dátum: 09 okt 30, 22:04:04 »

Darkshoret én is sajnálom...favorit terep  Sír
Nekem egyre kevésbbé tetszik a wow Nevet ..még 2 kiegészítő és ott tartunk hogy mindenki 3 milla hp-val szaladgál és 2-300000ket fognak lövöldözni
Cataclysm-ben meg alaphangon az nem tetszik h Deathwing lesz a főellen..azért nehogy már egy 25 fős raid lecsapja az 1ik nagy dragon aspectet  Nyelvesít (bár úgyis az lesz h jön vmi npc help de akkor is..nekem nem jön be a dolog)
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #274 Dátum: 09 okt 30, 22:04:27 »

Nem tudom, hogy Te ugyanarról a WoWról beszélsz-e mint én, de pontosan 25 jól felszerelt játékos fog kelleni, és egy kis NPC segítség Nyelvesít

Feo: Csak gondolj bele, ez a 25 (40) fő már leölt több Feketesárkány vezért (Köztük deathwing lányát), 2 old godot (akiknek az ereje azért szerintem van akkora, mint egy Dragon aspect), 2 elemental Lordot (Ragnaros + Thundaraan), visszaküldtük Kil'jaeden félig átmászott testét is a portálon túlra + vedd hozzá, hogy nagy valószínűséggel a többi dragon aspect is segíteni fog =)
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 30, 22:07:54 írta MoonTiger » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #275 Dátum: 09 okt 31, 11:01:50 »

Na igen az engem is nagyon zavar hogy uj kiegnél mindig olyan nagyok a gearek közötti különbségek. Főleg sima wow és BC között volt hatalmas. O_o Deathwing is zavaró kicsit de hát ez van ezt kell szeretni Nevet

De ami a területek változását illeti. Szerintem semmi probléma vele az idő múlik és vele változnak a dolgok nem maradhat ashenvale az idők végezetéig félig kivágva Nevet (pedig egyik kedvenc területem)
És ugyanígy van az új faj/kaszt kombinációkkal. Először furcsálltam mondjuk a tauren paladint Nevet De hát változás istenem Mosolyog Ugyanez volt a night elfeknél is. Ha Malfurion nem kezd el fákkal dumálni meg Ashara démonokkal flörtölgetni akkor nem lennének druidák hanem tele lenne minden night elf mage-ekkel és kicsit máshogy nézne ki Azeroth kacsint
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #276 Dátum: 09 okt 31, 11:14:07 »

Ez meg a másik fantasztikus húzás az új kiegben...minden fajhoz pakoltak még kasztlehetőségeket. Ez önmagában nem rossz dolog..csak azért ezt is ésszel kellett volna, azért a Night Elf mage-et kicsit durvának találom -.-
Naplózva

Brock Lee
Chuunin
*

« Válasz #277 Dátum: 09 nov 01, 17:42:25 »

Pedig a warcraft történelem alapján pont, hogy a NE mage tűnik a legeltaláltabbnak az új faj/kaszt kombinációk közül /legalábbis szerintem/. Malfurion előtt a legtöbb night elf arkán mágus volt (lásd Ősök Háburúja trilógia Mosolyog ), pl Illidan is az volt.
Nekem a tauren paladin-al, troll druid-al és worgen druid-al van bajom... Az előbbit nem részletezném, rengeteg fórum megteszi helyettem. Az utóbbi kettő viszont annyiból vicces, hogy eredetileg csak a NE férfiak(!) voltak druidák, még a NE nők sem voltak azok, nem hogy a taurenek...Am olvastam, hogy anno majdnem kimaradtak a druidák, mint játszható kaszt, mert Chris Metzen nehezen állt kötélnek, hogy ne csak a night elf-ek lehessenek.
Jó persze, mindre rálehet fogni, hogy a változások miatt vannak, de azért ez elég gyenge alibi egy ilyen epic történetnél Mosolyog A végén odáig fajulunk, hogy minden faj kombinálható minden kasztal Nevet
Am szerintetek lesz valaha Warcraft 4 rts? Én annak pl jobban örülnék mint egy újabb wow kiegnek.
Naplózva
JANOSHERCEG
Gennin
*

« Válasz #278 Dátum: 09 nov 01, 17:45:56 »

Nagyából mikor jön ki az Arthas-os patch,tudja valaki?
Naplózva

Ninja Missions :
D/C - 10/10
B - 11/11
A - 12/13
S - 4/7
Shippuuden - 21/31

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #279 Dátum: 09 nov 05, 00:07:02 »

Hát...ha a warcraft történelmet veszed alapul épp ezaz h a Night elf és a Mage párosítás a legnagyobb bukfenc az egészben...
Nem véletlenül hagytak fel a dologgal ...+akkor ennyi erővel go BT és köszönjék meg Illinek h csinált még 1 well of eternytit, meg tulképp kár volt elzárni 10000 évre.
Ezzel a húzással törlik el a különbséget a Night és a Blood elfek között...
Naplózva

aimbot
Újonc
*

« Válasz #280 Dátum: 09 nov 05, 23:31:45 »

Nagyából mikor jön ki az Arthas-os patch,tudja valaki?
idén biztos nem Nevet sztem olyan április fele... legalábbis gondolom... nem olyan rövid idő megcsinálni azt a rengeteg instát, ami icecrownban lesz Nevet
Naplózva

Matetsu.
Kezdő Jounin
*

1 :)

« Válasz #281 Dátum: 09 nov 07, 11:12:59 »

MIt leeht tenni ha azt írja a wow h. Login server is down? tudom h. azt ők szablyákmeg de ha nem lesz jó akk mit lehet tenni?
Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #282 Dátum: 09 nov 10, 19:56:58 »

Na igen szerintem is a night elf mage a legvészesebb és Feo mindent le is írt hogy miért Mosolyog De ugyanakkor ha olvasta valaki az ősök háborúja trilógiát akkor benne van hogy Rhonin teljesen más mágiát használ mint anno a night elfek szoval ha úgy kezdenek neki... vagy nemtom. Összezavarodtam. Nevet De mindegy is lesz mage és kész nem tudunk mit tenni ellene max abbahagyjuk a wowot. Vagy fül befog, szem becsuk és PÁPÁPÁPÁ... Nevet

pintermate ha eredetin játszol akkor olvass utána hivatalos fórumon szerintem. Ha meg nem akkor válts szervert vagy mittomén Nevet
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hiei
Vendég
« Válasz #283 Dátum: 09 nov 12, 01:34:17 »

Ez meg a másik fantasztikus húzás az új kiegben...minden fajhoz pakoltak még kasztlehetőségeket. Ez önmagában nem rossz dolog..csak azért ezt is ésszel kellett volna, azért a Night Elf mage-et kicsit durvának találom -.-
Nem sokára jön a holy tauren rúgóxDDDDD. Én már a gnóm tankal besokaltamxDD.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #284 Dátum: 09 nov 12, 10:15:15 »

Na azért a tauren rugó beteg lenne xD Holy rugóról meg eddig is tudtunk Nevet Mindig is létezett. Mosolyog Volt is hozzá egy király talentfa amiiiit nem találok >.<# ezvan Nevet Már lassan kifolyik a szemem a sok google-től meg fórumtól de nem találom  smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins