Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #270 Dátum: 09 okt 30, 21:40:32 » |
|
Ha most eredetibe tolnám a wowot, akkor mint bossal, találkoznék Arthassal? (mert ugye az eredeti wow az már Northrendnél tart, és Arthas ott található)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #271 Dátum: 09 okt 30, 21:54:04 » |
|
Még nem, a következő nagy patchben érkezik Icecrown Citadel-lel együtt, egyelőre tesztfázisban van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 09 okt 30, 22:00:46 » |
|
Értem. Szerintem majd egy olyan 100-200 fullra fejlesztett gyerek kelleni fog Arthas legyőzéséhez, láttam egy trailert róla, hogy megtámadják Arthast, de mind elbuknak, mégcsak meg sebezni sem tudták (pedig voltak egy jó páran)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #273 Dátum: 09 okt 30, 22:04:04 » |
|
Darkshoret én is sajnálom...favorit terep Nekem egyre kevésbbé tetszik a wow ..még 2 kiegészítő és ott tartunk hogy mindenki 3 milla hp-val szaladgál és 2-300000ket fognak lövöldözni Cataclysm-ben meg alaphangon az nem tetszik h Deathwing lesz a főellen..azért nehogy már egy 25 fős raid lecsapja az 1ik nagy dragon aspectet (bár úgyis az lesz h jön vmi npc help de akkor is..nekem nem jön be a dolog)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #274 Dátum: 09 okt 30, 22:04:27 » |
|
Nem tudom, hogy Te ugyanarról a WoWról beszélsz-e mint én, de pontosan 25 jól felszerelt játékos fog kelleni, és egy kis NPC segítség Feo: Csak gondolj bele, ez a 25 (40) fő már leölt több Feketesárkány vezért (Köztük deathwing lányát), 2 old godot (akiknek az ereje azért szerintem van akkora, mint egy Dragon aspect), 2 elemental Lordot (Ragnaros + Thundaraan), visszaküldtük Kil'jaeden félig átmászott testét is a portálon túlra + vedd hozzá, hogy nagy valószínűséggel a többi dragon aspect is segíteni fog =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 30, 22:07:54 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #275 Dátum: 09 okt 31, 11:01:50 » |
|
Na igen az engem is nagyon zavar hogy uj kiegnél mindig olyan nagyok a gearek közötti különbségek. Főleg sima wow és BC között volt hatalmas. O_o Deathwing is zavaró kicsit de hát ez van ezt kell szeretni De ami a területek változását illeti. Szerintem semmi probléma vele az idő múlik és vele változnak a dolgok nem maradhat ashenvale az idők végezetéig félig kivágva (pedig egyik kedvenc területem) És ugyanígy van az új faj/kaszt kombinációkkal. Először furcsálltam mondjuk a tauren paladint De hát változás istenem Ugyanez volt a night elfeknél is. Ha Malfurion nem kezd el fákkal dumálni meg Ashara démonokkal flörtölgetni akkor nem lennének druidák hanem tele lenne minden night elf mage-ekkel és kicsit máshogy nézne ki Azeroth
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #276 Dátum: 09 okt 31, 11:14:07 » |
|
Ez meg a másik fantasztikus húzás az új kiegben...minden fajhoz pakoltak még kasztlehetőségeket. Ez önmagában nem rossz dolog..csak azért ezt is ésszel kellett volna, azért a Night Elf mage-et kicsit durvának találom -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #277 Dátum: 09 nov 01, 17:42:25 » |
|
Pedig a warcraft történelem alapján pont, hogy a NE mage tűnik a legeltaláltabbnak az új faj/kaszt kombinációk közül /legalábbis szerintem/. Malfurion előtt a legtöbb night elf arkán mágus volt (lásd Ősök Háburúja trilógia ), pl Illidan is az volt. Nekem a tauren paladin-al, troll druid-al és worgen druid-al van bajom... Az előbbit nem részletezném, rengeteg fórum megteszi helyettem. Az utóbbi kettő viszont annyiból vicces, hogy eredetileg csak a NE férfiak(!) voltak druidák, még a NE nők sem voltak azok, nem hogy a taurenek...Am olvastam, hogy anno majdnem kimaradtak a druidák, mint játszható kaszt, mert Chris Metzen nehezen állt kötélnek, hogy ne csak a night elf-ek lehessenek. Jó persze, mindre rálehet fogni, hogy a változások miatt vannak, de azért ez elég gyenge alibi egy ilyen epic történetnél A végén odáig fajulunk, hogy minden faj kombinálható minden kasztal Am szerintetek lesz valaha Warcraft 4 rts? Én annak pl jobban örülnék mint egy újabb wow kiegnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #278 Dátum: 09 nov 01, 17:45:56 » |
|
Nagyából mikor jön ki az Arthas-os patch,tudja valaki?
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #279 Dátum: 09 nov 05, 00:07:02 » |
|
Hát...ha a warcraft történelmet veszed alapul épp ezaz h a Night elf és a Mage párosítás a legnagyobb bukfenc az egészben... Nem véletlenül hagytak fel a dologgal ...+akkor ennyi erővel go BT és köszönjék meg Illinek h csinált még 1 well of eternytit, meg tulképp kár volt elzárni 10000 évre. Ezzel a húzással törlik el a különbséget a Night és a Blood elfek között...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aimbot
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 09 nov 05, 23:31:45 » |
|
Nagyából mikor jön ki az Arthas-os patch,tudja valaki?
idén biztos nem sztem olyan április fele... legalábbis gondolom... nem olyan rövid idő megcsinálni azt a rengeteg instát, ami icecrownban lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #281 Dátum: 09 nov 07, 11:12:59 » |
|
MIt leeht tenni ha azt írja a wow h. Login server is down? tudom h. azt ők szablyákmeg de ha nem lesz jó akk mit lehet tenni?
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #282 Dátum: 09 nov 10, 19:56:58 » |
|
Na igen szerintem is a night elf mage a legvészesebb és Feo mindent le is írt hogy miért De ugyanakkor ha olvasta valaki az ősök háborúja trilógiát akkor benne van hogy Rhonin teljesen más mágiát használ mint anno a night elfek szoval ha úgy kezdenek neki... vagy nemtom. Összezavarodtam. De mindegy is lesz mage és kész nem tudunk mit tenni ellene max abbahagyjuk a wowot. Vagy fül befog, szem becsuk és PÁPÁPÁPÁ... pintermate ha eredetin játszol akkor olvass utána hivatalos fórumon szerintem. Ha meg nem akkor válts szervert vagy mittomén
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #283 Dátum: 09 nov 12, 01:34:17 » |
|
Ez meg a másik fantasztikus húzás az új kiegben...minden fajhoz pakoltak még kasztlehetőségeket. Ez önmagában nem rossz dolog..csak azért ezt is ésszel kellett volna, azért a Night Elf mage-et kicsit durvának találom -.-
Nem sokára jön a holy tauren rúgóxDDDDD. Én már a gnóm tankal besokaltamxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #284 Dátum: 09 nov 12, 10:15:15 » |
|
Na azért a tauren rugó beteg lenne xD Holy rugóról meg eddig is tudtunk Mindig is létezett. Volt is hozzá egy király talentfa amiiiit nem találok ezvan Már lassan kifolyik a szemem a sok google-től meg fórumtól de nem találom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|