gman
|
|
« Válasz #165 Dátum: 13 jan 27, 12:44:33 » |
|
A teknőst már négyszer ellőtték. Az új generációval is az a bajom, hogy az összes állat volt már többször is.
Nekem shiny Rattatám volt LeafGeen-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #166 Dátum: 13 jan 27, 12:56:39 » |
|
Azért vannak itt olyanok amik jobban néznek ki: http://pokemondb.net/pokedex/shinyAmúgy én nagyrészt azért nem futok beléjük valószínűleg, mert 100 max repelig meg sem állok ha már kapható
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #167 Dátum: 13 jan 27, 13:24:12 » |
|
fuh hát nekem már nagyon sok shinym volt köztük eggből nagyon sok azután szabadon kóborlászás közben is sok volt majd a legkevesebb (3) cserélésnél szereztem egy shiny Totodilet, Charmandert és Lucariot
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #168 Dátum: 13 jan 27, 15:04:10 » |
|
Nagyon kezdünk átmenni a játék irányába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave88
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #169 Dátum: 13 jún 13, 23:11:51 » |
|
Ezt én is néztem régen, de csak úgy tv-be, amit éppen láttam, aztán levették a műsorról. Úgy kb tavaly döntöttem úgy, hogy jó lenne újra elkezdeni, mert sok kérdés megválaszolatlanul maradt. Hát, elkezdtem, aztán rövidesen rájöttem, hogy ez elképesztően nem az én szintemnek való, viszont a gyerekkorom megválaszolatlan kérdései továbbra is aggasztanak, ezért remélem itt valaki ki tudja elégíteni a kíváncsiságom. 1. Egyszer találtak egy arany pokelabdát, de sokáig nem tudták kinyitni, nem tudták mi van benne, vagy mire jó? Abból végül mi sült ki? 2. Még az elején Ash látott egy legendás pokemont repülni az égen, ami állítólag már kihalt/eltűnt. Aztán látott egy kőtáblát a pokekórházba, amin négy legendás pokemon volt. Ebből a szálból lett valami?
|
|
|
Naplózva
|
Nézzé' Hunter x Huntert!!
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #170 Dátum: 13 jún 14, 01:44:11 » |
|
1. A labdát eljuttatták Kurt-höz a pokélabda szakértőhöz és utána el lett felejtve. 2008-ban az anime egyik rendezője azt nyilatkozta, hogy eredetileg Celebi lett volna a labdában és Celebi kapott volna egy hosszabb történetszálat. Ehelyett, Celebi lett a negyedik film főszereplője és remélte, hogy az emberek megfeledkeznek a labdáról 2. A pokémon, amit Ash látott Ho-oh volt. Az első részen kívül még látta a Johto történetszál utolsó részében, miután elbúcsúzott Misty-től és Brock-tól és a Hoenn történetszálban, miután kikapott Brandon Regirock-jától. Ez erőt adott neki, hogy eddzen a visszavágóra, ráadásul itt már a barátai is látták a legendás pokémont. A kőtáblákon Kanto 3 legendás madara szerepelt valamint Arcanine, aki a legendás pokémon nevet viseli pedig nem az. A lényeg, hogy Ash idővel látta az összes legendás madarat, mind a második filmben mind az animében. Természetesen a mai napig még egy legendást nem fogott meg, csak összebarátkozott velük.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Dave88
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #171 Dátum: 13 jún 14, 07:42:32 » |
|
Értem, akkor nem vesztettem semmit Azt hittem legalább kiderül, hogy azért látja mindent, mert valami kiválasztott, szuperpokéharcos, vagy valami A labdás meg... szééép...
|
|
|
Naplózva
|
Nézzé' Hunter x Huntert!!
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 13 júl 21, 13:13:14 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=1IabkLMEHcAtádádám Pokémon XY anime trailere! a rajzok sokkalta jobbak és szebbek mint a Best Wishes!-ben ahogy a színek is Satoshi valami elképesztően hasonló sapkát hord mint Red a ruhája egészen tetszik
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #174 Dátum: 13 júl 22, 09:36:04 » |
|
A legjobb az, hogy Iristől búcsút intünk. Muhahahaha. Denttel nem volt bajom, de valószínűleg ő is távozik majd. Az új útitársakra leszek kíváncsi. Az első teremvezető hivatásos fotós, szóval az utazgatáshoz szerintem ez jól passzolna.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 13 júl 22, 11:45:57 » |
|
na igen Iris engem is zavart de most veszem észre, ábrázolnak körmöt! juhé~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #176 Dátum: 13 júl 22, 16:55:18 » |
|
ó ember ez a harc mekkora állat. szinte arcomba tolja a faja dbz ki harcokat ismert szörnyekkel. Reméltem charizard azért megbúbolja dragonite-ot, a kis felkapaszkododtt süsüt, aztán mint a másik harc győztesét steelixet is elégeti egy Ace féle entei-al Valóban, újranézném az egészet ha: 1.iylen harcok lennének 2.nem lenne minden részben az idioti rakéta csapat 3.ha red lenne a szereplő nem gyíkarc ash
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #177 Dátum: 13 aug 17, 07:47:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 13 aug 17, 20:31:38 » |
|
Bastian, ezzel szó szerint egy álmom vált valóra. Nagyon állat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #179 Dátum: 13 aug 17, 20:52:49 » |
|
Ennek örülök. Fel is merült bennem a kérdés, hogy meg fog-e szűnni az ájulás és komolyra veszik-e a figurát? http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/081/790/tumblr_lbdg4o6i3b1qdjhifo1_500.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|