24 nov 22, 11:41:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Chrno Crusade  (Megtekintve 31185 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #45 Dátum: 07 nov 28, 12:42:13 »

Igen, én szeretem a démonokat, angyalokból is inkább a fekete szárnyúakat csípem Nevet Aion miért is volt kedvenc? 1. jóóó főgonosz bácsi 2. fehérhajú bishounen 3. démon 4. felhúzógatós szemüveg (mint Ishidánál a Bleachben... bírom az ilyen karaktereketXD), 5. mert nem hal meg a sorozat végén, alias győz :faintos:
Naplózva
Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #46 Dátum: 07 nov 29, 10:07:43 »

Ó hogy én mennyire utáltam Aiont. De tényleg nagyon.

Bár a negatív rekordot Joshua tartja.
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #47 Dátum: 07 nov 29, 10:31:40 »

Érdekes módon Aiont nem csíptem, pedig általában a "főgonoszokat" egy bizonyos fokig mindig bírom... hmm... ez furi élmény volt számomra ;D
Yoshua meg... eh... valahol meg tudlak érteni, Balin :-X

Meg tudjátok, még mit furcsálltam...? Amikor Chrnóra néztem... ugye Rosette mellett egy kisfiúnak tűnt, de amikor Magdalena mellett vette fel szintén az emberi alakját, akkor meg inkább valami fiatal felnőttnek vagy mittoménminek... és sajnáltam, hogy úgy olyan kevésszer láttuk... :-*
Mindenesetre elgondolkodtató, hogy miért van ez...? Talán Rosette-hez igazította a megjelenését (bár akkor is, kicsikét tűnhetett volna idősebbnek), vagy annyira kiapadt az ereje, hogy csak egy ilyen kicsi test illúziójába tudott bújni...? Vagy mi a szösz...?
Naplózva

R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #48 Dátum: 07 nov 29, 14:43:05 »

Elvileg már amikor ott találkoztak a koporsónál, akkor is olyan alakja volt. Szerintem az ereje miatt "ment össze", de ez csak az én tippem Mosolyog
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #49 Dátum: 07 nov 29, 15:15:56 »

Igen; én is azt furcsálltam, hogy mintha a koporsónál is abban az alakban lett volna és csak később miniatürizálódott volna... hmm... ???
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #50 Dátum: 07 nov 29, 15:50:12 »

Hátigen, úgy tűnik szegény Chrno olyan teste kapott, amilyet Nevet

Joshua nekem sem volt különösebben szimpi... de hát egy ilyen kari is kellett Mosolyog
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #51 Dátum: 07 nov 29, 21:54:21 »

Hát meg itt jón be a költői szabadság (vagy miaszösz Nyelvesít). Ha idősebbre ábrázolták volna, akkor nehezen tudtak volna 1 párt alakítani...

Joshua: hát ő szerintem megint egy más tészta... Azért ha belegondolunk, az sem lehet nagyon pozitiv dolog, hogy végig vlmi betegségbe szenved, ez is betett neki talán.
Naplózva
ChOFee
Vendég
« Válasz #52 Dátum: 08 júl 09, 21:47:19 »

öhm Chrno tényleg kisgyereknek tűnt, de belegondoltatok már abba, hogy mindig ki volt eresztve a haja? lehet, hogy hülyeség, de szerintem kieresztett hajjal idősebbnek látszik. aztán ugye Rosette évekkel ezelőtt összefonta neki, és úgy maradt Nyelvesít
Egyébként az egyik kedvenc animém, a manga viszont még jobb. Mosolyog És kicsit más is.
Én speciel utáltam Aiont, sosem vagyok oda a gonosz karakterekért.
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #53 Dátum: 08 júl 17, 21:47:33 »

Most végeztem vele, rendkívül jó anime, gazdag mondanivalóval, részletes karakterkidolgozással. Egyszerűen bámulatos, ahogy helyzetkomikumokra épülő vígjátékként indul, majd egyre komolyodik, míg eljutunk a végére, a katarzishoz.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az igényes animekat. A grafika gyönyörű, még az opening/ending is tetszett, pedig az nálam ritka Mosolyog
Már csak egy kérdés: RAW verziót tud valaki adni? (legalábbis linket)
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #54 Dátum: 08 júl 17, 22:51:02 »

Hát, szerintem a Chrno Crusade-hoz nem létezik RAW verzió, ugyanis anno AMV-készítésnél semmi sem találtam :'X De ha valakinek szerencséje van, engem is megdobhatna azzal a linkkel :'X
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #55 Dátum: 08 júl 17, 23:04:19 »

Hogy kitalálta a szándék okát Mosolyog Végső soron megtudom oldani, hogy mkv-ból csinálok feliratmentes avi-t csak az baromi hsszú idő nekem, mert nemvok megáldva egy atomerőművel Mosolyog
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #56 Dátum: 08 júl 17, 23:19:35 »

Nem csak te vagy így ezzelXD Igen, gondolatolvasó vagyok... meg olyan nyilvánvalónak tűnik, h valaki azért keres RAW-ot, h AMV készülhessen Hümm-hümm

Kíváncsian várom majd, milyen lesz Mosolyog
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #57 Dátum: 08 júl 17, 23:35:07 »

Te...őszintén szólva arra még én is Nevet Elöljáróba csak annyit, hogy drámának indul aNxiety of Influence - Turned Blue c. számára.
A párosítás menne az animehez, már csak ki kéne hozni belőle a legtöbbet...
gondolkodtam egy akción Manson Fight Song-jára Aion főszereplésével...ki tudja, talán utána még megpróbálom Mosolyog
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #58 Dátum: 08 júl 17, 23:42:15 »

Nah az utóbbit én tuti megnézem, Aion volt a kedvencem Pirul Végre egy főgonosz, aki nyer a végén Nevet Ennek úgy örültemXD

Én egy Skillet számra (talán a Comatose-ra) gondoltam Satellás videót vágni, de... hát, ami azt illeti 1 AMV-t csináltam eddig, és azért sem vagyok oda :'X De majd próba cseresznyeXD
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #59 Dátum: 08 júl 17, 23:44:43 »

Ez is értelmezés kérdése Mosolyog Mondhatni az anime csak hű marad az élet folyásához, mondván: "A gonosz sosem fog elpusztulni"
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins