Kanryu
Vendég
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 jún 29, 01:59:20 » |
|
hát nagyon kivi lennék a manga végére...nem tom ki, hogy van vele de én nem igazán tudnék más befejezést elképzelni ehhez az animéhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 jún 29, 02:15:48 » |
|
Énsem épp ezért irtam azt az elöbb ho a végét megnezem tundi illik nem rajongok a mangakert annyira.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Kanryu
Vendég
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 jún 29, 02:21:56 » |
|
annyira nagy manga rajongó nem vok én se kivéve naruto meg bleach... de majd rászánom magam vmikor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 jún 29, 13:39:35 » |
|
Na igen a Bleach az kivétel eddig azaz 1etlen manga ami le tud kötni.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 07, 03:15:11 » |
|
Hát, ezen is végigértem. Érdemes volt! Bár pár perce láttam a végét, úgyhogy még szipogok egy sort. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 07, 03:24:11 » |
|
A vége az engem is meghatott, olyan szomorú :'( ,de így a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 07, 03:36:45 » |
|
Persze. Másogy elrontanák a hangulatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 07, 16:12:29 » |
|
Na akkor ti is eggyet ertetek velem abban hogy nagyon jo befejezese van. De ezt mar leirtam vmi oan topicba hp anime szereplök halala vagy vmi iesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 09, 15:15:12 » |
|
Az anime befejézese nagyon drámai és igy vissza adja tényleg a hangulatát.Ebbe egyetértek.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 15, 18:52:30 » |
|
Na, amit tudni kell erről a vége dologról: Az animének tökre másképp van vége, mint a mangának, ugyanis a manga második felétől teljesen elkülönül az anime és a manga sztorija. A mangában olyan dolgok történnek, hogy csak na az anime ezzel szemben nagyon elkanyarodik a dologtól, és már szinte köze sincsen a mangához. Ha valakit érdekel, hogy ért véget a mnaga, belinkelhetem az utolsó oldalakat.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 15, 22:52:54 » |
|
Ebből láttam egy részt. Nem tetszett. Az alap ötlet jó. Lehetett volna egy Ghost Busters szerű történetet kihozni belőle, de az apácákat kár volt belevenni. A szent töltény kiakasztott, az a hegyes fülü izé meg nem tudom honnan jött, de úgy kezelték, mintha átlagos srác lenne. Ha 3 részes lenne, lehet végignézném, de 24 nagyon megterhelő lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 júl 15, 23:56:27 » |
|
Szerintem meg a harcos apácák egy nagyon poén ötlet volt. A srácnak meg megvan a maga története... ...ami nem rossz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 júl 23, 11:11:48 » |
|
??? annyian mondjátok a mangát h kénytelen leszek beszerezni...amugy sztem szép volt a vége...de bittang(Aion nem hót meg)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 júl 23, 11:16:44 » |
|
igen, az egész olyan tragikus véget ért. de a valentin napi mészárlás nagyon jól hangzik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 aug 08, 17:14:35 » |
|
Még nem néztem végig.
De nekem eddig az a menyomásom, hogy egy lebutított FullMetal Alchemist, Hellsinges, Slayerses beütéssel. Emelett nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
|