Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 aug 15, 19:33:58 » |
|
Mindenkinek lehet véleménye.Szerintem meg közük sincs egymáshoz.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 aug 18, 19:13:43 » |
|
Na sikerült végig néznem. Az első fele szerintem kissé középszerű de aztán elég keményen beindul. Nekem tetszett. Bár elég szomorú a vége és elég rosz dolgokat vetít előre (II. világháború, Nagy gazdasági vállság) de legalább nem lett sablonos.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 nov 23, 17:54:22 » |
|
Nemrég fejeztem be, szerintem nagyon jól sikerült animeről van szó. A végén meg sikerült egy jót bőgnöm.. :'(
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 nov 25, 01:05:38 » |
|
heh sztem a végén mindenki bőgöt :'( amugy nagyon bitang a vége, kiájultam miko láttam h Aion él
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 nov 25, 01:14:07 » |
|
nagyon is tetszett, h végre egy anime, aminek a végén a gonosz győzött A végén pedig én is simán elsírtam magam. Egyébként 3. kedvenc animém... alapból naon szeretem a drámákat, ez pedig aztán az Az akciók és humorosabb jelenetek is a helyükön vannak, tetszett h később kezdett komolyodni a sztori, a szereplők szerethetőek, és a főgonosz... hjaj, Aion volt a kedvencem (fehér hajú bishiiii~, de nem csak ezért szerettemXD) Mindenkinek ajánlom, aki izgulni szeretne, egy kicsit sírni; miután megnéztem, tényleg elgondolkodtam a vallásról, pedig ez rám nemigen jellemzőXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 nov 25, 11:15:09 » |
|
Hát igen az elején tiszta tiszta idiótánkezdődik de ashogy megy úgy kezd komolyodni.A közepén eléri azt a pontot ahol már gondolkodtató lesz az egész. Énis szeretem a drámákat de ezt az animét sokhalyre is betudnám még tenni. A végén én se hittem a szememnek hogy Aion él. De elgondolkodtam ezen és szerintem azt akarja kifejezni hogy a gonoszságot akármennyire is küzdünk ellene soha nem fogjuk telyesen elpusztítani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 25, 12:18:07 írta Rina »
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 nov 25, 11:24:00 » |
|
Ezen még el sem gondolkodtam... de milyen igaz mármint az uccsó mondat (de sztem spoilerbe kellett volna rakni, mi lesz a végén ;D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 nov 26, 11:29:07 » |
|
heh sztem a végén mindenki bőgöt :'( amugy nagyon bitang a vége, kiájultam miko láttam h Aion él
Én nem sírtam a végén. Inkább egy jót nevettem rajta. >
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 nov 26, 17:02:47 » |
|
Én tom mi a vége(Spoilerek ownzanakXD),és egy kicsit klisésnek hat,de ha jól van megoldva az említett jelenet,ütős lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 nov 26, 17:35:48 » |
|
heh a vége ironikus, viszont amibe egy kicsit csalodtam, hogy Chrono morgot ott össze vissza meg Aionozot egyfeszt de nem is volt olyan kemény, mint amilyenek beálitották
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 nov 26, 18:05:03 » |
|
Kérdésem (megint nem olvastam végig a hozzászólásokat, mert rettegek a spoilerektől), hogy ezt az animet befejezettnek tekinthető?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 nov 26, 19:22:12 » |
|
Igen, már be lett fejezve egy ideje. Mondjuk a mangában egy bizonyos résztől máshogy alakulnak az események, de én nem akarom elolvasni, mert jól végződik, nekem pedig pont a szomorú vég tetszett :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jaaku
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 nov 26, 21:18:40 » |
|
heh a vége ironikus, viszont amibe egy kicsit csalodtam, hogy Chrono morgot ott össze vissza meg Aionozot egyfeszt de nem is volt olyan kemény, mint amilyenek beálitották
Azért de. Csak Chrno rendes alakban még keményebb volt. Meg Chrnonak Rosette életerejéből táplálkozott, míg Aion áldozatokból (és ha jól emlékszem akkor már rég nem volt igazi ember áldozat neki)Egyébként pedig a második kedvenc animem, a vége pedig gyönyörű
|
|
|
Naplózva
|
BLS
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 nov 28, 03:19:17 » |
|
Moonie: "Aion volt a kedvencem " ajjaj újabb démonimádot ismerhetünk meg személyedben? Balin: "Én nem sírtam a végén. Inkább egy jót nevettem rajta. > " Ő szintúgy egy démonimádó wáááááááááááá Lassan úgy érzem, mintha a fórum üres csarnokaiban járkálnék és miközben egy-egy topicba bekukkantok, aközben piros szemű zombik probálnának rám támadni, ajjaj .. u.i.: végig néztem az animet és könnyeztem (persze csak mert hagymát vágtam közben, hajnali 4kor...) u.i.: rákerestem az 1981.május 13-ai dátumra, mert úgye, akkor bukkan fel Aion megint. Itt a válasz: http://www.ma.hu/page/cikk/afc/0/147245/1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 28, 03:47:45 írta R »
|
Naplózva
|
|
|
|
|