|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5761 Dátum: 14 jún 04, 23:16:27 » |
|
"Az nem V-tech, az fobun." (Bocsi telefonon nincs meg a hosszú ü és ö.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5762 Dátum: 14 jún 05, 14:37:12 » |
|
Tegnap megismerkedtem egy Lindsey Stirling-hez hasonló youtube -os "bandával". A nevük The Piano Guys amiben két amerikai, Jon Schmidt és Steven Sharp Nelson, dalokat dolgoznak föl. Néha becsúszik egy-két saját. Jon Schmidt zongorázik, Steven Sharp Nelson pedig csellón (klasszikus és/vagy elektromos). Elvileg még Paul Anderson, Al van der Beek is benne vannak még a bandában, de nem tudom ők kik, azért annyit még nem olvastam utánuk. Viszont eddig a legtöbb szám amit felraktak és meg is hallgattam, nagyon tetszett és a klippeket is érdemes megnézni. Ezzel ismertem meg őket, tegnap délután. Gyönyörűen játszik a csávó, az átmenet rohadt jó, és egyben egy vicces klipp is. The Piano Guys - Rockelbel's Canon (Pachelbel's Canon in D)The Piano Guys - Coldplay - Paradise (Peponi) African Style (ft. guest artist, Alex Boye)The Piano Guys - Nearer My God to TheeThe Piano Guys - O Come, EmmanuelThe Piano Guys - Carol of the BellsThe Piano Guys - Nearer My God to TheeThe Piano Guys - Let It Go (Disney's "Frozen") Vivaldi's WinterThe Piano Guys - Lord of The Rings - The Hobbit - Saphira, ez remélem tetszeni fog neked. The Piano Guys - One Direction feldolgozás- What Makes You Beautiful The Piano Guys - Bruno Mars feldolgozás - Just the Way You AreThe Piano Guys ft. Lindsey Stirling - Mission Impossible - Ennek a végén bakik is vannak. The Piano Guys - Moonlight - Electric Cello (Inspired by Beethoven)Eszméletlen.Komolyan, rohadt jó. Aki szereti a zongora hangját, és/vagy a csellóét, az mindenképpen hallgasson bele pár számba. Mintha csak tegnap lett volna 95. Öregszem, na mindegy.
Néha nagyon-nagyon fura ez, de én nagyon örülök, hogy a '90-es években születtem és nem 2000 után.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 15:07:22 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5763 Dátum: 14 jún 05, 20:25:14 » |
|
Az Apocalyptica után már nem nagyon hoznak lázba a csellisták, de a Hurt ezen feldolgozása még tetszett:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5764 Dátum: 14 jún 08, 18:40:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5765 Dátum: 14 jún 08, 22:40:34 » |
|
Hű Mini, ez a Piano Guys nagyon jó *--* A csello meg a zongora a két kedvenc hangszerem, és eleve bírom a cover-eket szóval ez most eléggé idetalált nekem Ha már cover meg Lotr/Hobbit, akkor itt az 'I see fire' két szerintem legjobb feldolgozása. Eredetit nem ajánlom, nagyon töketlenre sikeredett Ed Sheerantól. A kiscsaj nagyon durván tolja mint ő: https://www.youtube.com/watch?v=gDNMb0q_xTYDe azért a rock verzó ebben is a legjobb persze Ezt az együttest/számot meg egy sorozatban találtam. Fertelmesen kevesen ismerik őket, pedig nagyon egyedi meg szép zenét játszanak, ajánlom mindenkinek. Snow Ghosts - And The World Was Gone
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5766 Dátum: 14 jún 08, 22:53:49 » |
|
Végre valaki egyetért. Szerintem is. Egy magán számként jó lett volna az a szám, de nekem nem ... "Hobbitos". Örülök, hogy tetszik, nagyon! Szerintem lassan megismerik őket, de ez tényleg jó szám, az utolsó amit mutattál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 08, 22:57:43 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5767 Dátum: 14 jún 09, 17:35:33 » |
|
Csak mert valami elkell nyomja a fejfájásom x.x https://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5768 Dátum: 14 jún 09, 18:24:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5769 Dátum: 14 jún 12, 15:49:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5770 Dátum: 14 jún 12, 21:03:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5771 Dátum: 14 jún 15, 21:25:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5772 Dátum: 14 jún 16, 22:59:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5773 Dátum: 14 jún 17, 07:04:02 » |
|
Helló! Melyek is a Muse azon számai, amik a DW-hez kapcsolódnak valamilyen formában? Gondolom majd főleg Sabaku fogja tudni, mert már leírta a Filmes topikba egyszer, de remélem, azóta lett pár új is, ha már úgy imádják a Ki vagy, Dokit. Köszi szépen. Amúgy sok-sok zenére van szükségem, ezért igazából kb az összes albumukat le fogom tölteni idővel, de ezek különösen érdekelnének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5774 Dátum: 14 jún 17, 13:10:50 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 17, 13:23:47 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|