|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5791 Dátum: 14 júl 03, 23:00:49 » |
|
Mikor az egyik barátom elküldte ezt a zenét, akkor nem tetszett, de most hogy meghallottam egy random videóban, nagyon bejött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5794 Dátum: 14 júl 10, 09:52:46 » |
|
Mekkorákat lehetett ezekre bulizni általános iskolai farsangon. Főleg a Captain Jack-re. Bár a Coco Jambo kimaradt a hszedből, ami szörnyű mulasztás, pótolom gyorsan:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5796 Dátum: 14 júl 10, 10:13:29 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 10, 10:16:51 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5798 Dátum: 14 júl 10, 10:27:28 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 10, 10:29:07 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5800 Dátum: 14 júl 10, 21:49:10 » |
|
Gyerekkoromban Sash és Rednex volt az isten nekem ezek a zenék még ma is zenék kíváncsi lennék a mai nagyok hol lesznek majd 20 év múlva http://www.youtube.com/watch?v=Yau8nHOXhug
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5801 Dátum: 14 júl 13, 20:19:24 » |
|
Sehol... Úristen Aes! Emlékszem még erre a számra, amikor adta a tv! Attyaúristen mekkora szám! XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5802 Dátum: 14 júl 15, 19:48:33 » |
|
Ennél többször csak a Summertime Sadness ment a hétvégén "indokolatlanul"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5803 Dátum: 14 júl 15, 20:42:56 » |
|
Szerintem semmi baj avval, ha többször is lemegy ugyan az a dal, legalábbis nekem szokásom 25xör (mondtam egy számot) is meghallgatni egymás után egy dalt Valakiknek nagyon fog tetszeni az énekesnő hajszíne, nekem a hangja is tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5804 Dátum: 14 júl 16, 21:51:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|