sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #4740 Dátum: 12 feb 12, 19:20:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4741 Dátum: 12 feb 12, 20:26:25 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 12, 20:42:54 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4744 Dátum: 12 feb 16, 12:44:02 » |
|
Nahát még egy ember aki ismerte, mostanában egyre többel hoz össze az internet. Jól gondolod. Ezúttal a Haibane Renmei nevezetű anime nyitányának a zenéjét hoztam. Nos, legelőszőr az anime-ben is hallható verziót biggyeszteném be, ami mellesleg egyben az a verzió is amely nekem a legjobban tetszik. Másodszor azt a változatot ami a teljes hosszúságú dal maga, énekkel együtt. S végül pedig egy gitárra átdolgozott példányt mutatnék, ha minden igaz, akkor ez egy gitár duó és szerintem jól szólnak. A hallható dal címe egyébként Free Bird. Íme a három verzió a fentebb látható felsorolással megegyező sorrendben: Anime verzióA teljes dalGitár verzió
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4745 Dátum: 12 feb 16, 14:11:20 » |
|
OH de hát kérem, ez természetes hogy ismerem. Szép a szám amit mutattál, nagyon tetszik, főleg az animés verzió, de leginkább az eleje, az éneklős szerintem nem az igazi, de a gitáros is szép. Én is hoztam két számot, vagyis igazából ez egy szám, de ketté van osztva mert kicsit hosszú, így nem hinném hogy sokan meghallgatnák majd, de ... reménykedni lehet. ^.^ Nem tudom kiszokott itt egyáltalán Chanel show-kat nézni, érdemes, mert nagyon szép, és amit most hoztam az a zenéje a tavaly tavasz-nyári kollekció bemutatójának. Úgy tudom ezt külön a show-ra komponálták, és egyszerűen gyönyörű szerintem. Chanel Spring Summer 2011 Soundtrack Part 1Chanel Spring Summer 2011 Soundtrack Part 2 (Ha nem gond én is így linkelek, eddig soha nem tettem így, de az előző hsz-ben megtanultam hogyan kell heo által, és nagyon tetszik. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 14:15:50 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4746 Dátum: 12 feb 16, 14:25:46 » |
|
Haibane renmeit nemrég láttam a normál verziója tök jó, hogy ének is van benne *-* Two Steps from Hell meg alap Én is nagyon szeretem, de most nem tudnék linkelni, meg nem is akarok, így is túl sok van már itt Na jó, csak egy kettőt ami kimaradt InvincibleProtectors of the EarthMoving MountainsBlack BladeFalse KingStarvationNa jó leállok mert kezdem én is elragadtatni magam Szerk: Minagi beírtál elém Na szóval nekem pont az éneklős tetszik a jobban, bár lehet azért mert nekem az az új. Az anime openingjéből pont az éneket hiányoltam
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4747 Dátum: 12 feb 16, 14:41:59 » |
|
Najó letöltök még pár albumot tőlük, mert azért néhány kimaradt, ahogy látom heo által megadott oldalból. Úgy tűnik nem tudja az ember megállni hogy ne mutasson tőlük pár számot... >_< -------------- Én még nem láttam az animét bár benne van a listámban igazából ha újra kezdek animéket nézni. Hehe sajnálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4748 Dátum: 12 feb 16, 15:10:52 » |
|
OH de hát kérem, ez természetes hogy ismerem. Én is hoztam két számot, vagyis igazából ez egy szám, de ketté van osztva mert kicsit hosszú, így nem hinném hogy sokan meghallgatnák majd, de ... reménykedni lehet. ^.^ Nem tudom kiszokott itt egyáltalán Chanel show-kat nézni, érdemes, mert nagyon szép, és amit most hoztam az a zenéje a tavaly tavasz-nyári kollekció bemutatójának. Úgy tudom ezt külön a show-ra komponálták, és egyszerűen gyönyörű szerintem. Chanel Spring Summer 2011 Soundtrack Part 1Chanel Spring Summer 2011 Soundtrack Part 2 (Ha nem gond én is így linkelek, eddig soha nem tettem így, de az előző hsz-ben megtanultam hogyan kell heo által, és nagyon tetszik. ) Persze, nyilván azért lepődtem meg, mert természetes, de legalább gyűlnek a jó emberek. Végig hallgattam, szóval reményeid meghallgattattak. Bevallom férfiasan, először azt hittem elírtad a channel szót , de utána rájöttem, hogy a márkára gondolsz, gondolom leesett, hogy nem szoktam ilyeneket nézni, de a zene jó volt, legalábbis nekem tetszik. (Már miért lenne gond? Személy szerint én örülök, hogyha háromnál több szám esetén inkább csak linkelve van, átláthatóbb és kevesebb idő alatt is tölti be a böngésző az oldalt.) Szép a szám amit mutattál, nagyon tetszik, főleg az animés verzió, de leginkább az eleje, az éneklős szerintem nem az igazi, de a gitáros is szép.
Haibane renmeit nemrég láttam a normál verziója tök jó, hogy ének is van benne *-* Szerk: Minagi beírtál elém Na szóval nekem pont az éneklős tetszik a jobban, bár lehet azért mert nekem az az új. Az anime openingjéből pont az éneket hiányoltam Minagi-val értek egyet, az énekes verzióban szerintem az a probléma, hogy a bár szép hangú hölgy gyönyörűen énekel, de valamilyen oknál fogva úgy van megoldva a keverés, hogy a hangjával elnyomja a hangszereket és ezt én nem szeretem, de ettől függetlenül is tetszik a szám. Habár ez nem az anime ajánló, de, ha van egy szabad délutánod, akkor mindenképpen nézd meg, akár valamelyik testvéreddel, nem túl akció dús, de az érzelmi skálát nagyon jól bemutatja és igencsak érezteti a nézővel is. Ezáltal nagyon könnyedén átélhető a történet akár több karakteren keresztül is, de nem ajnározom itt tovább, inkább valami zenét kellene még mutatni. Nos, akkor íme a zenék, habár lehet, hogy már voltak. Enigma - Return To InnocencePlacebo - Every You, Every MeDe La Soul - It's All Good (Feat Chaka Kahn)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4749 Dátum: 12 feb 16, 16:51:46 » |
|
Végig hallgattam, szóval reményeid meghallgattattak. ... gondolom leesett, hogy nem szoktam ilyeneket nézni, de a zene jó volt, legalábbis nekem tetszik. Nagyon örülök hogy végig hallgattad. Na meg hogy tetszett is! Néha érdemes, leginkább a számok miatt, nagyon jók szoktak lenni néha. Habár ez nem az anime ajánló, de, ha van egy szabad délutánod, akkor mindenképpen nézd meg, akár valamelyik testvéreddel, nem túl akció dús, de az érzelmi skálát nagyon jól bemutatja és igencsak érezteti a nézővel is. Akkor mindenképpen megnézem, egy ideje gyűlik már a listám igazából hogy miket szeretnék majd megnézni ha megint elkap az anime nézés láza, de ez sem most lesz igazából.... -.- Ettől az Enigma számtól amit mutattál mindig kirázz a hideg. Nade hogy még zene is legyen: Billy Idol - Rebel YellScooter - Rebel Yell (Jaj de rég hallgattam Scootert ... a klipjei ne lennének ennyi bénák -.-') Moby - Graciosa Ezeket most találtam igazából, de nagyon tetszik: Dark Rap Violin Beat - Silent MassacreEgy kis hegedű, Rap/Hip-hopEz is hegedű kicsit Hiphoppal(Az eleje tetszik a legjobban) Őt még régebben láttam, a multi-funkci lány
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 16:59:27 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4750 Dátum: 12 feb 16, 18:30:45 » |
|
Nahát, Billy Idol, rég hallgattam már, nekem a kedvencem tőle a Sweet Sixteen. Billy Idol - Sweet SixteenScooter-től igazából csak egy szám tetszett és az elmúlt 6-7 évben nem is hallgattam meg tőlük semmit, de abban a számban is leginkább csak egy rész, méghozzá amikor azt üvölti, hogy Fire, nos abban a pillanatban átkapcsol az agyam. Néha csak hangulatilag, de általában inkább egy másik világba, méghozzá fantáziaharcok földjére, ahol én vagyok a legyőzhetetlen hős, gondolom ez csak amolyan gyerekkori ábránd, de attól még tetszik. Scooter - FireHa már úgy is benne vagyok az anime-s zenékben, akkor íme még egy. Ez nem más, mint ami a Toriko jelenlegi és egyben harmadik endingje. Sajnos az általam bemutatni vágyott videót eltávolították szerzői követelések miatt, de ennek ellenére itt van egy rövidebb verzió. Nem tudok különösebben semmit sem írni magáról a számról, egyszerűen csak tetszik Leiri Leo/Ieiri Leo - SabrinaSzerk.: A hegedűs részt elfelejtettem leírni. Ez az egyik kedvenc hangszerem, de sajnos nem tudok rajta játszani, nos, végülis mindegy. Az első szám az nagyon tetszett míg a második kettő nem annyira, talán az a legmegfelelőbb kifejezés, hogy nem elég dinamikusak. Ennek ellenére a harmadik számnak a középső harmada az elég jó. A lány pedig nem semmi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 20:45:33 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4751 Dátum: 12 feb 16, 20:23:23 » |
|
Ez a Billy Idol szám is jó, még van egy kedvencem csak most nem jut az eszembe -.-' nade majd talán holnapra meg is találom. Scooterhez nagyon sok emlék fűz igazából, sok nosztalgikus emlék jön elő mikor hallgatom egyik testvérem hallgatta sokat és általa én is. Bár nem tudom csinál e még számokat, már jó ideje semmi jó úJat nem hallotam tőle... De már öregszik. De szetem a mikrofonját. Az a szám egyébként nagyon jó, meg ahogy a Firet kiabálja. A hegedüs számok közül nekem is az első tetszik a legjobban, de a második se rossz, bár értem miiért írtad amit írtál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 20:24:36 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4752 Dátum: 12 feb 17, 22:11:10 » |
|
Ha már tegnap is volt Enigma, akkor hoztam ma is még kettőt. Enigma - Silent WarriorEnigma - MMX The SocialValamint egy általam nagyon kedvelt indián együttes(?) zenéjét. Sokat láttam őket itt Miskolcon egy időben, remélem a Kocsonya fesztiválon megint itt lesznek. Amawa's - The secret of the indians
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4754 Dátum: 12 feb 18, 00:34:28 » |
|
A Def Leppard azonnali khm megszerzésre került, az összes album. Az Ayreon is tetszik, jó ez a musical szerű album, kár, hogy a végén a "fickó" beszívja. A Casshern-nek igazából az anime-je érdekelne, főleg a 35 részes TV sorozat, de a 4 részes OVA (A 24 részes 2008 sorozat nekem is megvan.) se lenne rossz, de sehol sem találom őket, na mindegy majd talán egyszer.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 11:51:16 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|