Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #240 Dátum: 07 okt 16, 11:14:09 » |
|
Pörgős jó zene hmm... Hát gondolom nem valami extra pörgős metalra gondolsz De amit szivesen vissza hallanék egy amv-ben, pl.: Prodigy - No Good vagy Smack Tha Bich Out
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
foobie
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 07 okt 21, 15:57:51 » |
|
Na akk én következek 8) Kedvenceim: -Toshiro Masuda -Pendulum&Prodigy(dnb) -Slipknot -Maximum The Hormon (japán punk and roll) Ha vki ismeri az közölhetné >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikka
Vendég
|
|
« Válasz #242 Dátum: 07 okt 22, 04:38:12 » |
|
Naja csak kiváncsi vagyok, hogy Anette mennyire tud Tarja helyébe lépni.
Szerintem Anett is nagyon jól nyomja, de nem szabad Tarjához hasonlítani, mert egész más a hangjuk. Nekem mind a kettő bejön, bár nehéz volt tudomásul venni, hogy a régi jó Nightwishnek annyi. Rajtuk kívűl szeretem még: Within Temptation (A német viván x-et lesve ismertem meg őket ) Hammer Fall High and Mighty Colour a lightosabbak: Do As Infinity Chaba És még sok más is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #243 Dátum: 07 okt 29, 20:32:30 » |
|
Holnap a Fókuszban kiderül hogy a Hooligans egy koppintő,csaló szélhámos csapat-e... Szerintetek?Mert én hát..szerintem nem csak valaki kitalálta hogy most fellendíti a hooligans-t újra(ha ien módon is)
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #244 Dátum: 07 okt 29, 21:16:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #245 Dátum: 07 okt 30, 23:29:19 » |
|
Hoppá! Csak nem metalról van szó? És ráadásul Finnekről? Mert tök véletlenül van egy új ínyencségem erről a tájékról, a : Kivimetsan Druidi. Akkora világszínvonalú zenekar, hogy már 3 demóval is rendelkeznek.... De kellemes érdekesség, és az énekesnőjük simán pótolhatta volna Tarját... Tök véletlenül van egy oldal nálam, amin fenn van az össz számuk: http://www.mikseri.net/artists/?id=22306Ja, kötelező helyzetjelentés Norvég oldalról is: http://youtube.com/watch?v=F9cqKafnUrkA Dimmu legújabb, szerintem kicsit már viccesre sikerült klipje, de a szám jó. Jó szórakozást mindenkinek, aki elég elszánt e téren! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #246 Dátum: 07 okt 30, 23:32:59 » |
|
Nightwish? nekem egyből a Nemo jut eszembe, továbbasszociálva a Nemo nyomában, amit ugyan még nem láttam...de szeretem a filmzenéjét, aminek nemtudom a címét és most nézek utána
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 07 okt 31, 03:45:58 » |
|
..tudom senki nem kíváncsi rá.....de.... ..hmm hát én akkoris maradok a magyar Underground-nál és a külföldi rappnél ..egy hipertömörített 4 ever.. ..Hősök... ..Anonim MC.. .. Dr. Dre ..Method & Redman... ..... ..bár idegbeteg korszakokban énis hallgatok/hallgattam még Slipknotot és Children of bodom ot.. /tudom h nem épp tartoznak egy lapra.. dehát ez vagok én.. / ((.. és ha lehet kíméljetek a negatív konfliktusra ösztönző hsz ektől.. ))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #248 Dátum: 07 okt 31, 09:30:57 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 31, 09:34:53 írta Leon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikka
Vendég
|
|
« Válasz #249 Dátum: 07 nov 01, 08:44:10 » |
|
Necro, köszi a linkeket! Ideje volt bővíteni a kedvencek sorát. Szerintem Tarját nem lehet pótolni egy hasonló hangú énekessel, mert akkor annak a szerencsétlennek esélye sem lenne. Anett is nehéz helyzetben van, de őt legalább nem vádolhatják azzal, hogy csak egy utánzat. Tarját is jó szemmel tartani: http://www.veoh.com/videos/v1195847DdKXAgF9?searchId=3267108684988754096&rank=1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #250 Dátum: 07 nov 03, 12:14:31 » |
|
Tudom hogy kicsit megkésve de írok: a Celldweller kedveskedett Hallowen alkalmából és ingyenesen letölthetővé tette legújabb számát a hallowent link: http://www.celldweller.com/2007/news.html
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 07 nov 07, 15:25:36 » |
|
Találtam egy jó sámot,ami kitünően egyesíti a rap-et és a gothic rock-ot...Eminem feat. Marilyn Manson-Way I am! > http://www.youtube.com/watch?v=BAXHdV9nz_A
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #252 Dátum: 07 nov 07, 17:06:19 » |
|
Ehez annyit tűznék hozzá hogy marilyn manson industrial rockot jáccik és nem gothic rock-ot!és ez industrial rock ;D
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 07 nov 07, 17:30:22 » |
|
Ehez annyit tűznék hozzá hogy marilyn manson industrial rockot jáccik és nem gothic rock-ot!és ez industrial rock ;D
"A Marilyn Manson egy amerikai rockegyüttes neve, illetve az együttes énekesének művészneve is; az industrial metal, alternatív metal, sokk-rock irányzatokba sorolják őket (illetve magukat); de több más stiluban is alkotnak (glam rock, death metal, dark metal, gothic rock)." Amúgy én csak mansont hallgatok dehát ezt már tudtátok eddig is :
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 07, 17:37:58 írta Seed »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #254 Dátum: 07 nov 07, 17:43:34 » |
|
"A Marilyn Manson egy amerikai rockegyüttes neve, illetve az együttes énekesének művészneve is; az industrial metal, alternatív metal, sokk-rock irányzatokba sorolják őket (illetve magukat); de több más stiluban is alkotnak (glam rock, death metal, dark metal, gothic rock)." Amúgy én csak mansont hallgatok dehát ezt már tudtátok eddig is : De ott vasn hogy oda sorolják őket..ja és megnéztem az enciklopédiában Industrial rock volt odaírva...az mellékesen hogy 1-2 gotic rock ot is csinált(ak)....Mind1 az a lényeg hogy ez akkor sem gotic rock
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
|