acid
|
|
« Válasz #225 Dátum: 07 szep 19, 20:43:24 » |
|
Alap a rock, a nemzeti rockot játszó 1ütesek meg még alapabbak Nálam mondjuk a Hunnia és a Vádló Bitófák a legnyerőbb, illetve mostanság elkezdtem külfödieket hallgatni, mint az "exploided"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 07 szep 21, 09:30:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #227 Dátum: 07 szep 23, 05:12:05 » |
|
Nemrég ajánlották figyelmembe ezt a számot: http://www.youtube.com/watch?v=E-vWFCM03EQNagyon szép Ha megvan vkinek átküldhetné mailben, mert még nem találtam rá^_^' A grabberem meg meghalt...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #228 Dátum: 07 szep 23, 17:48:04 » |
|
Most nem tom hogy ki szereti és ki nem de most Groove Coverage,Celldweller és Killswitch viszi nálam a pálmát.. Megjelent amúgy a maxi-ja a Groove Coverage nak ami naon jó lett (Because I love you Maxi Cd)
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #229 Dátum: 07 okt 03, 15:48:09 » |
|
Átváltottam rock ból 1 kicst más irányzat felé...Schranz.De nem is akármien....O.B.I , Killswitch , Reset ,Weichentechnikk -et halgatok.. Ajánlom mindenkinek a O:B:I - tól a Super Bros. (original mix)-t ... hmmm
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #230 Dátum: 07 okt 05, 21:22:47 » |
|
az AMV-s témába belinkeltem egy AMV-t ami a Free Styler című zenére készült...nem tudja valaki az előadó nevét? mert anélkül elég nehéz letöltési helyet találni a számhoz :-X vagy ha valaki szimplán letöltési linket tud adni attól várom a PÜ-t thx
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 07 okt 05, 21:28:45 » |
|
50Cent.Ha valaki tudna nekem számot küldeni naon jó lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #232 Dátum: 07 okt 05, 21:44:30 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 05, 21:45:30 írta R »
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #233 Dátum: 07 okt 09, 17:12:51 » |
|
az amv-ben szereplő zene akinek megvan az el tudnánekem küldeni ??? fontos lenne > igaz nekem mindenfontos http://www.youtube.com/watch?v=7hI5r_iZvy8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
|
« Válasz #234 Dátum: 07 okt 10, 17:52:55 » |
|
Jujujj Suliban volt ma vmi kiállításmegnyitó 2 mozgásszínházos nővel...Látni nem sokat láttam belőle,de Era ment az előadásuk közben!! :jupije: :jupije: Hallgatok amúgy mindenfélét,rock/metal főleg (jó,nem mindenfélét,rapet,tücctüccöt nagyon nem bírom ) de mostanában nagyon rákaptam az instrumental számokra(Nox Arcana,Apocalyptica,Naruto OST...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 10, 17:54:36 írta Luya-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #235 Dátum: 07 okt 11, 17:42:44 » |
|
Rákaptam az openingekre :)Egyebkent minden johet de legbelul system vagy evan.Szerintem a mai Jrock egy kicsit eroltetett de cáfoljatok meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #236 Dátum: 07 okt 11, 19:36:05 » |
|
Kérdésem az, hogy valaki hallotta Nightwish új albumát? Mármint a Dark Passion Play-ra gondolok.
Aki hallgatta, mi a véleménye róla? Én most töltöm le... öhm azaz izé... megyek a boltba és veszem meg mert letölteni illegális és olyat nem szabad :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #237 Dátum: 07 okt 11, 19:41:17 » |
|
Nekem megvan a nightwish uj albuma es szerintem rendben van de ne várj olyan számokat mint pl az end of all hope vagy a nemo.Az amaranth szám egesz jo lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 07 okt 11, 19:46:02 » |
|
Naja csak kiváncsi vagyok, hogy Anette mennyire tud Tarja helyébe lépni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yaonel
Gennin
Nem elérhető
Gaara 4ever :P
|
|
« Válasz #239 Dátum: 07 okt 12, 06:54:50 » |
|
Szasztok ! Nem tudtok vmi pörgősebb dübörgős és JÓ zenét az amv-mhez mert most kvázi nincs vmi sok ötletem :S Ráadásul a legjobb zenék már halmozódnak az amv-kben ... Szal pls ha vkinek van vmi jó zenéje msg me ! Thx
|
|
|
Naplózva
|
"Te sem vagy kivétel kistáska !"
|
|
|
|