RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #1950 Dátum: 08 jan 13, 20:04:22 » |
|
nonomage én ilyenre nem emlékszem ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1951 Dátum: 08 jan 13, 20:41:28 » |
|
hát én se azt tudomásom Oro megölése után történt és az is klónja volt Itachinak amit legyőzött azelőtt nemigen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1952 Dátum: 08 jan 13, 21:03:43 » |
|
így lett vége, h Sasuke a széke hátán keresztül átszúrta Itachit---de ez közel sem jelenti azt h legyőzte, lehet h egy Bunshin vagy Genjutsu...(bár Sasuke szép kis ellen-genjutsu-t használt, amikor Itachi azthitte hogy már megfogta)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1953 Dátum: 08 jan 13, 21:09:54 » |
|
Én nemétrem Sakurát érzések terén...Most vagy szerelmes Narutoba vagy nem. Vagy szerelmes Sasukeba vagy nem.Kész agyrém
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1955 Dátum: 08 jan 13, 21:19:54 » |
|
igen de ez az utolsó rész idáig ez nem Oro megölése előtt volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #1956 Dátum: 08 jan 13, 21:31:57 » |
|
hát igen...az engem is bezavart,amikor yamato azt mondja,h erős szálak fűzik Narutohoz (vagy vmi ilyesmi) azt úgy értette,h barátként, vagy...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1957 Dátum: 08 jan 13, 23:00:58 » |
|
Moderátor: A Sasuke - Itachi harcot vagy a Shippuuden mangánál vagy "Ki nyerne?(csatában)" témában kellene kitárgyalni. De nem mind a három helyen.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1958 Dátum: 08 jan 13, 23:10:02 » |
|
Chiyo vagy Csijo, de semmiképpen se Csijo :-X (gomen)...
A Csijo kétszer van? Akkor most Csijo vagy nem Csijo?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1959 Dátum: 08 jan 13, 23:11:52 » |
|
Izé... semmiképpen sem Chijo xD :-[ Hanem Chiyo vagy Csijo xD
(Bocsánat, ma is bő 1 epizódot megnéztem Jetixen :-X << ez mindent megmagyaráz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #1960 Dátum: 08 jan 14, 09:53:40 » |
|
Sakura még nem erősebb mint Tsunade.. de az lesz mivel Genjutsut is vágja.. ezt Kakashi is elmondja amikor a Shippu 3. részében a csengőkkel szórakoznak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1961 Dátum: 08 jan 14, 16:12:22 » |
|
Meg van bocsátva...bár magyar szövegben a legdurvább nekem a Csunade volt...
Egyébként a növényére tényleg Ukki úr van írva,,,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1962 Dátum: 08 jan 14, 19:13:45 » |
|
Nah, emberek!:)
Írtátok, hogy vajon Naruto tudja-e, hogy a Hokage zárta-e belé a Kyuubit, és igen, tudja, mert amikor Iruka kérdezte, hogy kik a Hokagek ramenevés közben, Naruto elmondta, és azt is, hogy a 4. bezárta egy fiú testébe a démont. Valamint Mizuki is említi ugyanebben a fejezetben/ részben, amikro elárulja, hogy Narutoban van a Kyuubi, és mondja neki, hogy " Mituán elkapott a Hokage, akit annyira imádsz".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1963 Dátum: 08 jan 15, 10:01:05 » |
|
Az a furi hogy még nem mondták el neki hogy ki az apja (animeben) vagy nem emlékszem rá ??? valaki mogmondaná :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1964 Dátum: 08 jan 15, 12:20:50 » |
|
Nem, nem mondták meg neki, de ebben mi a fura? Jelenlegi tudásunk szerint 2 ember illetve már csak1 tudja az igazságot. Ők meg azt akarják, hogy Naruto magától fejlődjön, ne zavarja őt semmi ilyan megdöbbentő hír.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|