Tényleg.
A haja.
Én meg egyből arra asszociáltam, ha már chakra-palást, akkor annak is legyen róka alakja.
xD Vicces.
Én azt mondanám, hogy Naruto inkább gyerekes, éretlen, de már ezen a téren is sokat fejlődött. Na, jó, meg kicsit lassú a felfogása. De azokon olyan jót lehet nevetni.
Van jó pár dolog, amit hamarabb felismer, mint bárki más, mert rugalmasan képes gondolkodni, és éppen ezért találékony is. Hamarabb felfedez új, ismeretlen területeket, és így alkalmazkodik a váratlan helyzetekhez. Ez az, ami nincs meg a legtöbb emberben, és éppen ezért különleges is annak ellenére, hogy nem egy zseni.
Soha nem fog integrálni, meg Noble-díjat sem kap az atomfizikában elért sikereiért.
Ő inkább az a fajta, aki idióta találmányokkal rukkol elő, aminek aztán a végén mégis van értelme.
És azt senki nem tagadhatja, hogy rettenetesen elszánt, úgyhogy, ha valami nem is megy neki, talál más módot, addig tuti, nem hagyja abba, míg nem jön össze neki.
Pl.: rasengan. Saját módszert talált. Vagy Sage mode: nem egyesülhetett béka komáékkal, úgyhogy létrehozott két klónt.
A csapatmunka pedig egy olyan dolog, amihez azért tapasztalat is kell. Míg ő Jiraiya-val edzett, addig a többiek küldetésekre jártak.
Plusz most a manga vége felé (értsd: a háborúban) voltak megmozdulásai, ahol mások képességeit belekalkulálta a dologba... jó, ez erős volt. Pont, hogy mindent maga akart csinálni. De azért tudnék írni apróságokat, ahol mutatott valami tehetségfélét a csapatvezetés terén.
Szerintem ne írjuk még le. A csapatvezetés, ja, meg persze a hokagéskodás is menni fog neki, ahogy minden más. Max. arra is talál valami nagyon bizarr módot, amit senki nem fog érteni, és ennek ellenére még jobb is lesz.^^
Na, ennyi elég volt mára Naruto ajnározásából.