six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 07 dec 09, 11:44:52 » |
|
ebben igaza van nonomage-nak! Minket pasikat nem érdekel, hogy csinálja-e, vagy sem. Minket a harc, meg a robbanások érdekel . De a kérdésedre a válasz: azért nem használja, mert (ezt egy másik topicban olvastam) a rasengant nem tudja összehozni a saját elemével, ami a villám, míg Narutonak sikerült a széllel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 07 dec 09, 11:46:39 » |
|
Na és? Attól még lehet erről filozofálni? Miért te nem szeretitek az ilyesmit, rossz élményeitek vannak?Tök mindegy, folytassuk az én témám. Tehát szerintetek csak olvassaa vagy csinálja is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 07 dec 09, 11:48:37 » |
|
most a Rasenganra gondolsz :naruto_kerdes: :naruto_mosoly:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 07 dec 09, 11:50:11 » |
|
Nagyon vicces vagy. Egyébként nem idevaló de six boldog szülinapot! :bsz: Jó akkor nem tom miért nem használja a rasengant. (remélem örültök)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 07 dec 09, 11:52:50 » |
|
Köszönöm szépen! Egyébként ha már annyirqa forszírozod a témát, szerintem nem nagyon jut ideje rá. De mivel férfi időnként csak-csak... Ja és szerintem neked jobban állna a Jiraiya női megfelelője név szinten, mert hasonlítasz rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 07 dec 09, 11:55:05 » |
|
Köszönöm szépen én is ezt a bókot de jól megvagyok én Morita néven Mikotot képéval, szóval hagyjuk ez a Jiraya női izéjét. Mindegy. Mondjuk órákat tud állni az emlékmű előtt akkor biztos van arra is ideje. Meg hát nekik is vannak szabadnapjai. Egyébként bejön neki Ayame.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 07 dec 09, 11:57:19 » |
|
Azért szerintem az Obito előtti tiszteletadásnak nagyobb jelentősége lehet számára, mint más dolgoknak. Ezért nem lehet őt felelősségre vonni. Ayame pedig egy jó csaj :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 07 dec 09, 11:57:51 » |
|
na mostmár lehet mondani kakashi:kicsinálták jirayát naruto:ti szemetek :gamabunta:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 09, 11:58:33 írta nonomage »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 07 dec 09, 12:00:50 » |
|
ezt mire érted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1329 Dátum: 07 dec 09, 12:02:08 » |
|
Én nem mndtam hogy Ayame rossz csaj. Sőt tényleg nagyon szép. Bár ebben az Obtós izében van logika, el kell ismernem. Bár szerintem ezt egy kicsit túlzásab viszi. Mondjuk tényleg ő volt a legjobb barátja de túltehetné már magát rajta. Egyébként nonomage te miért írtad azt az izét le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 07 dec 09, 12:05:50 » |
|
Morita az avatarodat nézve ha belegondolunk Sasuke nagyon hasonlít az édesanyjára Mikoto-ra Bár szerintem őt Kishimoto szépen megrajzolta:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 07 dec 09, 12:06:54 » |
|
ezt kérdezem én is nonomage. A Harmadik temetése előtt, mikor ott áll az emlékműnél, mondja az egyik ANBU-s csajnak, hogy magát bünteti vele. Ha a helyébe képzelem magam, én is ezt tenném. Gondolj bele. Én vagyok a legjobb a csapatban, de nem tudtam annyira a csapattársaimra, hogy életben maradjanak, főleg ha a legjobb barátomról van szó. Okolnám magam a haláláért. De ze jó hatással is volt rá, mert ezentúl nem engedi, hogy a csapatában bárki is meghaljon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 07 dec 09, 12:12:13 » |
|
Az a Shout Parkban van nem ismeritek pedig a fél világ nézi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 07 dec 09, 12:15:10 » |
|
Sajnos én nem nézem, valahogy nincs hozzá elég 'humorérzékem'...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 07 dec 09, 12:17:55 » |
|
Ez egyértelmű, a mangában is mongták, hogy az annya ninjutsu eállítottságát örökölte.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|