24 nov 19, 18:31:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 514 515 [516] 517 518 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1344543 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Kensei
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #7725 Dátum: 11 ápr 02, 11:25:30 »

Nem ölt embereket egészen mostanáig, az, hogy megölte Orochimarut nem bűn , sőt még egy jó pont mivel Konohára fenyegetést jelentett. A csapata önszántából tartott vele, nem kötelezte őket szóval ez se lehet bűnnek felemlegetni. A barátairól csak annyi, hogy Sakura is végezni akart vele, bár tény, hogy Karint majdnem megölni már bűn volt. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy Konohát el akarja pusztítani, főleg, hogy az ott élők nem tehetnek semmiről csak a tanácsosok. Itachi és Nagato valóbban többet szenvedett, de az igazság az, hogy a mostani helyzetet Itachi csak magának köszönheti, ő akart egy bosszúálló öcsköst.

Am, amit igazán bűnnek lehet felemlegetni az az, hogy beállt az akatsukiba, megpróbálta elrabolni a Raikage öcsét, megtámadta a kagekat és megölte az egyik Konohai tanácsost, bár az utóbbi már nem igazán számít annak, mivel megpróbálta átverni Danzou a kagekat.
Naplózva
eszterke
Újonc
*

« Válasz #7726 Dátum: 11 ápr 02, 13:43:20 »

Jahm, Danzout én sem sajnálom különösebben. Egyébként Sasukéről csak annyi a véleményem, hogy ő a tipikus zseni, aki annyira akarja a még több és még több hatalmat, hogy teljesen elborult. Meg gondolom a klán kiirtása sem tett jót különösebben egy kisfiú lelkének. Plusz, feldolgozni, hogy mennyi erő lakik benned...

Sasuke szerintem bizonyos szempontból az egyik legemberibb karakter - tipik ember hibákkal. Hatalomra vágyik, egy idő után pedig egyáltalán nem tud kitörni a gyűlöletből; olyannyira nem, hogy már azt sem érdekli, hogy mi jó és mi rossz. Valahol nem lehet őt hibáztatni. Van, amiről nem tehet. De az azért kicsit túlzás, hogy "nem tett semmit". Igenis bűnöző. Mert nem csak fizikailag okoz és okozott fájdalmat a hozzá közelállóknak.
A lelkükbe tép bele minden egyes megmozdulásával.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7727 Dátum: 11 ápr 02, 14:15:03 »

Kensei, nézd újra, halomra ölte az embereket marcsi halála előtt, Sakura joggal akart végezni vele, Sasuke viszont nem, Azért kedves, hogy Danzout juugoék elé helyezi, Itachi olyan öccsöt akart, akit ünnepelnek a faluban, nem aki kiírtja a falut (ezt nem magának, hanem Madarának köszönheti itachi), és itachihoz még annyit, hogy elég felületesen nézed az animét, ha szerinted bűn, hogy belépett az akatsukiba.
Eszterke, ezek nem tipikus emberi hibák Nevet ezt az embereknél pszchihopatának hívják.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 02, 14:20:44 írta Zer0 » Naplózva
Kensei
Újonc
*

« Válasz #7728 Dátum: 11 ápr 02, 14:21:59 »

Nem ölte meg őket, Orochimaru meg is jegyzi, hogy egyikel sem végzet. Mosolyog

Sasuke is joggal akart végezni vele, végül is Sakura meg akarta őt ölni. Az, hogy belépet pedig azért bűn, mert az akatsuki tudtommal egy bűnszervezet tele körözött bűnözőkkel. xD

Tisztába vagyok vele, hogy Itachi nem ezt akarta, de ez lett és tény, hogy ez nagyrészt miatta történt, na jó meg Tobi miatt.  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 02, 14:23:26 írta Kensei » Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7729 Dátum: 11 ápr 02, 14:45:57 »

Én úgy emlékszem, hogy azt mondja, nem ölted meg "mindet". Bár ha ennyire ráérsz, utánanézhetsz ...
És mivel sasuke konohát el akarja pusztítani, így ebbe beleesett sakura is. Mellesleg sasuke már akkor benyomja a chidorit, mikor sakura épp, hogy odamegy. És az is tudatva volt, hogy kémkedni lépett be itachi az akatsukiba.
Naplózva
Kensei
Újonc
*

« Válasz #7730 Dátum: 11 ápr 02, 14:55:06 »

Attól függetlenül Sakura is végezni akart vele, így lényegtelen, hogy mi volt az ok amiért meg akarta őt ölni Szöcske. Arról én nem tudok, hogy az akatsukiba kémkedni lépet volna be Itachi, arról tudok, hogy kettős ügynök volt még az akatsukiba való belépése előtt. De én nem Itachi bűneiről beszéltem, hanem Sasuke bűneiről az alatt, hogy belépet az akatsukiba...
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7731 Dátum: 11 ápr 02, 15:29:35 »

Ő nem csinált semmit? Sztem ő csinálta a legnagyobb bűnöket, mert Nagatonak, és Itachinak nem nagyon volt olyan választása, hogy: "jó". De Sasuke pikkpakk otthagyta a falut, 3 év alatt több száz olyan emberrel végzett, akiről semmit se tudott, csak annyit hogy megöli őket, aztán megölte a mesterét, ami bizonyos szempontból rossz, mert nem akarta megszabadítani marcsitól a világot, aztán csapatot gyűjtött, akiket jópárszor kihasznált, aztán mikor neki kellett volna segíteni le se tojta őket, a volt barátját gondolkodás nélkül megölte vna, ha nem klón lett volna, és aki mangás az tovább is ismeri, sőt, még ennél rosszabb lesz, előre szólok... És ami miatt legidegesítőbb, hogy Itachi akarata ellenére is Konohát utálja.
Itachi ehhez képest a lehető legkevesebb embert igyekezett megölni, és konohát szolgálta a haláláig. Nagato meg Sasukénél is többet szenvedett gyerekként, de már felnőttként is, és ő csak a békére törekedett.
Legnagyobb bűn otthagyni Konohát? Konohát ami kinyiratta a szüleit? Húha amit Itachi is ott hagyott?
Itachinak volt választása.. meglhalhatott volna Sasukéval és a klánjával, konkrétan a családjával. Mert vagy megölöm a családomat, hogy ne haljon meg mindenki, vagy meghalok a családommal, és az erősek max túlélik a másik oldalról. De a családomat nem árulom el. Mosolyog
marcsit kihasználta? ettől gonosz? hmm Marcsi miért is tartotta Sasukét? mert mesteri, tanítói szándékból? jah nem.. Ne menyünk már bele hogy morálisan melyik a rosszabb. Az öröm lány megöli a stricit vagy a strici az örömlányt. Ha ezért elitéled mert kinyírta Ocsit, és nem lett a testrabszolgája, hát akkor kicsit elfogult vagy. Sasuke nem végzett senkivel! Orochimarunál sem ölt senkit, volt egy jelenet, h egy egész csatamezőnyi embert legyőzött. De nem ölte meg őket! Azt mondta ő csak Itachit akarja kinyírni. A csapatról emg annyit. AZ elején megmondta nekik, hogy mire kellenek, szokják meg. ha nem tetszik mehetnek amerre akarnak.

Itachi akaratáról meg annyit. Hogy miért nem sz.rhatná telibe? Itachi sem kérdezte meg őt hogy te Sasu nemgond ha kinyírom muterékat?
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7732 Dátum: 11 ápr 02, 15:48:30 »

Én úgy emlékszem, hogy azt mondja, nem ölted meg "mindet". Bár ha ennyire ráérsz, utánanézhetsz ...

Ha már érvként hozod fel, akkor minimum, hogy utánanézel. ^^
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/342/19
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7733 Dátum: 11 ápr 02, 15:52:47 »

Idézet
Itachinak volt választása.. meglhalhatott volna Sasukéval és a klánjával, konkrétan a családjával. Mert vagy megölöm a családomat, hogy ne haljon meg mindenki, vagy meghalok a családommal, és az erősek max túlélik a másik oldalról. De a családomat nem árulom el. Mosolyog

Ha itachi nem ölte volna meg őket akkor harc lett volna a senjuk és az uchihák közt nem? Mert ha igen akkor szerintem is az lett volna a jobb megoldás, hogy nem öli meg az uchihákat hanem az uchihákkal együtt harcolna és az erősebbek győznek. Mégis jobb mint,hogy három ember túléli, úgy legalább lett volna esély, hogy többen élnék túl a harcot uchiháktól.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7734 Dátum: 11 ápr 02, 15:52:52 »

De az azért kicsit túlzás, hogy "nem tett semmit". Igenis bűnöző. Mert nem csak fizikailag okoz és okozott fájdalmat a hozzá közelállóknak.
A lelkükbe tép bele minden egyes megmozdulásával.

Úgy értettem hogy a bünhődéshez képest, amint átesett, mi az a csekély rossz tett. Elhagyta a barátait. Akik mellesleg örülhetnek, hogy nemvágta le őket, ahogy azt a Uchiha hagyomány megköveteli. - ami nem mellesleg Itachi EGYETLEN utasítása volt Sasukénak. Mert a "ne támadd meg konohát és menj vissza oda" azt Itachi soha nem mondta. Azt csak Madara, mesélte Sasukénak. Amit nem biztos hogy tényként kéne kezelnünk. Nevet

Ha itachi nem ölte volna meg őket akkor harc lett volna a senjuk és az uchihák közt nem? Mert ha igen akkor szerintem is az lett volna a jobb megoldás, hogy nem öli meg az uchihákat hanem az uchihákkal együtt harcolna és az erősebbek győznek. Mégis jobb mint,hogy három ember túléli, úgy legalább lett volna esély, hogy többen élnék túl a harcot uchiháktól.

HARC lett volna. AMi kissé igazságosabb mint a "sunyiban kinyiratjuk őket a saját vérükkel." -és velük eggyüt az asszonyaikat, és gyerekeiket. Uchihák a a fejeseket akarták kinyírni. Nem a civileket. Csak Danzout a két öreget, és talán a Hokagét. Hiszen ők voltak a hatalom fejei amik elnyomták őket. Így ezzel egyenlő megtorlás max az lett volna ha Uchiha fejeseket ölik meg. A civileket meg hagyák. Ugyan úgy elintézhették volna Itachival őket. Ha a világ bevette h Itachi megkattant, Uchihák is elhitték volna.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 02, 15:59:20 írta Bububo » Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7735 Dátum: 11 ápr 02, 15:57:45 »

Igen ezt mondom én is, ha harcoltak volna akkor legalább több esély lett volna arra, hogy több élő uchiha lesz mint így, hogy itachi lenyírja őket és sasuket meghagyja. Úgy meg lehetett volna egy jó harc, főleg ha még madara is beszállt volna uchihákhoz harcolni (mert miért ne szálna be ha egyszer ő is uchiha és senjukat nem nagyon kedveli).
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7736 Dátum: 11 ápr 02, 15:58:33 »

Mert az Uchihák elárulták, és nem valószínű, hogy bánná a kihalásukat... na persze amíg marad hazsnálható bábocskája.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7737 Dátum: 11 ápr 02, 16:03:32 »

Lehet nem bánná a kihalásukat, de senju kihalását szerintem jobban akarná. De most madara lényegtelen mert ha nem szállna be az uchihákhoz segíteni harcolni akkor is lehetett volna szerintem esélyük uchiháknak arra, hogy ne csak itachi,sasuke élje túl hanem még pár uchiha és a másik térfélről is haltak volna meg szerintem.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7738 Dátum: 11 ápr 02, 16:06:22 »

Ne felejtsd el, hogy "Madara" igen jól bespajzolt sharinganokkal az Uchiha mészárlás után.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7739 Dátum: 11 ápr 02, 16:08:45 »

... Elhagyta a barátait. Akik mellesleg örülhetnek, hogy nemvágta le őket, ahogy azt a Uchiha hagyomány megköveteli. ...

Dehogy követeli. Itachit se "megdicsérni" ment az a 3-4 Sharinganos fickó, miután Shisuit vízbe fúlva találták.
Az meg végképp nem erény, hogy volt olyan "kedves" és nem végzett a barátaival, akik egyben a csapattársai is voltak, plusz Naruto még lehet, hogy nagyon távoli rokona is...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 514 515 [516] 517 518 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins