24 nov 19, 17:42:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1344528 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Luna-san
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #7710 Dátum: 11 ápr 01, 14:25:05 »

Igen,méghozzá azért mert életben hagyta.De gondoljunk csak bele:akkor nem lett volna történetben ennyi izgalom,harcok,idegtépés satöbbi..

Egyébként Sasukét valamiért nagyon nem kedvelem Neeem
Annyira ellenszenves. smirksweat
Mellesleg mikor Itachi halála után elhatározta,hogy megsemmisíti Konohát,valamiért röhögtem és biztos voltam benne:EZ egy elmebeteg.Sasuke lelke a mélységes fájdalomtól eltorzult,nem érdekli az sem ami jó,csak a BOSSZÚ,BOSSZÚ,BOSSZÚ orrvérzésig.Mint aki nem lát,csak mint a vak megy előre,eltántoríthatatlanul a céljától.Akárcsak a madarak mikor Afrikába vonulnak.De van egy érzésem,valami miatt meg fog törni.S akkor kezdhet gondolkodni,hogy lenne képes visszaállni a jó oldalra..bár az nagyon kemény harc lenne..
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7711 Dátum: 11 ápr 01, 22:06:19 »

nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem van egy olyan érzésem hogy sasuke előbb-utóbb meg fog halni vagy vmi furcsa és érdekes dolog fog vele történni Gondolkozik
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #7712 Dátum: 11 ápr 01, 22:16:10 »

lehet hogy hülye kérdés de én még úgymond genin vagyok a naruto nézésbe Nevet most akkor kakashi a jelenlegi hokage? :O
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7713 Dátum: 11 ápr 01, 22:19:54 »

Ha csak animét nézel, akkor nem, hiszen nem választotta meg senki, csak a kagék tartják megbízhatónak, és támogatnák, mint hokage.

Ha mangát is olvasol, akkor tudnod kell a választ. Mosolyog
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #7714 Dátum: 11 ápr 01, 22:25:15 »

hát olvasom de nem emléxem hogy arról olvastam-e volna...lehet hogy gondok vannak a memóriámmal Nevet
Naplózva
eszterke
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #7715 Dátum: 11 ápr 01, 22:25:37 »

Egyébként ebbe a Kakashi-a-hokage témába én kezdtem beleélni magam. Úgy sajnálom, hogy másként alakult.
Naplózva
eszterke
Újonc
*

« Válasz #7716 Dátum: 11 ápr 01, 22:30:21 »

Szerintem nem fog meghalni, és Naruto sem. Sőt, én is látok esélyt arra, hogy "megtér". Ez mégiscsak egy shounen. A shounen mangák mind valami nemesebb eszméről szólnak. Egyszerűn nagyon nagy durranás lenne, ha úgy oldódna fel a sztori, hogy mind Naruto, mind Sasuke meghalnak.

Szerintem Sasuke nem lesz képes megölni Narutót. Naruto meg aztán pláne.
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7717 Dátum: 11 ápr 01, 22:30:48 »

Kakashi lenne szerintem a világegyetem legszarabb kageja a többihez képest. Mennyi a chakrája áhh igen egy raiton Kage bunshin a felét leemészti Nevet Neeem. Erős meg minden de akkor sem való akármilyen kagenak.
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #7718 Dátum: 11 ápr 01, 22:33:10 »

főleg hogy ha lennének kage találkozók...mindig elkésne Nyelvesít Nevet
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #7719 Dátum: 11 ápr 01, 22:34:42 »

hát narutorol én se tudnám elképzelni hogy megölje sasuket sőt még a 7-es csapatról sem...de sasuke eléggé megromlott ahhoz hogy hidegvérrel megölje őket.legalábbis szerintem
Naplózva
eszterke
Újonc
*

« Válasz #7720 Dátum: 11 ápr 01, 22:35:56 »

A személyisége viszont nagyon toppos. Persze, én valószínűleg csak elfogult vagyok  smirksweat
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #7721 Dátum: 11 ápr 01, 22:37:27 »

hát szerintem sokan ugyvagyunk vele hisz ő egy elég szerethető egyéniség..nem hinném hogy sokan utálják mert vicces meg minden
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #7722 Dátum: 11 ápr 02, 07:38:34 »

Mire eljut odáig a történet,Sasukénak esélye se lesz megölni Narutót...Egyébként,tartom magam a Happy End-hez,hogy senki se fog meghalni  Pirul (bár kicsi a valószínűsége)
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7723 Dátum: 11 ápr 02, 10:13:44 »

Viszont míg Itachiról és Nagatoról nem tudtunk semmit addig Sasukéről mindent tudunk. Nagato átállásért igen nagy árat fizetett. Eldobta az életét és vissza adta azt amit még tudott. El ismerte a bűnét és vezekelt érte. Itachi pedig végig amíg élt a tettéért bűnhődött. Mindig is kísértette és kísérteni is fogja. Sasuke volt az egyetlen hibája Itachinak. Danzou tökéletesen fogalmazott:D.

Innen nézve viszont Sasuke meg csak vezekelt, de még nem csinált semmit! Itachi Nagato csináltak! és utána bünhődtek. Sasuket meg kiskora óta szivatják. Mosolyog Ideje hogy tegyen is valamit, amiért ennyit bünhődött.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7724 Dátum: 11 ápr 02, 10:42:59 »

Ő nem csinált semmit? Sztem ő csinálta a legnagyobb bűnöket, mert Nagatonak, és Itachinak nem nagyon volt olyan választása, hogy: "jó". De Sasuke pikkpakk otthagyta a falut, 3 év alatt több száz olyan emberrel végzett, akiről semmit se tudott, csak annyit hogy megöli őket, aztán megölte a mesterét, ami bizonyos szempontból rossz, mert nem akarta megszabadítani marcsitól a világot, aztán csapatot gyűjtött, akiket jópárszor kihasznált, aztán mikor neki kellett volna segíteni le se tojta őket, a volt barátját gondolkodás nélkül megölte vna, ha nem klón lett volna, és aki mangás az tovább is ismeri, sőt, még ennél rosszabb lesz, előre szólok... És ami miatt legidegesítőbb, hogy Itachi akarata ellenére is Konohát utálja.
Itachi ehhez képest a lehető legkevesebb embert igyekezett megölni, és konohát szolgálta a haláláig. Nagato meg Sasukénél is többet szenvedett gyerekként, de már felnőttként is, és ő csak a békére törekedett.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 02, 10:43:30 írta Zer0 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins