24 nov 19, 09:17:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 505 506 [507] 508 509 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1344234 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7590 Dátum: 10 dec 31, 14:47:53 »

Ja, csak miután Deidara elöl félholtan meglógott, egy nap alatt rendbe rakta minden sérülését az előszivárgó chakrája. Másra is lehetett hatással, és azért addigra Sasuke kezdett kimerülni. Egyébként csak azért vetettem fel, mert azóta is jól jött volna a használata, de Sóska nem nyúlt a technikához.

A ruháról annyit, hogy nem akarnka pucvcéran mutatkozni egy harcbna, mert röhejes lenne, és nehogymár gond legyen annak összerakni egy adag cuccot, aki egy új testet is összefabrikál... de igen, azért a ruha elpusztíthatatlansága és regenerálódása sok animében/mangában vicces tud lenni.
Én itt azt bírtam, hogy miközben a kyuubi chakrája szétégette NAruto testét, vagy Oro kígyóját, a ruha, az nem sérült meg, de Pein eleln is csak a remete köpeny tűnt el.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7591 Dátum: 10 dec 31, 14:58:05 »

Mikor Beowulf meztelenre vetkőzött és úgy állt ki Grendel ellen, az vicces volt? Ha nem láttad nézd meg a filmrészletet. Manga-film-anime lényegtelen, nincs különbség, az ilyen jeleneteken legfeljebb a 10 évesek kacarásznak jókat.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7592 Dátum: 10 dec 31, 16:35:38 »

Szerintem ezt a sok regenerálódást a sasuke szemeivel úgy fogja kimagyarázni a kishimoto, hogy egy ilyen mértékű fejlődéshez nagyon sok idő kell a fejlődéshez nem úgy mint h beültetik a sharingant azt rá 5percre már bírja használni. Mert ez egy olyan szintre fogja tenni sasuket hogy 1-2ember fog tudni csak vele szembe szállni. Hisz mondták is, hogy amikor madara meg kapta az öccse szemeit és beültették akkor egy új világ köszöntött rá új technikákkal. Gondolom akkor sasuke is most nagyon nagyon fellesz turbózva ezért is kell pihennie sokat. Azért már kíváncsi vagyok, hogy milyen erős lesz most a sasuke az új szemekkel:) De az tényleg vicces, hogy a madarának hipp hopp sharingan helyett rinnegant beültetett és ennyi, gondolom valami jusut is benyomott rá vagy valami.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #7593 Dátum: 10 dec 31, 16:38:38 »

Az is lehe,t hogy SZöcskét szándékosan tartja egyenlőre a háttérben Tobi, és már rég hazsnálható lenen a szeme, ha úgy akarja.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7594 Dátum: 10 dec 31, 17:53:10 »

jó.. tény hogy Tobit neszámítsuk bele. 2 perc alatt új kezet csinált magának. De! annó Kakashinak egy alig képzett orvosi ninja kölyök 5 perc alatt beműtötte a sharingant, és használta is. A miértjével sincs bajom, hisz a történetben egyenlőre nincs szükség Sasukéra.. egyfajta hangulatfokozó, (hogy még van ilyen lap is a kezembe, csak győzd kivárni). De történetileg egy kicsit bugosnak tünik ez az egész. Persze lehet hogy utólag meglesz magyarázva, (bár kétlem, mert rajtamkívül sem Kisinek sem másnak nem tűnnek fel az ilyen nüanszok Nyelvesít )
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #7595 Dátum: 10 dec 31, 17:55:04 »

Egy csomó embernek feltűntek, már jó párszor szóba került..  kacsint
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7596 Dátum: 10 dec 31, 20:07:13 »

Bububo:

Pont fentebb írták, hogy ez most miért (lehet) több idő:
- Ez nem egy "sima" Sharingan átültetés. Nem "csak" annyiról van szó, hogy kikapjuk a régi szemet és a helyére pakoljuk az újat. A MS a bátty és az öccse Sharinganjának összeolvadásából jön létre.
- Tobi mondta is, hogy Sasukénak majd még hozzá kell szoknia az új szeméhez és meg kell tanulnia használni.
- És a legvalószínűbb: Tobi Zetsura bízta, hogy egyelőre tartsa rövid pórázon Sasukét, mert tudta, hogy ha most lekerül a kötés a szeméről, akkor az ifjú bosszúálló egyből fejjel rohan Konohának. És ez nem valószínű, hogy a céltáblafejű érdekeit szolgálja. ^^

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Rits
Chuunin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

because. szerzője

« Válasz #7597 Dátum: 11 jan 02, 08:50:10 »

Én is azon a véleményen vagyok mint Chakra. Mivel Sasuke még mondta is, hogy érzi ahogy itachi ereje belé áramlik. Meg ha jól vagyok informálva ez után lesz képes a Mangekyou-t következmények nélkül használni. Szóval itt télleg nem csak egy olyan kikapom a szemem és behelyezek egy újat műtétről van szó, amibe nekem érdekes módon sokan jártasak.

Kiváncsi leszek Sasuke Susanojára mert ha legközelebb használja, amennybien tervezi használni. Már Itachi ereje is az övé lesz.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 08:51:27 írta Rits » Naplózva

I'm the Crazy RAINBOW Star!

Hédike
Újonc
*

« Válasz #7598 Dátum: 11 jan 06, 20:25:05 »

Kit érdekel Sakura. Ő egy jelentéktelen karakter a nagyok harcában. Nem sok jelentősége, szerepe vagy haszna van, fölösleges az ő szüleire pazarolni a lapokat, pláne h semmi kis egyszerü emberek.

azért ezt én nem jelentettem volna ki hogy jelentéktelen karakter...
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #7599 Dátum: 11 jan 06, 20:45:11 »

Pici sakurát meg egyébként is sokszor láttuk mikor ino pátyoglatta mert neki magas a homloka  >.<#

Ezen most jót röhögtem xD
De télleg most így végiggondolva a sanyarú sorsokat. Interjú a Naruto szereplőivel:

Sasuke : Hát nekem szörnyü gyerekkorom volt mert itachi kiírtotta az egész családom és árva lettem.
Naruto :  Hát nekem is szörnyü volt mert csecsemő koromban meghaltak a szüleim és mindenki gyülölt.
Sakura : Az semmi !!! Nekem magas volt a homlokon és mindig piszkáltak miatta

Poor sakura  >.<# Neeem

Valaki írta hogy jelentéketelen és igaza volt. Az égegyadta világon semmi egetrengetőt nem tett. Mindig csak rontott az amúgyse jó helyzeten.

Írok 1 listát miért felesleges:
- Gyenge mint a harmat bármelyik komolyabb szereplőnek 1 suhintás
- Semmi komolyabb szerepe nincs a történet előrehaladtában, senki nem vadászik rá senki elől nem menekül és konkrétan mindenki le**arja.
- Őszintén azonkivvül hogy verte narutot , csaholt Sasuke után vagy sajnáltatta magát csinált valami mást is? Néha volt 1-2 jó pillanata Sasori ellen de ennyiben ki is merül a pozitiv véleményem róla.

A fanoktól meg elnézést   Pirul
Naplózva

RamenEater
Újonc
*

« Válasz #7600 Dátum: 11 jan 07, 20:58:59 »

Szerintem meg ha Naruto használná a róka erejét akkor a klónjait is az járná át mivel az Naruto csakrájából képzőttek azok, és aszt a csakrát "falják" amit éppen az eredeti Naruto használ.
Naplózva

Szevasztok...
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7601 Dátum: 11 jan 07, 21:08:32 »

Ez nincs így, hiszen ez az éppen jelenlegi készítő tökéletes mása. Ez azt jelenti, hogy ha Naruto sima formában készít klónt, majd átmegy valamelyik módjába, akkor a klónja is megteheti azt, de ez nem automatikus. Ezt a feltevésemwt a rasen-shuriken edzésre alapozom. 
Naplózva
Juliett
Újonc
*

a rajzos

« Válasz #7602 Dátum: 11 jan 15, 01:55:20 »

Szerintem Sakurának az a feladata, hogy néha néha gatyába rázza Narutot.
Ő a csapatban az "átlagos" karakter, akinek mindene megvan, ami Szaszkénak, vagy Narutonak nincsen (pl. szülők). Őt nem vezérli bosszú meg ilyenek. Viszont a többiek mellett gyengének és tehetetlennek érezte magát, ezért Tsunadehoz ment tanulni. Az igaz, hogy az elején szégyenlős volt és kellet neki a lökés, meg a pátyolgatás Inotol, de Hinatának nem kellett? Ő még idősebb korában is szégyenlős maradt. (elnézést kérek a Hinata fanoktól) Sakuráról nem mondom hogy nagy szerepe van történetben, de azért szerintem nem ő a leggyengébb karakter. Csak épp hogy az ő ereje nem a harcban nyilvánul meg, hanem a gyógyászatban. (Ha így mellé tesszük Hinatát, vagy Ten Tent)
Sasori komolyabb szereplő volt (nem egy rabló, vagy ilyenek) és Sakurának mégis sikerült legyőznie. Meg ott van az is, hogy előtte megmentette Kankuro-t.
Még az elején mondta Kakashi, hogy Ő eredetileg Genjutsu beállítottságú, szóval ez is egy erősség, meg az ökölcsapása is. Csak eddig nem volt nagyon alkalma kifejteni az erejét.  Különben is, ha valami történne vele, Naruto nagyon kiakadna
Naplózva

How Troublesome-by Shikamaru
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7603 Dátum: 11 jan 20, 21:50:01 »

Üdv!

Nekem úgy tűnik, hogy a Naruto-fanok mind ugyanúgy gondolkoznak.
Én is pont ezen agyaltam, hogy már Naruto és Sasuke szüleiről tudunk mindent, de Sakuraéról még azt sem, hogy mi a nevük. Kíváncsi lennék, milyen is a családi háttere, mivel ő a kedvenc szereplőm is.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 23:09:59 írta miki » Naplózva

miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7604 Dátum: 11 feb 01, 23:43:45 »

Üdv.

Egy kis segítséget kérnék.
Valakinek rémlik ilyen jelent az animeből és csak én nem emlékszem?
http://media.photobucket.com/image/narusaku/Sapphir3Tig3r/Pics%20to%20be%20Editted/ATcAAADjqmfoesyIsWvCBKoyNHnCfM915Ac.jpg?o=4
Naplózva

Oldalak: 1 ... 505 506 [507] 508 509 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins