24 nov 19, 07:22:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 503 504 [505] 506 507 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1344157 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7560 Dátum: 10 dec 09, 05:47:06 »

Szerintem lényegtelen, hogy a klónok használják e a róka csakráját, mert ha Naruto igénybe veszi bármilyen mennyiségben akkor a róka is elveheti ami neki jár. Ez elméletileg Gyilkosméhéknél is így van, csak ott egyik fél se akarja ki csinálni a másikat.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7561 Dátum: 10 dec 11, 05:02:30 »

Ne vicceljél. Éppen azért lopta el az első DNS-ét mert tudta, hogy semmi esélye nincs ellene. Madarának esélye sem volt az első ellen és ezért dolgozta ki ezt a "B" tervet. Ha képes lett volna legyőzni akkoriban akkor nem kellet volna ilyen faramuci tervet eszközölnie és most hajtania a sikerért. Elég figyelmetlen volt az első akkoriban, hogy miután legyőzte nem győződőt meg arról, hogy Madara még mindig él. Ez például egy óriási hiba volt az életében aminek a levét a mostaniak isszák.

Azért az a "semmi esély" egy kicsit túlzás. Mi itt Uchiha Madaráról beszélünk, az első két Uchika egyikéről, aki képes volt felébreszteni a Mangekyou Shanringant. És később egy egész harcedzett klán vezetője lett. Egy olyan ember, akinek az említésére még a történet jelenében is gyomorgörcsöt kapnak a Kagék is. ^^ Egyszerűen volt egy tartalék terve is, mert a jó harcosoknál így szokás: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/512/12 Persze az sem kizárható, hogy a harc egyik célja az Első DNS-ének megszerzése volt. De ha ott helyben végezni is tudott volna vele (ne feledjük, hogy "vitte" a Kilencfarkút is), akkor valszeg nem szalasztja el a lehetőséget.

A Végzet Völgyében álló két szobor sem véletlen. És az sem, hogy a Sasuke vs. Naruto harc után Kakashi-sensei pont Madarához és Hashiramához hasonlítja Sasukét és Narutót: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/234/13 (és a következő oldal). Valami hasonló viszony lehetett köztük is, mint Naruto és Sasuke esetében. Hiszen Tobi maga mondja, hogy Hashirama volt az egyetlen, akire valaha felnézett: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/398/20 ...és akit gyűlölt is az ereje miatt. Ismerős, nem? Mintha csak Sasukét hallanánk, Narutóval kapcsolatban. Mert akármennyire is elszállt mostanában Sasuke agya, akármennyire is gondolkodás nélkül megölte volna Sakurát vagy Kakashi-senseit, amikor Naruto állt előtte, egész máshogy viselkedett. Még Tobit is megállította, hogy addig ő innen nem megy, míg Narutót végig nem hallgatja. Gyűlöli? Igen. Ha tehetné, akkor a fejét kiszögezné a kapu fölé? Igen. Narutóban látja megtestesülni mindazt, amit gyűlöl? Igen! De mint méltó ellenfelet elismeri, hiszen azért is kérte Tobitól Itachi szemeit.

És végezetül még egy dolog: Szerintem Madara és Hashirama harca is valahogy úgy végződhetett, mint Sasukéé és Narutóé. Az sem kizárt, hogy két hatalmas, pusztító jutsu találkozása után Hashirama elájult és mire magához tért, Madara már nem volt sehol. És azt feltételezték, hogy meghalt. De erről még kellene egy kis infó, mert egyelőre csak Tobi meséje alapján ismerjük ezeket az eseményeket. És mint Tudjuk, Tobi elég lazán bánik az "igazság" nevű fogalommal. ^^ És nagyon valószínű, hogy ez csak akkor lesz, ha kiderül, hogy kicsoda-micsoda is valójában a "narancsfej" (újabban "céltáblafej"). Nevet

« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 05:03:06 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7562 Dátum: 10 dec 11, 11:02:51 »

Ne vicceljél. Éppen azért lopta el az első DNS-ét mert tudta, hogy semmi esélye nincs ellene. Madarának esélye sem volt az első ellen és ezért dolgozta ki ezt a "B" tervet. Ha képes lett volna legyőzni akkoriban akkor nem kellet volna ilyen faramuci tervet eszközölnie és most hajtania a sikerért. Elég figyelmetlen volt az első akkoriban, hogy miután legyőzte nem győződőt meg arról, hogy Madara még mindig él. Ez például egy óriási hiba volt az életében aminek a levét a mostaniak isszák.

Lehet túlságosan is tényszerűen írtam, ezért elnézést kérek. Bár hozzátettem
Vagy legalább is utalt erre még ha kicsit homályosan is. Nevet
mint látod próbáltam utalni hogy csak feltételezéseim vannak, amiket innen szűrtem le! -> http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/14
Azt ecseteli hogy Ő a jövőre összpontosított! és az okot amiért harcolt vele elég tényszerűen mondja: hogy megszerezze a képességeit. Lehet elsődleges terve az volt hogy legyőzze, mint most Sasuke Narutot. Vagy már akkor is céltudatos volt, és a "hat útra" összpontosított. Tény hogy a kérdés még adott.. ha képes lett volna megölni az elsőt, akkor miért nem tette? én csak felvetettem, hogy tudatosan akart homályba kerülni.  Hogy mi okból? nem tudom. De ez is egy alternatíva ahogy az is hogy az első szimplán elkente a száját.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 11:07:56 írta Bububo » Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7563 Dátum: 10 dec 11, 13:02:25 »

Igaz, tényleg túlzás azt mondani, hogy nem volt esélye mivel ilyen nem létezik, hogy nincs esély. Esély mindig van legfeljebb kicsi. Ezt támasztja alá amit az előbb is írtál. Tehát, hogy tisztelte és gyűlölte az ereje miatt. A gyűlölet viszont félelmet szül. Tehát félt tőle és ezért sejtette, hogy elveszíti a harcot. Ez pedig azt jelenti, hogy lélekben feladta a győzelmi reményét. Ezért készítette a "B" tervet mert sejtette, hogy nem tudja legyőzni. Az a csata a kezdetekben a két klán közötti uralomról szólt és nem Madara későbbi uralkodásáról. Majd a csata alakulásának mikéntjétől vált Madara túlélési tervévé és lépett életbe a "B" terv. Ha azt megnyeri akkor szabadon megtehetett volna bármit. Viszont nem értem, hogy Hashirama halála után miért nem jelent meg hiszen meghalt az a személy akitől félt.

Való igaz. Sasuke és Naruto ugyan ezt az utat járják be, de azért mégsem teljesen azonos. Ott a harc a klán életben maradásáért szólt, most meg Sasuke egyéni érzelmeiből fakad. Itt már nincsen Uchiha klán akiért érdemes lenne harcolnia. Legfeljebb Sasuke álma az ami a klánja újjáélesztése lehet. Mellesleg igaz, hogy Madara részigazságokkal traktálja a fejeket de és csak azt hiszem el neki, hogy Tobi = Madara, dehogy Madara egyáltalán nem biztos, hogy az eredeti Madara!
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 13:09:17 írta rini67 » Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7564 Dátum: 10 dec 11, 13:19:06 »

Mindegy milyen erős volt veszítenie kellett hogy elkezdődhessen a manga, meg ezért is nem tért vissza (vagy úgy megsérült hogy évekig lábadozott ha nagyon ürügy kell.). Nem kell ezen tovább agyalni.

Lehet Madara a háttérből irányítja ezt a Tobi figurát (és így tényleg igaz ami mond), mint Nagato tette a Painekkel, de még sok elméletet lehet felállítani.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #7565 Dátum: 10 dec 11, 21:00:19 »

Azt szeretném kérdezni , hogy ezen a képen http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20101211175619/naruto/images/thumb/d/d6/Susanoo_484_RAW.jpeg/559px-Susanoo_484_RAW.jpeg a Susanoo kezében az amiből kijön a nyíl amit lőni szokott az , hogy hogy Amaterasu féle lett? Lehet mostantól Amaterasu nyilakat lő majd , meg , hogy ilyen messzire jutott hogy áttudja azt ott változtatni Amaterasuvá ?( egyébként ezt csak ezen a képen vettem észre mert ami magyarul van azon pont ezt nemvettem észre mert annyira sötét ott már Mosolyog )
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7566 Dátum: 10 dec 12, 17:00:08 »

Hmm... Lehet, hogy az ott Amaterasu láng. De ha Sasuke "visszatér" a felturbózott szemeivel, akkor úgyis látni fogunk tőle egy teljes Susanoo-t, nem csak egy ilyen "húsos csontit", mint Danzou ellen. Nevet És akkor megtudjuk, hogy milyen láng az ott. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 17:30:15 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7567 Dátum: 10 dec 12, 19:59:36 »

Az már lehet hogy nem is Susanoo lesz.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7568 Dátum: 10 dec 12, 20:28:54 »

Szerintem az a láng ott a kusanagi no tsurugi helyett van neki, mivel Itachi genjutsu speckós volt ezért a tsukoyomi-t sokkal jobban irányította, és emiatt is kapott egy olyan fegyvert a susanoo-ja mint a genjutsu-ba záró kard.Sasuke inkább ninjutsu-ban van ott jobban így jobban kezeli az Amaterasu-t és ezért van az ő susanoo-jának a kezében láng.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #7569 Dátum: 10 dec 12, 20:35:05 »

Valószínűleg azért tűnik Amaterasunak, mert az is, hiszen a Susanoo az a technika ami csak akkor jelenik meg, ha az Amaterasu és a Tsukuyomi egyszerre van aktiválva, legalábbis Itachi így magyarázta.
Na már most, ha ez igaz akkor feltételezhetjük, hogy mivel Sasuke Tuskuyomija nem birtokolja az Itachi által használt legendás pajzsot és kardot (Bocsi, de én most nem nézek utána, hogy hívják őket Chakra tuti meg tudja mondani.), akkor nyilván az alkotóelemét az Amaterasut használja támadáshoz.
Szerintem legalábbis így lenne logikus.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #7570 Dátum: 10 dec 12, 20:42:58 »

Totsuka no tsurugi illetve a yata tükre ,de sehol nem mondják ,hogy ezek a fegyverek alapból járnak a Sussanoohoz.
Sőt nem is járnak ,nem hiába kereste orochimaru a legendás kardot ,az más kérdés ,hogy Itachi megtalálta és elkezdte használni őket a sussannoval.
Viszont most nagy esély van rá ,hogy Itachi szemeinek beültetésével Sasuke is megkapta a fegyvereket.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7571 Dátum: 10 dec 14, 17:38:34 »

Moderátor:
Ha jobban ki akarjátok vesézni a Susanoot, akkor azt inkább a Technikák/Vérvonal képességekben tegyétek. ^^
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #7572 Dátum: 10 dec 21, 15:10:38 »

Fő-fő-fő-fő (és sül ikszdé) kedvenc Nevet megkedveltem a személyisége és kinézete miatt is Nevet bár szerintem a legtöbben is így vannak vele..! Nehéz nem szeretni Nevet és picibe is milyen aranyos volt :3

ezt minden Kakashi fannak látnia kell!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9-_RtdkuTtI
 Pojén Pojén Pojén
omg Nevet a videó marhára ütött XDDD
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 05, 13:47:36 írta ^^ » Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #7573 Dátum: 10 dec 25, 01:27:18 »

Azért ide írok ,mert ennek a személynek a fegyveréről van szó.
Nah szóval elvileg Sasuke kardja képes áthatolni tárgyakon,nem de?!
Vagyis ezt láthattuk Yamato ellen ,viszont nem emlékszem ,hogy azóta láttuk volna tőle ezt a képességet.
A másik pedig színesen láttam itt az oldalon a mangát és ott a markolat és a tok fehér volt.
Most ez fan fiction ,vagy Kishi rajzolta így?
Mármint a színezés fan fictione...
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 25, 01:30:19 írta titius » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #7574 Dátum: 10 dec 25, 06:37:21 »

Nha szóval kérdésed első részénk a válasza.
Nem nem tud mindenen át hatolni.Elvileg 1 majdnem sima kard(nha jó tuti a legjobb minőség)
Csak a chidorival kombinálva válik olyan élessé hogy átvág mindent
Második rész.: Szóval án ugy tudom hogy a manga verzió a fehér kard, anime verzió meg fekete(fekete sokkal jobban bejövős nekem)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 503 504 [505] 506 507 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins