24 nov 17, 22:21:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 472 473 [474] 475 476 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1341837 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Suigetsu
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7095 Dátum: 10 júl 11, 13:04:25 »

Utánna megöli naruto.. xD (vagy öngyilkos lesz..)
Bár az lenne a legjobb befejezés, ha vagy naruto, vagy sasuke meghalna, vagy mind2... nem lenne teljes befejezése, naruto nem tudta visszahozni sasuket.. de hogy konohát megvédhesse, meg kell ölnie sasuket.. logikus lenne.  Gondolkozik
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7096 Dátum: 10 júl 11, 13:38:06 »

Nos, a beültetést kénytelen volt megtenni, mert szinte már vak volt, és ezt nem Naruto miatt tette. A hosszú együtt eltöltött idő nem vész csak úgy el, de ha Naruto vagy akárki közé és a bosszúja közé áll, azt megöli. Egy célja van, Konoha teljes elpusztítása, a gyalázatok eltörlése, és egy új Uchiha Klán életre hívása. Ez a fix pont számára, mégha ez még csak egy álom egyenlőre.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7097 Dátum: 10 júl 11, 13:49:12 »

nem tudom, amúgy itt mindenki arról beszél, hogy Sasuke vagy Naruto így úgy meghal. Hát a Naruto eredetileg nem melodrámának indult és szeintem a vége sem lesz az, valami egyzerű de szívmelengető happy End vége lesz szerintem, ahol sem Sasuke sem Naruto nem hal meg. Lehet, hogy Sasuke nem jön vissza a végén de szerintem meg sem hal, sem pedig Naruto
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7098 Dátum: 10 júl 11, 15:14:54 »

Naaaa, szinte már vak volt?  ita meddig is használta az MS-t? hosszú évekig, és a végén is látot még, igaz nem tisztán, de azért valamilyen szinten látot. Sasuke se egyik napról a másikra vakul meg, hanem fokozatosan. És sasuke mondta is, hogy azért kell neki a szem, mert narutóra teljes erejével akar lecsapni, ezzel eltörölve mindent amit képvisel.
Naplózva
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7099 Dátum: 10 júl 11, 15:29:38 »

Sasuke egyáltalán nem volt vak, az a homály ami ott volt, az azért volt mert Madara éppen elkezdte használni a teleportálós jutsut... max elkezdett rosszabbul látni.

Exkirion: egyébként szntem is az lesz a vége, hogy valami Happy End és finitó Mosolyog
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7100 Dátum: 10 júl 11, 15:48:46 »

Igaza van SSS-nek, hogy Sasuke látása már romlott. Nézzétek meg a 3 fejezetet, amit fentebb írtam.
Csak annyiban nem értek egyet SSS-el, hogy ugye Sasuke mondja is, hogy miért kell neki Itachi szeme. Előtte pedig kijelentette, hogy pont azért nem akarja beültettetni őket, mert nem szeretné, ha Itachi látná, amit tenni fog. Oké, persze ő sem hülye, félvakon nem lehet harcolni. ^^ De annyira sem dinnye, hogy ne vegye komolyan Narutót. Ahhoz pedig erő kell, hogy rajta átvágja magát.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7101 Dátum: 10 júl 11, 15:55:29 »

Négyet?
Én csak 3-ra emlékszem: villám (Raikiri), föld (Sasuke szívatása az elején, a kutyaidézés Zabuza ellen) és víz (szintén Zabuza ellen). Tüzet nem tud, szél meg nem rémlik...
(Animefillerek és mozik nem számítanak.)
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Agent
Gennin
*

« Válasz #7102 Dátum: 10 júl 11, 16:36:40 »

4 van mert a shippuuden 4. részében amikor Sakura és Naruto harcol Kakashi (tudjátok a csengők) ellen akkor alkalmazza a tüzet elemet (óirási tüzgolyó)
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7103 Dátum: 10 júl 11, 16:37:41 »

az csak anime.
a mangában a többiek azt mondták nem használta:)
mondjuk én ott még nem olvastam,de többen is mondták.
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7104 Dátum: 10 júl 11, 16:49:29 »

It van az a mangafejezet, és sehol sincs benne tűz elem. Sőt jó pár dolog nincs benne ami benne volt az animében, nem kezdi őket oktatni hogy tajutsu ninjutu meg genjutsu.

És akkor a fejezet linkje: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/246/1
Naplózva
emberke
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7105 Dátum: 10 júl 12, 11:34:18 »

Lehet hogy rosszul emlékszem  smirksweat , de a part1 elején nem használta? Még sasuke is rácsodálkozott, hogy ezt csak az ucsihák tudják(a túzgolyót asszem).
Naplózva
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #7106 Dátum: 10 júl 12, 11:50:04 »

Ez az érv, hogy azért ülteti be, hogy teljesen eltörölje azt amit Naruto képvisel akkor is hülyeség. Mondja azt, hogy azért csinálja, mert 1. elkezdett megvakulni. és 2. még több erőt akart, hogy biztosan véghez tudja vinni a célját.
De neeem, ő nem azért akarja Itachi szemeit, hanem azért, hogy Naruto eszméit és véleményét eltörölje. Még ha megöli Narutot akkorse fogja úgy érezni, hogy jogos volt a dolog (mármint Naruto megölése) tökmindegy, hogy kinek a szeme van benne. Szöcsi tényleg kezd kicsit megőrülni.
Igazából én sem bánnám, ha meghalna, de nem hinném, hogy úgy lesz. Mivel akkor Narutonak (akinek az a ninja útja, hogy mindent elér amit kitalál és soha nem adja fel ) a leges legnagyobb célja és feladata nem sikerül. Ami szerintem a nem történhet meg. (Azt el tudom képzelni, hogy nem lesz belőle Hokage, de azt nem, hogy nem menti meg Szöcsit)
Ha Sasu meg is hal akkor azt a jó oldal melletti küzdelemben fogja megtenni, Naruto oldalán. Szerintem....
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7107 Dátum: 10 júl 12, 11:52:50 »

az a sharingan volt...azon csodálkozott hogy sharinganja van
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #7108 Dátum: 10 júl 12, 11:55:14 »

de az csak az anime és nem manga!
Szöcsi csak azért csodálkozott sztem, mert a tűzgolyó tekniákat használta (ami uchiha fejlesztés) és nem azért mert a tűz elemet. De lényegtelen mert csak 3 eleme van, a wiki is megmondhassa :

Nature Type

* Lightning (Affinity)
    * Earth
    * Water
    * Fire (Anime only)

De ez még így is nagy dolog és lehet, hogy nem olyan okos mint Shika (sőt, biztos) de akkoris az egyik legerősebb valaki Konohában, nem hiába lett majdnem Hokage

Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7109 Dátum: 10 júl 12, 12:05:11 »

Nem, fordítva.
Sasuke csinált Goukakyuu-t, és Kakashi döbbent le, hogy Geninként hajtja végre a jutsut.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 472 473 [474] 475 476 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins