Lntos
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #810 Dátum: 07 szep 26, 17:37:47 » |
|
Igen rá gondoltam. A kilencfarkúnak annyi köze van a sharinganhoz h Madara megtudta idézni (és neki volt sharinganja)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #811 Dátum: 07 szep 27, 18:41:26 » |
|
Moderátor: Inuchan! Már harmadjára törlöm ebben a témában ugyanazt a hsz-edet... Nem tűnik fel, hogy a hsz mindíg eltűnik...?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 27, 21:16:35 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #812 Dátum: 07 szep 28, 15:08:48 » |
|
Egyértelmű,h Sakura kapna ki. Sakura mindent Tsunade-tél tanult és Tsunade mellett még a tapasztalat is ott van.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #813 Dátum: 07 szep 28, 16:31:08 » |
|
Logikusan igy lenne de ha ezt a mangakánk megirná ahogy tudja csavarni a dolgokat Sakura győzne.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #814 Dátum: 07 szep 28, 17:09:26 » |
|
Hát igen Kakashi nem csak erős :)haném nagyon cukki de kár hogy ha Shaingant használja el fárad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #815 Dátum: 07 szep 28, 17:13:30 » |
|
Én is szeretem Narutot sokat fejlödik a Shippuudenben és remélem hogy ö lesz a következö Hokage :naruto_fain:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #816 Dátum: 07 okt 01, 15:46:06 » |
|
Azt nem tudjátok hogy kakshi mikor szerezte meg a 3 pontos sharingant?
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #817 Dátum: 07 okt 01, 16:57:51 » |
|
A Kakashi Gaiden végén még 2pontos van neki. Így nem tudjuk...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #818 Dátum: 07 okt 03, 08:27:38 » |
|
Érdekes kérdés, ha Sakura felfejleszti genjutsut elég magas szintre még nyerhet is, mert ütlegelésben és gyógyításban azért Tsunade jobb..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #819 Dátum: 07 okt 03, 08:33:00 » |
|
Igen a shippuban jobb lett és én is szeretem:D:D:D
De azért 2 apró hibát kiemelnék benne 1 picit kevesebb kiabálás kéne illetve 1 picit kevesebb érzelgősség...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #820 Dátum: 07 okt 03, 08:38:22 » |
|
AZ Uchiha klán sme tudja egyfolytában használni ők is fáradnak, a használatáról meg annyit, hogy Itachi mondta Kakashinak, hogy sosem fogja úgy használni mint egy Uchiha, de mikor Kakashiék Deidrát üldözték Deidra megjegyezte: még sosem látott embert aki olyan szinten tudná hazsnálni mint Itachi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #821 Dátum: 07 okt 03, 16:43:28 » |
|
Szerintem az Uchiha klán bármeddig tudja használni a normál sharingant. Elvégre Itachi szemében szinte mindig ott van... Viszont az MS-től egy idő után ők is elfáradnak... csak nem annyira mint Kakashi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #822 Dátum: 07 okt 03, 19:44:56 » |
|
Az Uchihákat is "eszi" a chakrájukat a Sharingan (lásd Sasuke a Halál Erdelyében, amikor a Rejtett Eső nindzsák ellen harcolnak). Csak ugyebár nekik egy kicsit másképpen hat mint Kakashinak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sayuki
Vendég
|
|
« Válasz #823 Dátum: 07 okt 04, 20:51:33 » |
|
Huhhúú ha ezek ketten küzdenének.... Tokióban a legmagasabb szintű földrengés semmi lenne ha küzdenének.... Konoha olyan Atlantisz stílusban elsüllyedne.... OFF: ez kb. olyan lenne mintha Anko és Oro harcolna... sorry a sok "lenne" szóismétlés miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #824 Dátum: 07 okt 05, 22:56:28 » |
|
Szerintem is ott a legjobb. Kiváncsi lennék arra a pervezebb jutsra amit kitalált. Pervy Sage biztos örült neki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|