24 nov 17, 11:53:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 461 462 [463] 464 465 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1341294 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Ali-G
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #6930 Dátum: 10 jún 12, 08:28:28 »

Számomra egyre negatívabb szereplő. Elején még vicces volt ez a szerelmi háromszög. De az, hogy még mindig Saske-kunozik az már nevetséges. Sakura még mindig gyerekes, gyerekesebb mint Naruto
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #6931 Dátum: 10 jún 15, 15:42:35 »

Ez olyan dolog hogyha rádtámad egy kutya, és van egy hegyes bot meg egy puska a földön melyiket kapod fel? A bottal is meg tudod ölni de lehet közben ö is megharapna.

Na szerintem Sasuke is így van vele.
Naplózva

tocika12
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6932 Dátum: 10 jún 15, 15:52:42 »

csak a bothasználattól nem vakulsz meg
Naplózva
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #6933 Dátum: 10 jún 15, 15:54:28 »

Most, hogy megkapta a bátyó szemeit már a szemezéstől se vakul meg:S
Viszont ez necces lépés Madarától, hogy hagyja, mert így Szöcske utolérheti őt képességileg, nem?
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6934 Dátum: 10 jún 15, 16:20:01 »

egyéni feltételezés:
mivel Kishi mondta hogy valaki majd megvakul/s] lehet Madara csinált valamit a szemekkel hogyha Sasuke rátámadna,megtörténjen az áthúzott rész.vagy nem xD
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6935 Dátum: 10 jún 15, 16:29:39 »

Az szerintem biztos, hogy Madara-apó nem adott volna neki egy ekkora fegyvert úgy, hogy nem biztosította volna be magát.
Persze ez már párszor ki lett tárgyalva, viszont most már valószínűleg gyanúsan közel vagyunk sajnos ahhoz, hogy ez kiderüljön.
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #6936 Dátum: 10 jún 15, 16:50:02 »

végülis Itachi is 'bebiztosítta' hogyha Szöcsi találkozna Madarával akkor az amaterasu bekapcsoljon, szóval tényleg logikusnak tűnik, hogy Madara belematathatott itachi szemébe, végülis nála van a teste. Japp, erre nem gondoltam^^ De az tuti, hogy csinált valamit, mert nagyon nem bízik Sasukében, de szüksége van rá, bár megnézem, hogy hogyan próbálja majd rávenni, hogy (hogy is mondjam) szinkronizálja magát a szobor bigyóval. (mert úgy rémlik valami olyasmit mondott, hogy azt akarja)

És (lehet, hogy már ki volt tárgyalva, de nincs kedvem visszaolvasni 180 oldalt) miért pont Szöcsit akarja erre? Más nemjó? Kezdve mondjuk önmagával?...
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6937 Dátum: 10 jún 15, 16:56:55 »

Mégha bele is matat, mégha rá is tesz egy pecsétet, akkor sem fogja tudni Sasukét visszatartani vele. De ez már le lett írva. Mit akar a szoborral? Melyik manga fejezetben van ez?
Naplózva
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #6938 Dátum: 10 jún 15, 17:19:20 »

visszaolvastam, bocsánat. Madara, csak annyit mondott. Hogy kell egy új báb akit szinkronba lehet hozni a gendo mazoval. És azt nem mondta, hogy ez pont Szöcsi legyen, elnézést akkor csak álmodtam ezt a részét a dolognak^^ (egyébként ezt a 450. fejezetben mondta)
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6939 Dátum: 10 jún 18, 17:41:34 »

Itt mondja Tobi:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/453/19

Hogy miért Sasukét választotta a terveihez? Túl sok jelentkező már nincs. ^^" És Sasuke azért nem egy utolsó Uchiha... még ha néha úgy is viselkedik... -.-"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Genjutsumaster
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6940 Dátum: 10 jún 19, 05:59:40 »

jah valószínű hogy nem öli meg narutot mert ő a főszereplő  :-X amúgy ha naruto helyett sasuke lenne a főszereplő én tuti nem nézném a sorozatot.

az biztos és a fő bajom vele h állandóan cheatel... pl Dei vs. Sasuke
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6941 Dátum: 10 jún 19, 12:13:49 »

Valaki meg csak Sasuke és a"rosszak" miatt nézi.
Naplózva
omyy66
Újonc
*

« Válasz #6942 Dátum: 10 jún 21, 00:15:13 »

Tudom, hogy régen írtak... de akkor is írnom kell az előző témához. Sakura valószínűleg a Naruto sorozat végéig fog élni, és két esélyes a dolog, hogy most akkor NaruSaku vagy SasuSaku.

//OFF: Hehe! De akkor sem döntötte még meg sem Hinata sem Sakura a valaki-kunozás rekordját! Azt még mindig a Bleach cicája tartja fent az Ichigo-kunozással!// sry az offért Nyelvesít
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #6943 Dátum: 10 jún 21, 14:39:23 »

Sakura szerintem magányos lesz mint Tsuande , úgyanis Narutot nem úgy szereti Sasuke meg ugye Nevet na igen jó kérdés hogy magán kivül szeret-e valakit. Azért KIshi tápolhatná egy kicsit Sakurát nem kell übertápra csak ne legyen útban azért.

OFF : De Hinata és Orihime 100x jobb csajok mint Sakura szal nekik szbad Nevet
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6944 Dátum: 10 jún 22, 11:27:28 »

Szerintem Kishi eléggé lezárta ezt a témát. Aki olvassa mangát, elég egyértelmüen látszik, h mi lehet a jövőben, persze ez személyes vélemény, az se biztos h tulélik a srácok, de a NaruSaku sanszosabb mint a másik.

jó javitottam xD
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 22, 14:50:06 írta Renningan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 461 462 [463] 464 465 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins