24 nov 17, 09:43:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1341195 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Meroko
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #6915 Dátum: 10 máj 31, 22:16:04 »

Nem vagyok egy nagy Sakura fan, de azért szeretem őt nagyon. Igazából nagyjából ő a legszimpibb lánykarakter a főszereplők közül. És tényleg rengeteget fejlődőtt pozitívan a történet eleje óta. (Ami mondjuk nem mondható el Hinatáról, mert míg Sakura néhány rész után leszokott a Sasuke-konról ez Hinatának több mint 300 rész után se sikerült. Az ő esetében persze Naruto-kunozásról beszélek)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6916 Dátum: 10 jún 01, 08:04:15 »

most lehet én mondok hülyeséget,de tudtommal Sakura még mindig Sasuke-kuuunozik állandóan xd
amúgy nekem különösebb bajom nincs vele..
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6917 Dátum: 10 jún 01, 14:33:49 »

Mistich-nél a pont. Sakura még mindig Sasuke-kunozik. ^^
Csak pár angol(ra fordító) mangás csapat fordítója nem foglalkozik a titulusokkal. -.-" Ezért tessen a magyart olvasni, ott helyesen van. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #6918 Dátum: 10 jún 01, 16:04:38 »

Jó, jó, de a szókincse akkoris változatosabbXD Különben meg szerintem azok után, hogy Szöcske nyugodt szívvel kinyírta volna meg fog változni kicsit a véleménye.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6919 Dátum: 10 jún 01, 22:54:17 »

Én valahogy erősen kétlem Nevet
Naplózva
Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #6920 Dátum: 10 jún 05, 19:50:54 »

Shippuuden kezdetén nagyban őrültem hogy Sakura milyen pozitív irányba változott (mint NaruSaku fan), de a mostani helyzetben már én is egy kicsit idegesítő probléma forrásnak tekintem aki miatt Narutonak még sokat fog fájni a feje.   Sír
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #6921 Dátum: 10 jún 09, 12:00:08 »

Én nem bírom Sakurácskát.A Naruto elején még úgysem mint most.Azt sem bírtam hogy folyton csak Sasukéval volt elfoglalva.Narutot meg sajnálom:Mért pont egy ilyen csaj tetszik neki?(próbálok nem OFFolni csak az nekem nem nagyon megy)Oké hogy gyógyít meg erős és sokat fejlődött azóta de nekem akkor is unszimpi.Nem tudom pontosan miért de idegesít.Talán mert a hozzá hasonló stílusú csajokkal a való életben sem jövök ki. Narutóval kapcsolatban szinte sose fogja vissza magát.Cupak veled egyet értek.És sorry azoktól akik szeretik Sakurát.(Többet nem merek mondani mert az tuti OFF lenne)
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6922 Dátum: 10 jún 10, 20:42:52 »

amúgy csak nekem jött az le Sasukéval kapcsolatban hogy kezd Ichigosodni?lassan a mangában ott tartunk találkozik egy kis geninnel,már sz*rrá kell amázni...
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 10, 21:56:58 írta Mistich » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6923 Dátum: 10 jún 11, 19:47:11 »

Sajna Sasuke nem geninekkel szokott találkozni... ^^ Vagy ha igen, akkor mondj egyet. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6924 Dátum: 10 jún 11, 19:48:05 »

Mondok neked egyet: Naruto  Kúl
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6925 Dátum: 10 jún 11, 19:54:02 »

Olyat mond, akinek az ereje is genin szinten van. ^^
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6926 Dátum: 10 jún 11, 20:26:30 »

karin  Ördögi (tudom, hogy 4 szó, de ezzel már több, háhá!)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6927 Dátum: 10 jún 11, 20:30:08 »

nem szó szerint értettem Mosolyog
csak hogy mióta megvan neki az MS azóta egy olyan ellenfele nem volt aki ellen ne használta volna Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6928 Dátum: 10 jún 11, 21:12:46 »

Loah:

Karin nem volt az ellenfele. Bár az is igaz, hogy Karin nem volt ellenfél neki. ^^
És nem tudjuk, hogy Karin genin-e még? ^^ Nem tudjuk, hogy egy későbbi chuunin-vizsgán nem mente-e át.
Ha valaki folytatni akarja az eszmecserét Karinról, akkor azt a Taka témájában tegye. ^^
Naplózva

Ali-G
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #6929 Dátum: 10 jún 12, 08:19:23 »

Ja, érdekes, hogy minden harcban használja az MS-t, de nem geninekkel harcolt az biztos. 5kagéval kiállt már
Naplózva
Oldalak: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins