24 nov 16, 20:17:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 450 451 [452] 453 454 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340510 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6765 Dátum: 10 márc 03, 01:51:13 »

Az már nagyon régen volt (a mi, és a manga ideje szerint is). Azóta már összedobott egy Szél elem - Rasen Shurikent, bedarált egy Kakuzut, Kapott egy fejmosást Itachitól, meghalt Jiraiya, megtanult egy Remete formát, rájött, hogyan tudja eldobni a Rasen Shurikent, szembesült Kakashi "halálával", a szeme láttára szúrták le Hinatát, felülkerekedett egy Peinen, találkozott egy Minatóval, kapott egy jó nagy verést Karuitól, térdre borulva rimánkodott egy sort, amiért kapott egy újabb fejmosást a Raikagétól, aztán Sakura próbálkozott nála a kis vallomásával, Saitól kapott egy hideg zuhanyt, Gaarától egy ráadást, volt egy túllégzéses ájulása és most azzal szembesült, hogy Sasuke képes lenne megölni Kakashit és Sakurát.

Azért, mert Naruto, Sasukétól eltérően, nem hétmérföldes arccal állít oda mindenki elé és nem holtbiztos a saját kis hülyeségeiben, még nem jelenti azt, hogy ő ne lenne már érettebb. Mosolyog

u.i.: Sasuke "hétmérföldes" arcát nem azért írtam, hogy a Sasukét kedvelő fórumozók meglincseljenek. Egyszerűen csak leszűrtem egy Narutóval ellentétes jellemvonás és persze túloztam is egy kicsit, hogy nyilvánvalóbb legyen az ellentét. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 03, 01:52:53 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6766 Dátum: 10 márc 03, 02:49:16 »

Hát igen, 7 mérföldes arca nincs, mert legalább 10 mérföldes.Na a lényeg az amit Chakra elmondott.Sok minden történt Naruto-val az utóbbi időben és ez tuti, hogy "pozitív" hatással volt rá.Ezek után már nem megy el az első bácsival aki cukrot akar adni neki, az tuti.Kellenek a negatív történések, mert amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6767 Dátum: 10 márc 03, 06:01:38 »

Igen Chakra, sok dolog történt azóta valóban, de én mint utolsó nagyobb cselekedett, annyit láttam tőle, hogy megalázta magát, és ezzel a faluját egy olyan embert miatt, aki aztán a hétmérföldes pofájával nagyon rá szolgált.
És igen, aztán ugyanezen majom miatt lett túllégzéses ájulása, amikor megtudta, hogy végre kiakarják iktatni.
Annak ellenére, hogy Jiraiya halálát egy kisebb kiakadás után, felnőtt módjára kezelte.

Szóval számomra ezek, vagyis amiket te elmondtál, csak még jobban azt bizonyítják, hogy amikor Sasuke szóba jön, Naruto elveszti az önkontrollját. Ez pedig meggondolatlan, veszélyes, megalázó, és szánalmas tettekre sarkalja őt.

Persze ez csak egy magánvélemény.

Majd a mostani reakciója után, hogyha látom, hogy kezeli a helyzetet, akkor eltudom dönteni, hogy most már kezd-e érett lenni a Hokage címre.
Naplózva

Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6768 Dátum: 10 márc 03, 08:02:05 »

Gyerekek most komolyan.
1 Amikor legutóbb találkoztak is egy kard pengét akart Naruto bordái közzé csapni, valamint Yamatot át is szúrta.  
Már akkor is hideg vérrel leölte volna mindet. Szal kétlem hogy ez most Narutot húú de váratlanúl érte.

2 Naruto tudta hogy Sakura nem azért megy Sasukéhez egyedül hogy az időjárásról beszélgessenek. Hanem hogy megölje. Legalábbis ezt gondolhatta. Így nem hiszem hogy hú de meglepte a látvány hogy Sasuke leakarja gyakni Sakurát.

Kaihaku R. Kumori! ne legyél olyan szigorú NArutoval. Eleve úgy állt oda a harchoz, hogy kinyírja Nagatot. Egyetlen dolog miatt ez megváltozott, hogy közben beszéltek. És Naruto számára világossá vált, hogy Nagato egy jó ember rossz célokkal, még rosszabb kivitelezéssel. És nem ölte meg. Sasuke esetében meg alapbol tisztában van Sasuke helyzetével. Biztos hogy megérti Sasuke szenvedéseit, cask látni ahogy a barátok Sakura Gaara a világ (Kagék), mind a halálát akarják Sasukének. Mondjuk ez vica verza. Mert Sasuke is ugyan így mindenki ellen. Narutonak döntenie kéne, meg megtéríteni, amit nem tudja hogy kezdjen el.
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 03, 08:10:22 írta Bububo » Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6769 Dátum: 10 márc 03, 16:11:38 »

mondjuk szerintem amugy se illene narutohoz hogy egy csint és bőr mozdulni alig tudó embert öljön meg és ez ezzel a beszélgetéssel meg is lett oldva az szerintem a manga egyik legjob jelenete vol de ez csak személyes vélemény
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #6770 Dátum: 10 márc 18, 16:01:20 »

kiváncsi leszek  mien lesz sasuke új szeme és mien képességeket ad majd
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6771 Dátum: 10 márc 18, 18:00:03 »

Én arra leszek kíváncsi, hogy tanulja meg az új jutsut/jutsukat... most majd normálisan is tanulhat hisz a vakulás már nem jelent gondot.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6772 Dátum: 10 márc 19, 12:45:41 »

Valóban... Kakashi egy tök gyenge karakter... Cöh ikszdé Szerinted az a több száz jutsu, nevezzük több, mint ezernek jelentéktelen jutsuk halmazát alkotja? Szerintem nem. Szimplán azért nem láttuk, mert Kishimotonak nincs plusz energiája, hogy valamennyivel többet mutasson Kakashi repertoárjából. Ezért is lehet Kakashi egy mellék főszereplő, aki csak időnként bukkan fel. Az átlagos chakrája, ami elenyésző a két főszereplőéhez képest dettó nem teszi lehetővé, hogy ezeket csak úgy dobálgassa. Szerintem Kakashi jobb mestere lett volna Sasukének, mint Orochimaru. Miért? Mert Kakashinak is van Sharinganja és ez elég nagy előny mester és tanítvány között, mint azt elősegíteni, hogy mikor átveszem a testét, akkor elég erős legyen... A legjobb tanár Itachi lett volna Sasuke számára, de mint tudjuk ez megvalósíthatatlan lett volna ikszdé A második legjobb Kakashi lett volna. Orochimaru csak azért volt alkalmas a szerepre, mert ismert rengeteg ütős technikát. De ha megnézzük, akkor Orochimaru sem dobálózott azokkal a technikákkal, amiket elsajátított. Általában Ő is a saját jutsuit használta.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #6773 Dátum: 10 márc 19, 13:48:36 »

ha ugyvesszük itachi is segített neki abban hogy erős legyen mert ha nemutálta volna őt sasuke akkor a sharinganja sem lesz tökéletes ami jelentősen növelte az erejét, valamint most sasuke itachi szemeivel éri majd el a
Tökéletes Mangekyo Sharingant. ha itachi nem ébresztette volna fel sasukében a gyűlöletet mikor visszamnet konohába sztem sasuke csak fele ien erős lenne
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6774 Dátum: 10 márc 20, 00:56:30 »

Ez a mi lett volna dolog már elég más topic-ba tartozik, meg aztán elég értelmetlen is. Sasuke karaktere erre a gyűlöletre épül, enélkül a motiváció és bosszúvágy nélkül kb. egy Neji rangú shinobi lenne.

Az meg, hogy Orochimaru jobb tanára volt-e Sasuke-nak mint Kakashi lett volna, érdekes felvetés. Végül is nem sok olyan technikát láttunk Sasuke-tól Oro' elnyelése előtt, amit a Sannin-tól tanult volna. Hiszen odáig csak a különféle Chidori, és az Átok Pecsét erejére támaszkodhatott, és ha az utóbbit nem is, de a Chidori erejét biztos Kakashi mellett is tovább tudta volna fejleszteni. Sőt, lényegében nem rég láttunk Kakashi-tól egy tökéletes formai manipulációval ellátott Raikiri-t, aminek az erejét ugyan nem tudtuk megtapasztalni, de mindenképp látványos volt.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6775 Dátum: 10 márc 20, 01:29:49 »

Azért a második szintű átokpecsét nagyon sokat dobott az erején. És emellett lehetőséget kapott az olyan szintü edzésre (például a szemeivel) amit ott csinált önállóan, valamint én azon sem lepődnék meg, ha Orochimaru "baráti tanácsadása" megkönnyítette volna a Kirin kifejlesztését is.
Igazából az sem számít, hogy a kígyós jutsukat akkor használta, amikor Orochimaru chakrája benne volt, ezeket önállóan használta, és azért ezek is jópárszor megmentették az életét.
Én amondó vagyok, Konohában nem fejlődik ennyit, még Kakashi mellett sem,  azért is, mert tartania kell a jófiúk életmódját.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6776 Dátum: 10 márc 20, 08:42:38 »

OFF: Elsőnek is dosreis! Azon kár gondolkodni hogy milyen karakter lehetett volna menyivel lenne erősebb v gyengébb. Ezzel az erővel nézhetjük  úgy is. naruto is sokkal gynegébb lenne ha nem lenne kyubi, vagy ami ennél is fontosabb, motiváció. Kakashi is más lenne ha más motiválná. Olyan lenne mint Obito előtt. Szal ilyeneken kár agyalni. Ráadásul itt elég off is.

On: Sasukénak erő kellet. Ezt Kakashi nem tudta megadni. Legalábbis azt az erőt nem amire Sasuke vágyott. Mert Kakashi nem tűrte volna pl h Sasuke egy egész Shinobi hadsereget levágjon. Mint ahogy Orochimaru tette. Jah meg utólag mindig kiderülnek új dolgok hogy Orochimaru miket tanított még Sasukénak. Pl mostani részekben hogy felvan készítve a mérgezett shurikenekre.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Farkip
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6777 Dátum: 10 márc 21, 00:06:17 »

Uh elnézést  Mosolyog Látom páran itt félre értették amit írtam. Én csak arra akartam rámutatni hogy Naruto nincs rászorulva a kyubi erejére mert báldogul nélküle is! De ha valamiért nem menne neki, vagy bekattan valamiért, Stb: ...  akkor szokta használni a 9 farkú erejét.
Még egyszer elnézést, hogy nem fogalmaztam egyértelműen!
Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #6778 Dátum: 10 márc 22, 17:39:05 »

Orochimarunál jobban járt, még mindig. Mert Sasukének elsősorban a gyűlölet volt/van a legfontosabb.. Kakashi pedig világosan megmondta neki, hogy Ő azért nem tanítja, ha azt az erőt a bosszúra használja... Orochimaru pedig pont a bosszúra készítette őt fel. Kakashi viszont azért, hogy megvédjen másokat.. Sasukét ugye az ilyen teóriák hidegen hagyják.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6779 Dátum: 10 márc 22, 18:32:11 »

Szerintem ez tévedés. Orochimaru arra készítette fel, hogy erős legyen. Miért? Koránt sem azért, hogy bosszút állhasson a klán kipusztulásáért. Az ok egyszerű. Orochimarunak egy erős test kellett, aminek van egy-két spéci jutsuja, képessége, stb. Azért, hogy amikor elveszi a testét, akkor hasznára legyen. Sasukét meg beetette, hogy segít neki a bosszút véghezvinni, Sasuke pedig bekajálta. Orochimarut nem érdekelte, hogy Sasuke bosszút áll-e, vagy sem. Ezt még Sasuke is tudta, ezért sem engedte át neki a testét.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 450 451 [452] 453 454 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins