24 nov 16, 20:30:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340525 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6750 Dátum: 10 feb 28, 14:20:40 »

Valószínűleg még csak az első part-nál tart. Nem hinném, hogy ebben lenne bármi nevetséges. Ha még csak ott tart, akkor csak azok alapján tud véleményt nyilvánítani. Mindenki elkezdte valamikor.
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6751 Dátum: 10 feb 28, 16:19:47 »

Ki mondta, hogy nevetséges? Nevet Csak megkérdeztem Mosolyog Nekem is ez volt a véleményem, csak kicsit enyhébben, mert valamien szinten meg lehet érteni Sasukét. Különbenis rajta van az átok pecsét, amitől szomjazik Orochimarura és az erejére, ezért mondhatni, nem teljesen saját akaratából ment Orochimaruhoz.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
kornell123
Újonc
*

« Válasz #6752 Dátum: 10 feb 28, 21:52:26 »

Amúgy utálni szoktam a főszereplőket de Narutot kedvelem  Hümm-hümm . Miért? Mert kis butus. Bátor és nagy a szája. De hiába a harc elején agyonverik de majd úgyis ő győz (Általába Pojén )
Naplózva
kornell123
Újonc
*

« Válasz #6753 Dátum: 10 feb 28, 22:02:06 »

Nem non kedvelem mert szemét alak tud lenni ecce-ecce  Felakaszt , de azze őt se utálom. Valahol megértem őt is  smirksweat , de mi lett volna ha ott marad Narutóékkal mint, hogy elmennyen Orochimaruhoz? jó kérdés smirksweat.
Talán erősebb lett volna ha nem megy el? Jah még nem láttam a 240 rész de mikor narutoval harcol utánna még ecce fetünik a 240-ben?
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6754 Dátum: 10 feb 28, 22:14:36 »

én nem néztem végig mivel HA jól tom ezután már a shipuig csak filler van de nem bizti és nem nem tünik fel az viszont tuti
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6755 Dátum: 10 márc 01, 16:17:38 »

Csak Flashbackben tűnik fel a 136-220. részig. Amúgy sem érdemes őket megnézni.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6756 Dátum: 10 márc 01, 16:18:46 »

Ha ott maradt volna kétlem ,hogyerősebb lett volna ,bár ez lassan már 1 másik topicba való.Mivel Orochimaru a történet egyik legerősebb alakja ésremek mester biztos többet tudott neki tanítani ,mint kakashi tudott volna.Sőt kakashi már a chidorival megtanította neki az ütőkártyáját ,néhány kisebbjutusval nem sokra ment volna ,meg max idézni tudta volna a kutyákat ennyi.
Naplózva
boomBUSH
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6757 Dátum: 10 márc 01, 17:38:45 »

Én a manga jelnlegi helyzetében már nem mondanám rá hogy "buta", inkább azt hogy "önfejű".
Naplózva

Peace is a lie; there is only passion.
    Through passion, I gain strength.
    Through strength, I gain power.
    Through power, I gain victory.
    Through victory, my chains are broken.
    The Force shall free me.
Marky18
Újonc
*

« Válasz #6758 Dátum: 10 márc 01, 18:06:05 »

Nagyon megkomolyodott Jiraiya halálhíre óta. Szinte új személy lett. Megfontoltabb, elővigyázatosabb, de sokszor elragadja az érzései és akkor eléggé önfejű, ahogy írtad.
Most arra vagyok kíváncsi, vajon mit fog tenni, hogy megtudta, ki az apja. Vajon elmegy a faluba és kéri a hokage címet rögtön? Persze ezelőtt lesz még egy kis dolga a régi cimborájával Nevet
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #6759 Dátum: 10 márc 01, 18:43:29 »

A hokage címet?ikszdé Azt mire fel?ikszdé mert az apja kage volt?ikszdé Szerintem ez a lőtéri kutyát nem érdekelné. A másik pedig, most Kakashin a sor. Bár fenntartásaim vannak vele szemben. Nem hiszem, hogy az akar lenni. Ám ezt itt már off.

u.i. elég megható lenne ha lemondana Naruto részére. Ám őú még nem hiszem, hogy agyilag készen állna erre:D.
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 01, 18:44:22 írta Hiei » Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6760 Dátum: 10 márc 02, 13:34:54 »

Szerintem Kakashi tudja, hogy Naruto még nincs készen erre posztra.1-2 év, egy shinobi háború (ez esetben egy év is elég) és Naruto-ból lehet Hokage.Húú de el tudnám képzelni ahogy Naruto vezet egy 4 tagú csapatot ahogy kinn van a csatatéren mint Jounin.Simán lehetne a konohamaru team vezetője.Jujj de várom már azokat az időket!  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 02, 13:37:55 írta tibee77 » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #6761 Dátum: 10 márc 02, 18:28:46 »

Ez a Jounin már már sértő Narutora nézve^^. Mondjuk, ha így folytatja a kage rang is sértő lesz rá nézve:D.
Amilyen táp most:D.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #6762 Dátum: 10 márc 02, 20:17:39 »

A Kage beosztás, inkább egy vezetői pozíció, mint egy erőt jelölő rang, Danzou-nál se nézték az erőt. Igaz ott a genjutsu volt a döntő, de senki se hozta fel példának, hogy ő egy gyenge, öreg shinobi, nem alkalmas a Hokage címre. Pedig ha tényleg az erő lenne a feltétel, akkor a Raikage biztos nem azt hozta volna fel példának, hogy ő a shinobi világ rányoldala, hanem azt, hogy gyenge mint a szárított moly.
Itt inkább a szellemiség a döntő, hogy mennyire jó vezető az illető. Amíg Naruto-t ennyire az érzelmei vezérlik, nem lesz jó vezető. Majd most, ha megmutatja, hogy képes túltenni a nem létező barátságon, és elszánja magát, hogy megállítja Sasuke-t abban, hogy olyanoknak ártson,a kik nem szolgáltak rá, akkor lesz szellemileg is méltó a Hokage címre. És ez a fontosabb, mert hiába az erő, ha nem tudod irányítani.
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6763 Dátum: 10 márc 02, 20:23:16 »

Nah azért Danozu-t ne nézzük le ennyire ,mert nem gyenge ő ,bár ez már nem ide való.
Narutoval az a gond ,hogy tényleg az érzelmeire hallgat és ez akár a falut és a többieket is veszélybe sodorhatná.Nem tud reálisan gondolkodni és néha áldozatokat kell hozni ,mint most Sasukénak áldozatul kell esnie ,egy jobb cél érdekében.
Azért nem elég a szellemi fejledtség ,igaz az is vanoilyan fontos mint az erő,mert a Hokage a falu utolsó mentsvára és az nem igen lehet gyenge.Narutonak ez megvan ,de a gond az ,hogy még veszélyes fegyver a Kyuubi miatt ,mert nem tudja irányítani.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #6764 Dátum: 10 márc 02, 20:34:17 »

Ilyen téren simán le lehet nézni Danzou-t, mert az Izanagi-ról senki sem tudhatott, és ő anélkül a pár fuuton jutsu-jával gyenge.

Pont Naruto esetében fontosabb a szellemi fejlettség, az önkontroll, és az ésszerű döntéshozatal képessége. És pont azért, amit te is mondtál, mi lett volna, ha Orochimaru Konoha-ban bukkan fel, és Naruto-ból ott tőr elő a 4 farkú Kyuubi? Semmi se maradt volna a faluból, és ez biztos, hiszen még Sakura-t is betámadta, a falunak se kegyelmezett volna, mert annyira nem volt magánál. És mindez csak azért történt meg, mert hiányzott az elegendő önkontroll, és ahogy Sasuke szóbajött, egyből elborult az agya.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins