24 nov 16, 18:43:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340416 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Matten
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6735 Dátum: 10 feb 21, 01:20:25 »

Valószínüleg most is ugyanaz lesz mint máskor. Szegény Kakashi xD Rossz szerencséje van, mert éppen valami űber stratégiával akar valakit kicsinálni, és valaki mindig félbeszakítja ikszdé Valószínüleg most is ez lesz xD
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6736 Dátum: 10 feb 21, 08:02:53 »

Kakashi a maga szerepkörében szinte tökéletesen kivitelezettnek mondható.
Egy olyan manga-ban ahol a főszereplő(k) fokozatos fejlődése van bemutatva, szükségszerű, hogy a mellékszereplők egy idő után elmaradjanak erőszintben tőlük.

Kakashi jó ideig sokkalta erősebb volt, mint Naruto-ék, de ezek az idők elmúltak.
Szerintem egy Kakashi-féle pozitív mellékszereplőnek a legnehezebb megalkotni az erőszintjét. Mert míg pl. egy Itachi kategóriájú mellékszereplőnél egy alap erő nagyságot kell csak kitalálni, és ehhez viszonyítani azt a kevés harcát, Kakshi-nál az egész manga-t figyelembe kell venni, hiszen ő a kezdetektől aktívan jelen van. Míg a Zabuza-s részeknél az egyik legerősebb shinobi szerepét töltötte be, addig mára már egykori tanítványai túlnőtték az ő erejét és rengeteg nála jóval erősebb karakter lett behozva a történetbe. Viszont ennek ellenére még mindig tud újat mutatni, mint az MS és a Pein elleni újfajta raikiri.
Én úgy gondolom, fog még meglepetést okozni, és várok tőle valami új jutsu-t is. Esetleg még valami az MS-ével, habár én jobban örülnék egy Raikiri fejlesztésnek, végül is ez az ő saját találmánya, és ha valaki, akkor ő biztosan kitudna hozni belőle még többet.
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

« Válasz #6737 Dátum: 10 feb 21, 10:26:20 »

Én azt bírnám, ha kiderülne, hogy Kakashi valamien szinte még mindig jobb mint Sasuke. Szöszke továbbra is lődözni fogja egy ideig űbertáp jutsujait, és a nagy taktikus Kakashi kivédi mindet valamivel, és csak a Csata felénél kapcsolja be az MS-t. Közben oktatja Sasukét, amivel még jobban felhúzza. Ez biztos győzelem lenne neki. De persze ez enm lesz ilyen egyszerű. ikszdé
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6738 Dátum: 10 feb 23, 16:16:57 »

Válasz a Szereplől/Akatsuki topicban lévő hozzászólásokra:

Én is gondoltam már arra ,hogy Narutonak a második eleme a víz lehetne és ahogy Kishi is modnta lesz egy kekkei genkaija és így lehetne a hyouton ,bár ez csak egy elmélet és lehet nem ilyesféle vérvonal képessége lesz.
Az pedig ,hogy megidézi a békát és ott van tessék ,minek neki víz elem ,baromság...Bármikor támadhatnak egy katonnal ,vagy épp jól jönne egy kombináció és nincs idő idézgetni. Ezenfelül én jobban örülnék ,ha előbb a szél elemmel csinálna új jutsukat és azt használná ki ,mivel még a chakráját sem vezeti a kunaiba megjegyzem azt csak fillerben csinálta ,mangában nem ,ha jól emlékszem....
Naplózva
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6739 Dátum: 10 feb 23, 19:39:51 »

Azért remélem nem hal meg, de Kishi azt mondta hogy hősnőt farag belőle... Eddig nem igazán látszik Sakurán a nagy változás:D
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6740 Dátum: 10 feb 23, 19:42:53 »

Igen én valami ilyesmire számítok, de valahogy valami aljas húzással vagy nem tudom Sasuke javára billen a mérleg és Naruto vet véget a dolgoknak... De ahogy húzódnak a dolgok még messze lehet a Sasuke vs Naruto.. Mármint az utolsó csatájuk... Én erre gondoltam mint egy lehetséges kimenetele a dolgoknak
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 23, 19:43:38 írta Nauzika » Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #6741 Dátum: 10 feb 23, 22:31:05 »

Azért arra kiváncsi leszek, hogy Naruto a kage szint előtt(ha lesz) kap e egy jounin rangot,mert simán van olyan szinten, sőt még kagét is kezdi súrolni de az odébb van:D
Naplózva

xeroxx
Újonc
*

« Válasz #6742 Dátum: 10 feb 27, 23:11:29 »

Én bírom Narutot !
Ja kicsit hiperaktív, meg felvágós, de ez a családi élete miatt van!
Lehet hülyén hangzik de gondoljátok magatokat a helyébe!
Naplózva
xeroxx
Újonc
*

« Válasz #6743 Dátum: 10 feb 27, 23:18:39 »

Uhh Én nagyon nem bírom!
Teljesen el av nszállva magától, csak a bosszú irányítja!
Ráadásul átáll Orochimaru oldalára !
Kész förtelem az a csávó !
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6744 Dátum: 10 feb 27, 23:44:16 »

Nananananananaaaa... Ha Sasukére lehet mondani, hogy Kage szinten van, akkor Naruto még annyira. Azért láttuk, mit vitt véghez egyes egyedül. Peint egyedül intézte el. Persze lehet vitatkozni, hogy most ki nyert volna, de Naruto meggyőzte, illetve le is verte pár testét... Yahiko-val meggyűlt a baja, de aztán az is meg lett oldva ikszdé
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #6745 Dátum: 10 feb 28, 08:04:32 »

Elegem van már ebből a lehet vitatkozni dologgal. Nem lehet Pein teljesen veszített. Ő maga is tudta mikor közvetlen közelről nem tudta irányítása alá vonni Narutot. Ő ott már csak egy fülestől volt a halálra. Viszont nem akarta megölni Peint. Így ez a tétel inkább fordítva igaz Pein azért húzta eddig mert nem akarták megölni.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6746 Dátum: 10 feb 28, 10:13:09 »

Nem úgy értettem a "lehet vitatkozni"-t, hogy márpedig nekem van igazam, csak vannak páran, akik azt mondják, hogy Pein elverte volna Narutot. És hogy pártatlan legyen az a hsz-em, inkább úgy írtam, hogy lehet, hogy mások szerint leverte volna Pein Narutot (szerintem nem), de mégis más lett a vége a dolognak...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6747 Dátum: 10 feb 28, 13:55:53 »

A kyuubi miatt naruto nyert. Nincs mit tenni. Ki tudja, lehet 1v1 ben, h csak naruto és a kyuubi harcol a 6 pein ellen akkor pein nyer, de ezt már nem tudjuk meg. Nem hiszem h Nagato tudott volna harcolni ellene és ez a mindenki feltámad dolog meg mondhatni mindenkinek jó volt. Kishi megmutatta h mindenkinek van remény, a kis fölösleges mellékszereplő tulélte, konan is feladta az akatsukis pályafutását és ennyi xD
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #6748 Dátum: 10 feb 28, 14:02:01 »

Az az ígéret amit tett szerintem még lesz szerepe. Már mint Konannak... egy egész város van Naruto szövetségese ként. Ez fontos dolog.
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

« Válasz #6749 Dátum: 10 feb 28, 14:08:08 »

Hol tartasz a mangában barátom? ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 448 449 [450] 451 452 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins