24 nov 16, 07:36:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 438 439 [440] 441 442 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339703 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6585 Dátum: 09 dec 28, 18:35:14 »

Én még sajnos nem régen kezdtem a manga olvasásába, de igyekezem, csak a legutóbbi részekbe néztem bele, de szerintem azóta megváltoztak a körülmények.. Sakura elvileg akkor még nem akarta megölni Sasukét, de ha ez nem így van, akkor is itt lenne az ideje, hogy megtudja.
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6586 Dátum: 09 dec 30, 13:52:24 »

Már alig várom az anibában a Naruto vs Pain harcotNevet
Bár arais kiváncsi vagyok hmikép lesz megcsinálva az animában mikor a falusiak Narutot védik.
Kiváncsivagyok hogy fogják megcsinálni h átfog e jönni az az érzés:D
Naplózva
Saruwatari Kumiko
Chuunin
*

Az örök newbie ^^

« Válasz #6587 Dátum: 10 jan 01, 19:49:59 »

Magakure:nem fuzionált a békákkal,mert nem tudott Kyuubi miatt.Tehát ahogy sennin formát ölt,az saját módszer.Ennyi...

A békákkal való fuzionálás már a sannin mód felvétele után történik/het. Ahhoz, hogy sannin módba "kapcsoljon" nem kell békákkal fuzionálni. Ennyi...
Naplózva

"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy."
#1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
Saruwatari Kumiko
Chuunin
*

Az örök newbie ^^

« Válasz #6588 Dátum: 10 jan 01, 20:03:05 »

Én is azok táborába tartozom, akik szerint Sakura nem kifejezetten ölni akar. Egyrészt mennyire ellentmondana ez a nagy "Never give up !!" Naruto-féle mentalitásnak, ami sosem adja fel az embereken, és hisz a mélyen lappangó jó oldalukban. Ha Sakura ezzel még nem is tud azonosulni, lehet, hogy itt az ideje most rájönnie. Viszont Sasuke már rég nem az a fajta, akit meg lehet dumálni az "az élet szép, béke, bééékee" típusú szövegekkel. Igazából Sasuke pont ennek a felfogásnak a nagy megmérettetése ilyen szempontból, mint egy vizsga, és már nyilvánvaló, hogy az emberek java nem tud mit tenni egy ilyen vadállattal szemben, a konohai fiatalok is meg akarják állítani. Én úgy gondolom Sakura sokkal inkább egy mentális megmérettetés előtt áll, semmint egy harc előtt, persze ki tudja.  smirksweat Tippelgetek.  Nevet
Naplózva

"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy."
#1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6589 Dátum: 10 jan 01, 21:00:51 »

Naruto a fúziót a Remete forma felvétele nélkül gyakorolta Fukasakuval. Lásd Naruto manga 425/5. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6590 Dátum: 10 jan 01, 21:10:03 »

A békák nem csak azért kelletek volna, hogy tovább maradhasson Remete form-ban?
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6591 Dátum: 10 jan 02, 12:34:58 »

Mindenesetre, én gyanítom, h most egy újabb hatalmas fejlődés fog bekövetkezni Sakura részéről, vagy most lépi át a felnőttkort, most fog "felnőni"-aminek itt az ideje-. Az események alakulásában nagy lesz a szerepe, és mindenképpen várhatunk vmi meghökkentőt Kishitől vele kapcsolatban. Nem hiszem, hogy Kishi meg akarná ölni, és ő se akarja magát megöletni.. Mindenképpen van valami terve, és eddig titkolt szándéka, vagy esetleg technikája.. Egyelőre nem szabad leírni.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #6592 Dátum: 10 jan 03, 00:29:09 »

Nem a békák azért kellettek volna, hogy harc (mozgás) közben is tudjon Sennin formába váltani.
De békák helyett megoldotta klónozottakkal. xD
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6593 Dátum: 10 jan 03, 09:02:05 »

hy

Lehet h hülyeség de nemlehet h a tekercs amit a 4-ik hagyot hátra Narutonak.
Olyasmi teknikát biztosit Narutonak a rókával mint a Uchihák végsö védelme.
Naplózva
Ravengoth
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6594 Dátum: 10 jan 04, 16:54:53 »

Haath nem vagyok oda érte, de imádom mikor Narutot és Sai t kiüti Nevet
Naplózva

Fear of the dark!
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #6595 Dátum: 10 jan 04, 17:44:17 »

Ha a nevéből indulunk ki sajnos nem nagy jövőt jósolok neki, pedig nagyon szeretem. A sakura virágzását csodálják ugyan, de jelképezi a szépség mellett a múlandóságot is. A japók az mellett úgy tartják az igazán értékes dolgok nem tartanak sokáig és valamiért egy fiatal ember halálát is szép dolognak tartják. A sakura állítólag a kamikáze pilóták jelképe is volt ha igaz?-legalábbis olvastam ilyesmit.
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6596 Dátum: 10 jan 04, 18:38:20 »

Valaki itt olvasta az állítólagos 2010-es Kishimoto Masashi interjút? Ennek a Sakura központú része, remélem nem off:
-Sakura mostantól majd sokkal jobban beleillik majd a hősnő szerepébe. ( Tehát végre terítékre kerül..)
-Sakura -még mindig- szerelmes Sasukéba. (Ez az utóbbi mangákból kiderült..)
-Sakura egy kis gőgösséget tanúsít Narutóval szemben. (??? Ezt nagyon nem értettem. Hiszen, mikor elindul Naruto után, pont azt mondja, hogy "nem akarja még egyszer elszúrni", és nem akar több fájdalmat okozni Narutónak.. Szóval, most akkor mi a helyzet??)

Kif-lee. erre a cseresznyevirágos dologra már én is gondoltam, de már akkor annyiszor meghalhatott volna...
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 26, 21:36:06 írta Lille17 » Naplózva

ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6597 Dátum: 10 jan 04, 19:08:04 »

Ezt az intejút egy rajongó csinálta amiket leírt símán kilehetett következteni kishi ennél sokkal csavarosabban csinálja
Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6598 Dátum: 10 jan 04, 19:20:21 »

Hát, volt benne egy-két ellentmondás, és szerepelt benne egy-két furcsa kósza mondat, az tény..
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #6599 Dátum: 10 jan 06, 18:26:33 »

Én is azok táborába tartozom, akik szerint Sakura nem kifejezetten ölni akar. Egyrészt mennyire ellentmondana ez a nagy "Never give up !!" Naruto-féle mentalitásnak, ami sosem adja fel az embereken, és hisz a mélyen lappangó jó oldalukban. Ha Sakura ezzel még nem is tud azonosulni, lehet, hogy itt az ideje most rájönnie. Viszont Sasuke már rég nem az a fajta, akit meg lehet dumálni az "az élet szép, béke, bééékee" típusú szövegekkel. Igazából Sasuke pont ennek a felfogásnak a nagy megmérettetése ilyen szempontból, mint egy vizsga, és már nyilvánvaló, hogy az emberek java nem tud mit tenni egy ilyen vadállattal szemben, a konohai fiatalok is meg akarják állítani. Én úgy gondolom Sakura sokkal inkább egy mentális megmérettetés előtt áll, semmint egy harc előtt, persze ki tudja.  smirksweat Tippelgetek.  Nevet

PErsze magyarázd meg egy gyereknek akinek kis korában lemészárolták a szeme láttára az egész klánját, hogy béke éls szeretet vanxDD. Sakura szeritem maga se tudja mit akar csinálni:D.
Viszont Sakura és Karin találkozására nagyon kíváncsi leszek:D.
Ami még vicces lenne, ha Sakura megtalálná Sasuket Danzou elleni csata közben és be toppanna a Mizukage is:D .
Kishi még fogja itt keverni a dolgokat szerintem:D.

Hmm ez kicsit már manga témába illett volna:D.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 438 439 [440] 441 442 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins