24 nov 16, 05:38:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 436 437 [438] 439 440 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339602 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6555 Dátum: 09 dec 20, 17:49:44 »

Nauzika:

Egy adott szereplő témájának főleg a jelleméről és történetéről kellene szólnia.
Viszont! Mivel folyamatos jellemfejlődésnek vagyunk tanúi (és ez még egy futó manga), így az adott szereplő pillanatnyi cselekedeteinek és lelkiállapotának kivesézése is jöhet ide. De arra azért vigyázni kell, hogy a hsz-ek túlságosan ne fedjék át egymást a "Naruto manga" témában lévőkkel. ^^

Ami viszont nem:
Pl. Sasuke témájában gyakran szóba kerül a Sahringan, azzal jobb átvonulni a "Vérvonal képességek" témába (főleg, ha technikai fejtegetésre kerül sor).
Vagy ha Sakura esetében az orvosi ninjutsukat akarja valaki részletekbe menően kivesézni, akkor azzal is jobb, ha átmegy az "Orvosi ninjutsuk" témába.

-----

Én is kíváncsi lennék, mit akar mondani Kakashi Sakurának, de egy valamit ne feledjünk: Naruto összeesett és mivel ilyen állapotban nem képes megvédeni magát, így Kakashi valszeg mellette marad, míg magához nem tér és össze nem szedi magát (végül is ő a Kilencfarkú jinchuurikije, akire Tobi pályázik). Vagyis addig Sakura feltehetőleg napolva lesz. ^^
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 20, 17:51:41 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6556 Dátum: 09 dec 20, 17:52:49 »

Jaja szerintem is.. de hát ki tudja.
Am elég sokan elfelejtették már azokat a részeket. Nem a miatt emozzák. LEgalábbis a többség nem. Inkább az antiszoc viselkedés lehet a háttérben. Vagy csak valaki elkezdte és divat lett belőle.  Mind1 azért elég idegesítő.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6557 Dátum: 09 dec 20, 18:35:34 »

Köszi ^^
Egyébként erre még nem gondoltam, de lehet, sőt valószínű, hogy a következő részben se lesz benne, hogy mi történik vele... Úgyhogy kb. 3 hetünk van még találgatni Nevet Talán még rá is hibázunk...
Hiroto, ha egyedül találja meg, akkor nem tud a többiekre támaszkodni, és egyelőre csak ő keresi Narutoék közül Mosolyog
Illetve most már valaki Sakurát is keresni fogja Nevet
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6558 Dátum: 09 dec 20, 19:02:43 »

Sakurának van egy kis csapata. Kiba és sai meg még mit tom ki vele tartott. Ezért lehet csak némi kis esélye sasuke ellen.
Naplózva
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6559 Dátum: 09 dec 20, 19:21:31 »

Én azt hittem hogy a csoporttársai eldöntötték, hogy megölik Sasukét, de Sakura meg akarja őket is előzni és egyedül végezni vele... Ráadásul Sai ott van Kakashiékkal... de javítsatok ki ha félreértettem valamit mert még a következő rész csap agyon, hogy végig rosszul hittem Nevet
Naplózva

Walt Disney

Andrew Matthews
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6560 Dátum: 09 dec 20, 19:35:29 »

Aki Kakashiékkal van, az csak Sai klónja. Még mondja is, hogy "Még mindig Sakurával vagyok...", ill. az előző részek valamelyikében Kakashi meg is jegyzi, hogy ez csak egy klón. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6561 Dátum: 09 dec 20, 20:08:37 »

Ííííí tényleg... au... és akkor ő most Kibáékkal együtt keresgeti? Én eddig tévedésben éltem   >.<#
Emberek többet nem is fórumozok állandóan elnézek valamit, úgyhogy legyetek velem elnézők és javítsatok ki Nevet
Naplózva

Walt Disney

Andrew Matthews
hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #6562 Dátum: 09 dec 20, 20:34:56 »

Engem az gondolkodtatott el, hogy mit talált ki sakura. Biztos, hogy valamilyen csapatmunkára gondolt, most kissé meggondoltnak tűnik, hogy nem maga ment, de azt vajon tudja-e, hogy milye is van sasukénak?
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6563 Dátum: 09 dec 20, 21:11:30 »

Szerintem ez egyébként ez nem vall rá, ok, sokszor az érzelmei vezérlik, de ennyire.. Felelősségteljesnek tűnt, de így belegondolva, ha az akciója Kibáékkal balul ütne ki, és a vki meghalna, ő pedig vhogy túlélné, nem hiszem hogy a családtagok ezt csak úgy elfelejtenék neki. És szerintem abból is elege van, hogy mindig másokra támaszkodott, és ezért egyedül fogja elintézni a "piszkos munkát". De szerintem meghalni sem akar, úgyhogy fogalmam sincs, mit akarhat pontosan. Meg a Narutós vallomás is. Csak nem nézhette őt ennyire baleknak. Na jó, itt már annyi lehetőség és öltet van, hogy egyszerűen nem tudok gondolkodni.. Technikai KO Kérlek, nézzétek el nekem! Pirul De én  már tényleg nem értem.. valaki segítene?
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6564 Dátum: 09 dec 20, 21:23:00 »

Szívesen segítenék ha tudnék de most rakom össze amit eddig félreértettem ikszdé
Sakura perpillanat érthetetlen számomra is...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 20, 21:23:41 írta Nauzika » Naplózva

Walt Disney

Andrew Matthews
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #6565 Dátum: 09 dec 21, 00:36:38 »

Kizártnak tartom, hogy Sakura csak erős felindulásból csörtetne Sasuke után. Valószínűleg már akkor elkezdett gondolkodni a helyzeten amikor a legelső infókat kapta, az csak a végső lökést adta amikor kiderült, hogy a város vezetése is már konkrét lépéseket is tervez, így gyorsan kellett neki is cselekedni. Tuti konkrét tervei vannak még annak ellenére is, hogy erős érzelmek fűtik. Nem tudom rangsorban hol lehet az orvos ninják között, de ha átlagos lenne akkor sem tehetné meg lazán, hogy kockáztatja az életét, mert az a csapata veszélyeztetését is jelentené és én azt hiszem ő attól felelősségteljesebb. Gondolom csak akkor merne akcióba lendülni ha biztosra menne. Kötelessége védeni magát, akikkel éppen van mind fontosak számára és ha rátalálnak Szöcsire ő sincs egyedül, szóval jut mindenkinek ellenfél. Harcban meg ugye lehet sebesült akit neki kéne ellátni. Ha választania kellene, hogy segítsen valakin vagy tartson ki a terve mellett szerintem a segítséget választaná. Persze azt se felejtsük el, hogy képbe lépett Sai, aki ezerrel szemmel tartja, így az egyéni akciót se tudom elképzelni. Mit szólnátok, ha Sai meg azzal állna elő, hogy ne törődj Szöcskével mert rájöttem mégis vannak érzelmeim és éppen beléd lettem szerelmes- elterelő taktikának tuti bejönne. Nevet Meg ez az időszak úgy tűnik a nagy vallomások szezonja (biztos a karácsony teszi), Saku meg rájönne, hogy ilyen ha a saját fegyverével lövik hátba az embert.
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #6566 Dátum: 09 dec 21, 09:25:04 »

Tsunade (volt?) a legjobb orvosi ninja, Sakura pedig az ő tanítványa. Ha már annyira gyengének tartja őt mindenki, legalább azt ismerjük már el, hogy - Tsunadét leszámítva - ő a legjobb orvosi ninja. Mosolyog (Igen, szerintem még Shizunénél is jobb.) Nagy örömömre a fillerek is nyomatékosítják, h Ino nincs olyan jó, mint Sakura. Sőt, én meg merném kockáztatni, hogy vmivel jobb is mint a mestere, ha másnem, az orvosi ninjutsun belüli eszközarzenál, és azok használata tekintetében. (Remélem, nagyjából érthetően sikerült megfogalmaznom, amit akartam.) Nevet Persze lehet, h azért írom ezt, mert szeretném, ha így lenne. Nagyon hiányzik a fejlődése. Pláne így, hogy Hinata is villantott egy új technikát. (És akkor még Sasukéről és Narutóról nem is beszéltem.)

Nagyon furcsa, de amikor olvastam, hogy Kakashi személyesen indul Sakura után, az jutott eszembe, hogy szerelmet vall neki. xD
A képen pont felfelé is néz, és 3 pont van a buborékban. Elvetemült ötlet, meg én sem szeretném, h ez történjen, csak akkor hirtelen ez ugrott be. Mosolyog

Sakura meg tuti, h egymaga akarja elintézni Sasukét, mert Sai mondta is Narutónak, hogy emlékeztette Sakurát arra, hogy ő maga (mármint Sai) is a 7-es csapat tagja, és számíthat a segítségére. Sakura helyeselt és mosolygott, de Sai is tudta, hogy az hamis mosoly volt. Ergo, én ebből arra következtetek, hogy egyedül akarja csinálni. Ebből meg arra, hogy - mivel nem hülye - vmilyen szinten felkészült. Mosolyog
Naplózva
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #6567 Dátum: 09 dec 21, 17:46:30 »

Kakashi mondta Sakuráról:"Gyógyító technikák elképesztő erővel párosítva...és ez még nem minden, mivel Sakura eredetileg genjutsu beállítottságú még az Ötödiknél is jobb ninja válhat belőle." - na ebből nekem is az jött le, hogy tehetséges, főleg az után, hogy a Homok falubeli orvosokat is lepipálta az ellenszer készítésben. Aztán Chirio anyó (nem tudom hogy kell írni, bocs) is ad neki néhány tippet hogy harcoljon például amikor Ithachi és Sasori kerül az útjukba. Míg Tsunade mellett tanult hozzájutott olyan adatokhoz is amiből próbálta kideríteni hogy juthatna közelebb Szöcsihez. Ezek után nagyon remélem, hogy kitalált valami ütős tervet, de még mindig kitartok az mellett, hogy soha nem kerül majd komoly harcba Sasuke csávóval.
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #6568 Dátum: 09 dec 21, 21:26:24 »

Szerintem már jobb mint a mestere. Az orvosi ninjáknál a legfontosabb dolgok, hogy kerüld el az ellenfél csapásait, jól gyógyíts, és persze testi erő se hátrány. Ezt mint bizonyította sasori ellen. Az elkerülést a méregtüskék ellen, a gyógyítást, akkor, amikor benne volt a kard, és a testi erőt akkor amikor lazán betörte a köfalat.

Csak nekem van hasonlóság a sanin csapat, és a narutó sakura szöcsi csapat közt? én értek itt, arra, hogy szöcsi hihetetlen erős lett, és elment, mint oro és túltett az erején, narutó hihetetlen erőre tett szert, mint Jiariya, és erősebb lett nála, és itt van sakura, aki kiváló orvosi ninja, mint Tsunade. És mivel a másik két tásánál a séma az, hogy erősebek, mint elődjeik, ezért neki is annak kell lennie.
Naplózva
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #6569 Dátum: 09 dec 22, 08:30:48 »

Bennem is felmerült ez a hasonlóság, mert Tsunade és Sakura között elég egyértelmű és amikor Jiraiya emlegetni kezdte, hogy nem tudta Orot megállítani már azt gondoltam nem véletlen a párhuzam. Bár ha az élet ismételné önmagát annak nem sok értelmét látnám, vagyis csak ebben reménykedem, hogy nem lesz ismétlés. Az érzelmi szálak terén már nem hiszem, hogy megegyezne a két csapatban a felállás.
A Tsunade-Oro viszonyról még azt se tudom, hogy kedvelték-e vagy utálták egymást, mert azok a részek nekem kimaradtak, de az biztos, hogy Jiraiya rajongása is nagyon emlékeztet Narutora. Az viszont nagyon tetszett, mikor egy filler rész végén egy rövid bejátszásban azt mondta Naruto Sakurának, hogy ne akarjon olyan nagy melleket, mint ami a mesterének van, mert akadályozná a mozgásba és ő laposabban jobban szereti.
Mekkora maflást kapott érte! Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 436 437 [438] 439 440 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins