Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #5745 Dátum: 09 aug 11, 20:30:46 » |
|
ha tudnád akk van ilyen de lehet h még nem írták mangában de itachi is tudott az uchihák történetéről meg sasuke is mert lement a templomba oda ahol a könyv van és itachi meg ezt akarta ezért mondta sasukénak h akkor már 3 MS-es ember lessz de mondjuk danzou biztos nem tenné meg mivel ő biztos félne ettől a lénytől meg abban a templomban még hidan és kakazu is jártak már 1* lehet h te azt a mangát olvasod amit a naruto-kunra tesznek fel de nekem a haverom japánból hozta és ott már nem is folytatják mer csak magyaro-nak kell lefordítania h mi is megtudjuk de nekem japánból haztak 1 csomó részt shippudenből és eredetit és abba levolt írva minden
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fl3gma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5746 Dátum: 09 aug 11, 20:43:31 » |
|
Daniel hallod több sebből vérzik, amit írtál....A Naruto-kunon ugyanaz van a mangába, mintha Japánba megvennéd és elolvasnád...(csak éppen magyarul)És h tudd meg japánban nem fejezték még be barátom Az meg h tudsz japánul, abba kb annyira hiszek h tudsz repülni... (meg teljesen felesleges is lenne ha, egyszer innen letöltheted ingyen és magyarul)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #5747 Dátum: 09 aug 11, 20:46:56 » |
|
japánban csinálnak külön részeket amiket a naruto-kunra nem raknak fel de nem fogok veletek vitatkozni ha tom h nekem v igazam meg amiket most írtunk semmi köze sasukéhoz szal nem írok többet mert nem akarom h letöröljenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5748 Dátum: 09 aug 11, 23:00:34 » |
|
Daniel:
Állítani sok mindent lehet. Mutass fel bizonyítékokat. ^^
A lényeg az, hogy ami hetente megjelenik Japánban a WSJ-ban, az van fent itt is, csak magyarban.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Clay
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5749 Dátum: 09 aug 12, 09:46:34 » |
|
Hát nekem csak az nem tetszik Narutoban, hogy még mindig nem vesztette el a lúzer designját. Gondolok itt arra, hogy a shippudenben már az összes többi vele egy idős karaktert nagy menőre csinálták (Shikamaru jounin egyenruhában, Sasuke susogós bőrkabátban ), addig ő főszereplőként még mindig ott rohangál és ordítozik, tökig felhúzott mackónadrágban és abba igényesen beletűrt nyugipulcsijában, béna Dreamcast logóra emlékeztető emblémával a vállán. Ez csak nekem tűnt fel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #5750 Dátum: 09 aug 12, 09:52:07 » |
|
Én azt nem értem, miért nem hordja mostantól azt a Jiraya féle köpenyt, a sennin-es cuccot?! Ja meg a tekercset is.Nagyon gizdán nézett ki azokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5751 Dátum: 09 aug 12, 11:41:17 » |
|
Daniel: Az kitaláció. Egy hatalmas Fake. Itachit elmebetegnek állitja be stb stb. Ha olvasnád a mangát, akkor tudnád.
Egy másik Topikban irták h Kishi Sasukét állitja be a legerősebbnek.
Kishi biztos h nem Sasuket állitja be legerősebbnek. Vele azt érezteti, hogy az un "sötétség", bárkit eltud ragadni, még egy olyan tiszta lelkü személyt is mint Sasuke. Mondjuk tiszteletre méltó, h szinte megmaradt önmagának Orochimaru kezei alatt is. De a megtört lelke, annyira manipulálható, h irracionális és logikátlan cselekedeteket hajt végre, h nyugodtan lehet "gonosznak" is nevezni Az uj Batmanban volt egy két jelenet, mai tökéletesen illett ide
Egyik ismerősömtől hallottam, ezt a gondolatot: "Kétféle ember van ezen a világon, egyik karddal farag világot magának, a másik ekével. De a karddal faragott világot egy másik kard ledöntheti, s újjá faraghatja nagyon is gyorsan. Maradandót csupán az eke farag"
Ez szinte tökéletesen passzol ide. Sasuke karddal farag magának világot. A "kard" szimbolizálja az ő eszméit, érzelmeit: a végeláthatatlan gyülölet, a bosszu, h csak magára számithat, a kötelékek feleslegesek stb. Az ilyen módszerrel "faragott" világát, ugy zuzta össze Madara 2 perc alatt, h mindjárt 15 elit ninját kapott a fejére. Mert mindig van egy erősebb és gonoszabb.
Ha OFF akkor bocsi, de befejezném a gondolatot.
Kishi inkább Narutot próbálja a legerősebbnek feltüntetni. Látthattuk a Pein elleni csatában, sőt már Kakazou ellen is látszott, h egyre éretteben harcol. És pont rá igaz a gondolat másik fele, miszerint az ő "ekével" faragott világa, mennyire maradandóbb. Vegyük csak a leg lényegesebbet Gaara-t és Nagato-t. A saját eszméivel -"ekével"- megváltoztatott 2 nagyon fontos karaktert. Gaaraval barátságot kötött, ami már örök, és ennek következménye egy erős szövetség. A Peinnel való harc alatt igéretet tett, h létrehoz egy uj rendszert, ami jobb teszi a világot. Igy létrehozott egy uj eszmét, amit mindig fog valaki követni, és ezzel is maradandót alkotott. Az "eke" igazából jelentheti az ő ninja utját, a : "Soha nem vonom vissza a szavam"-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 12, 11:45:25 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubiz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5752 Dátum: 09 aug 12, 17:43:43 » |
|
én is feltettem ezt a kérdést magamnak,hogy miért nem hordja a köpenyt,vegül ő egy sennin,nem ??? szerintem kishi csak disznek használta a sennin-es cuccot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 12, 17:46:18 írta kyuubiz »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5753 Dátum: 09 aug 12, 20:43:04 » |
|
Jó de az most elégett nem amikor elszabadult a kyubi. Naruto ien lúzer lesz örökre mármint külsőre és életfelfogásra is néha Ja és Sasuke cucca menő? Mert én nem hiszem
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Labuca
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5754 Dátum: 09 aug 13, 11:00:58 » |
|
nem hiszem h Naruto köpenye elégett mert akkor a többi ruhájának is el kellett volna égnie ami rajta volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5755 Dátum: 09 aug 13, 21:19:52 » |
|
Persze hogy elégett volna de Naruto hülyén nézett volna ki ha pucéran hallgatja Nagato mondandóját.
Am Narutot már nem bírom annyira mióta fény derült a származására. Mert nem arról volt szó hogy ő egy tehetségtelen shinobi de sose adja fel és ezért erős. De így.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5756 Dátum: 09 aug 13, 21:25:17 » |
|
minden egyes átalakulásnál leégett róla a ruha. De nem hiszem, h sokunkat érdekel a meztelen naruto Egyetértek Tamással. Mióta kiderült az igazság, már nem tisztelem annyira. Bár tény h kitartó meg minden, de mennyivel jobb volt azt látni, h egy tehetségtelen senkiből egy igazi hős válik. DE most ..... olyan mintha csak későn érő tipus lenne, nem az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #5757 Dátum: 09 aug 13, 23:08:57 » |
|
Hát azért azt nem azóta a rész óta tudjuk, hogy a yondaime az apja amióta megjelent Naruto Kyuubivá válásakor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5758 Dátum: 09 aug 13, 23:13:15 » |
|
Már megbocsássatok,naruto sohasem volt tehetségtelen shinobi! Már a zabuzás részeknél mikor edzettek mondja kakashi hogy narutonak jóval több chakrája van mint saját magának! Egyedül pár óra alatt megtanulta a kage bushint,hogy még csak genin sem volt,rasengant genin korában stb... Egyetértek Tamással. Mióta kiderült az igazság, már nem tisztelem annyira. Bár tény h kitartó meg minden, de mennyivel jobb volt azt látni, h egy tehetségtelen senkiből egy igazi hős válik. DE most ..... olyan mintha csak későn érő tipus lenne, nem az igazi.
Későn érő? 16 évesen leverte a shinobivilág egyik legerősebb emberét!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 13, 23:56:22 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5759 Dátum: 09 aug 13, 23:15:32 » |
|
Amúgy sztem is raj volt Naruto abban a köppenyben meg a tekercsel,nem tom miért nem használja,lehet hogy kishi (még) ezt így nem akarja.de pl:Sasuke már kb. a 3. ruha style használja a shippuden kezdete óta....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|