Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5100 Dátum: 09 feb 01, 14:03:00 » |
|
Tomesz : Óó végül is ja. Ezért nem kapcsolta be az átokpecsétet. És simán lechidori-zhatta volna. Tehát ennyi. Végül is tudja mit is kell csinálni a chidori, vagy az átokpecsét ellen? Nem...
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Uzuchi-San
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5101 Dátum: 09 feb 01, 14:18:45 » |
|
Ez kicsit eltér az eddgi témától, de sehogysem hagy nyugodni az a dolog, h ha itachi átadta ssasukénak az erejét é mikor sasuke szemei találkoztak madara szemeivel akkor lángolt fel az amaterasu, és madara mondta is h ez egy védekező mechanizmuként van bent sasuke szemében, h ne férjen hozzá madara (mármint sasukéhez)! De akkor a nyolc farkú ellen h használta? mert sztem mielőtt létrehozol egy jutsut azelőtt meg kellene tanulnod nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #5102 Dátum: 09 feb 01, 14:22:48 » |
|
Szerintem ezt egy védekező mechanizmus, amit Itachi "beépített" Sasuke elméjébe, ám gondolom képes volt Sasuke "előásni" az elméjéből a használatát - vagy valami ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5103 Dátum: 09 feb 01, 16:06:39 » |
|
ÖÖm ez úgy működik, hogy Itachi kettő dolgot tett be Sasukéba amikor megérintette. Egy: a mangekyou sharingan tsukoyomi, és amaterasuját, és kettő: ha meglátja a sharingant, akkor amaterasuval, tudat nélkül ránézni a sharinganra.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5104 Dátum: 09 feb 01, 23:46:56 » |
|
Kakashi MS-e szerintem olyan rejtély mint az arca (lehet h sose tudjuk+ pontosan h hogy jött ez össze neki) Am (lehet h ez nagyon hülye kérdés, de én nagyon kiváncsi vagyok rá ) milyen lenne Kakashi részegen. Vajon olyan "agresszív" lenne mint Lee, v inkább viccesen jókedve lenne? vagy esetleg csajozna (végülis ő is pervi a könyv miatt, lehet h részegen ez jobban kiütközne rajta ) de én aztis eltudom képzelni h 1 kortytól kifekszik mert annyira nembírja...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #5105 Dátum: 09 feb 02, 02:23:38 » |
|
szerintem ayumi-chan Kakashi nagy zugivó lehet , mint Tsunade és Jiraiya is Biztos beperverzülne , 4-5 pohár sakétól
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #5106 Dátum: 09 feb 02, 11:19:58 » |
|
Szerintem Kakashi a röhögcsélős piás lehet... aki kissé beperverzül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5107 Dátum: 09 feb 02, 16:25:14 » |
|
Moderátor: Töröltem pár hozzászólást... A Rasenganoknak és a Senjutsunak is van saját témája.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5108 Dátum: 09 feb 02, 17:19:53 » |
|
Szerintem ha túl sokat iszik be fekszik és szúnyál egy nagyot, azért szokott sokat késni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5109 Dátum: 09 feb 02, 18:52:04 » |
|
Igazából megtudtuk már miért késik mindig. Vagy Obitoék síremlékét látogatja vagy olvas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5110 Dátum: 09 feb 02, 20:48:36 » |
|
Hát igen,de am mennyire emésztheti már magát,ha mindig a sírnál van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #5111 Dátum: 09 feb 02, 20:52:11 » |
|
Hát igen,de am mennyire emésztheti már magát,ha mindig a sírnál van!
Hát igen... De az is közre játszhat benne , hogy a tisztelet és a szeretet miatt is mehet... Ezen 3 dolog miatt megy szerintem az síremlékéhez.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #5112 Dátum: 09 feb 02, 23:24:23 » |
|
Szerintem is a szeretet és a tisztelet miatt, na meg valamelyest így mindig emlékezteti saját magát az elkövetett hibájára/hibáira, hogy többé ne történjen meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5113 Dátum: 09 feb 03, 14:36:01 » |
|
ahogy Kakashi mondta azért áll az emlékműnél hogy emlékeztesse magát a régi "buta" énjére :jaja:Alkyr jól mondja
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5114 Dátum: 09 feb 04, 15:34:25 » |
|
Kakashi szerintem nem nagyon tudja tolerálni a "Tűz akarata" miatt, hogy elveszítsen egy hozzá közel álló személyt. Mint ahogy mondta Narutoéknak az első talinál Zabuzával, hogy nem engedi, hogy bárki is meghaljon a csapatában. És mivel gondolom én egy csapatnak a csapatmunkája nem csak abban merül ki, hogy tudjanak együtt dolgozni, hanem valószínüleg a tudjanak együtt dolgozni rész akkor sikerül, ha megértem a másikat szinte a mozdulatából, de ehez nem elég az ismerete a másiknak, de ha valaki a barátom, akkor tökéletesen megértem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|