Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #5010 Dátum: 09 jan 26, 23:33:54 » |
|
szerintem ez lehet vérvonali képesség is, pl Inoéknál az elme irányításos dolog, mármint Sakurák a genjtsuhoz állnak a legközelebb és azt a technikára fejlesztették magukat vagy valami hasonlóra gondolok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #5011 Dátum: 09 jan 26, 23:40:42 » |
|
Nem hinném, hogy a genjutsu beállítottság vérvonal képesség lenne. Ez ugyanolyan, minthogy valaki a matematikához, más meg az irodalomhoz vagy a nyelvekhez ért jobban, ahhoz van tehetsége vagy érzéke...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5012 Dátum: 09 jan 27, 14:23:35 » |
|
...ez lehet vérvonali képesség is, pl Inoéknál az elme irányításos dolog, ...
Ne kezdjük már megint ezeket a butaságokat... Azok klánjutsuk... semmi közük vérvonal-képességekhez. Ez már ki volt tárgyalva párszor, keress utána.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
zakku-chaaan
Újonc
Nem elérhető
a legeslegeslegeslegaranyosabb fórumozó lány
|
|
« Válasz #5013 Dátum: 09 jan 27, 19:29:23 » |
|
jajam teljesen egyetértek! nekem naruto a legeslegeslegeslegkedvencebb szereplőm! mielőtt még ezt az egészet nem ismertem nagyon utáltam,mert a kedvencem helyett rakták be a német tv-n... de láttam azt a részt mi9kor először kyuubivá változott és elkezdett nagyon érdekelni... sasukét is szerettem de most már ki nem állkhatom ,mert otthagyta szegény narutot...
|
|
|
Naplózva
|
DATTEBAYO!!!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5014 Dátum: 09 jan 28, 07:28:40 » |
|
Ha kiiktatja a 2 tanácsost, az életben nem lessz több esélye a visszatérésre... Szerimtem már így sincs neki túl sok... Főleg ha kiderül, hogy közösködik az Akatsukival...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #5016 Dátum: 09 jan 28, 09:19:09 » |
|
Ha jól emlékszem, akkor a sima Narutoban azért mondja Tsunade (nem biztos, hogy ő), hogy Sakura genjutsu beállítottságú, mert ügyesen felismeri és kivédi őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #5017 Dátum: 09 jan 28, 11:11:40 » |
|
Ez nem feltétlenül igaz, mert ha Szöszkének már nem lenne esélye visszatérni Konohába a régi életéhez, akkor Tsunade neme engedte volna, hogy Naruto utána kutasson és nem engedte volna odáig fajulni a dolgokat, hogy sor kerüljön Szöszke miatt erre a Kagék találkozójára. Szóval szerintem még van vissza út és Konohában meg már úgyis sokan tudják vagy legalábbis sejtik, hogy Danzou és a két tanácsos miféle ember, egyébként meg semmi biztosat nem tudunk arról, hogy mi a terve Szöszkének és igazából miért csatlakozott az akatsukihoz, csak annyit tudunk, hogy vagy a Takát vagy Madarat totálisan hülyének nézi, de én azt mondom, hogy akárki akármit mond Szöszke nem olyan ember aki hülyének nézi a társait akik az életüket is feláldoznák érte, sok mindent el lehet róla mondani, de ezt nem, szóval valószínűbbnek tűnik, hogy tényleg igazat mondott a Takának és az akatsukit nézi hülyének és főképp Madarát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5018 Dátum: 09 jan 28, 18:19:21 » |
|
Na ja. Régen én is azt bizonygattam, hogy Madara igazat mondott Szöszkének, és ő el is hitte. De most újra átolvastam a mangát és hát... Nézd meg: manga 404_17.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #5019 Dátum: 09 jan 28, 20:24:01 » |
|
Én valamiért a kezdetektől nem igazán szimpatizáltam vele... vélhetően ez azért volt mert az Uchiha klán a többé fölé lett emelve...
Ahogy meg Sasuke cselekszik, tisztára olyan, mint egy amnéziás, aki épp most ébredt volna tudatára, és bárki kedve szerint változtathat rajta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
erikkun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5020 Dátum: 09 jan 28, 20:27:35 » |
|
te is utálod??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Makaru
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5021 Dátum: 09 jan 28, 20:39:17 » |
|
megvan az új skillje nme gyenge Fuuton : Rasen-shuriken (aszem igy írják) + el tudja dobni de ezt csak remeteformában elléééégggénemgyengelettigynaruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5022 Dátum: 09 jan 28, 20:39:58 » |
|
akkor ezzel a lendülettel húzd is át, mert spoiler
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5023 Dátum: 09 jan 28, 22:16:19 » |
|
már bocsika de ide le kell írni a véleményünket a szereplőről.Úgyhogy ennyi!
Amúgy ezt a "kit utálsz a legjobban témába kéne tenni, de mind egy. Ennyi" Na mind egy ha már így erre fordult a téma akkor én megint csak azt mondom, hogy Szöszke jófej- lenne, ha nem akarná konohát elpusztítani . De én bírom.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #5024 Dátum: 09 jan 28, 22:18:38 » |
|
Ha jól emlékszem, akkor a sima Narutoban azért mondja Tsunade (nem biztos, hogy ő), hogy Sakura genjutsu beállítottságú, mert ügyesen felismeri és kivédi őket.
Ezt mintha Kakashi mondaná , nekem úgy rémlik De azért mondják h Genjutsu beállítottságú , mert kíváló a Chakra kontrollja
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
|