24 nov 16, 04:31:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 273 274 [275] 276 277 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339476 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Lion
Vendég
« Válasz #4110 Dátum: 08 aug 22, 12:34:41 »

kabutot eltalálta na és???? hát amikor neji kidomaru ellen harcolt akkor erősebb volt már kabutótól....  csak az a baj hogy a róka démon nélkül nejit soha az életbe nem üti le naruto...  szented a rasenshurikent nem tudná kivédeni? csinál egy kis szelet és naruto 20 métert vissz*repül

Ez jó vicc volt Nevet Neji nem tudná kivédeni a rasenshurikent ez biztos! Vagy ha ki is tudná naruto tuti ki találna valamit...Naruto már erősebb mint Neji...De csak a Rasen Shuriken miatt erősebb!
Naplózva
Yondaime0205
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4111 Dátum: 08 aug 22, 12:37:09 »

yhát nem tom sztem Naruto Odama Rasengannal is ktudná ütni Nejit amivel az Itachi hasonmást is ártalmatlanná tette Nevet
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4112 Dátum: 08 aug 22, 12:49:29 »

NAruto erősebb mint Neji és a róka nélkül is ki tudta volna ütni Nejit csak egy kicsit nehezebben a Róka is sak azért került képbe mert elzárta neji a Chakranyílásait. viszont a shipuban is látható az egtész Gai csapat hozzá sem tudott érni Deidarához NAruto meg püfölte folyamatosan Igaz hogy lelépett közbe de addig tudta püfölni. Ja és ráadásul már keze sem volt Gaiék ellen.

NAruto egyzserűen idióta ennyit erről Ja és már sokszor írtam hoyg én lenékk az egyik legboldogabb hogyha sosem ahsználná a kyuubi erejét. Sasukéval is harcolt volna egy jót ugyanúgy Kyuubinélkül a végzetvölgyében ha Sasukénak nincs az Átokpecsét.

Deidara ellen sem lett volna muszály ott csak Gaara miatt pipult be.

És egyet értek Hekate NAruto tényleg Konoha első számú csupa-meglepetés-ninjája neki ez lessz a "beceneve nem holmi villanás vagy agyar xD
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 22, 12:51:56 írta Dave90 » Naplózva
Yondaime0205
Gennin
*

« Válasz #4113 Dátum: 08 aug 22, 12:55:14 »

Naruto sehol ninics az ugymondd holmi villanás és agyarhoz képest uhgy jah erről ennyit kacsint
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4114 Dátum: 08 aug 22, 12:57:28 »

há persze most még. de neki az a sorsa hogy Hokage legyen ami egyenlő a felülmúlásukkal is és különben is csak a névről beszéltem
Naplózva
Yondaime0205
Gennin
*

« Válasz #4115 Dátum: 08 aug 22, 12:58:34 »

oké tiszt sor de az még odébb van h felül múlja őket
Naplózva
Lion
Vendég
« Válasz #4116 Dátum: 08 aug 22, 12:59:47 »

Hmm...Vissza térve erre a Naruto Vs. Sasuke harcra...Szerintem Sasuke mindenképp meg szívná ha megölné Narutot...EMlékeztek amikor mondta a Kyuubi Sasukének hogy: "Ne öld meg Narutot...Különben megbánod" Nos nem tudom hogy mire értette ezt a Kyuubi de van egy olyan érzésem ha Naruto a halálán lenne ugy isten igazából akkor a Kyuubi ki tudna törni és biztosan megölné Sasukét...Meg szerintem el kezdene tombolni Mosolyog
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4117 Dátum: 08 aug 22, 13:07:39 »

Igen, de ha így lenne, akkor a Kyuubinak éppenhogy érdeke lenne, hogy Sasuke halálos csapást mérjen Narutora, mert akkor kiszabadulhatna. Nehéz ügy.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Yondaime0205
Gennin
*

« Válasz #4118 Dátum: 08 aug 22, 13:13:03 »

Nem tom de emlékezzettek vissza mikor Naruto harcolt kabuto ellen és kabuto elvágta  szívizmait akkor a kyuubi sem tudta h mi van mert kezdet elsőtétülni előtte minden szal nem tom sztem tuti nem tőrne elő a kyuubi ereje ha meghalna Naruto
Naplózva
Daniel
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

A testem olyan mint a szívem

« Válasz #4119 Dátum: 08 aug 22, 13:48:44 »

Milyen Madarának? ő már meghalt
Az Akatsuki vezére PEIN
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #4120 Dátum: 08 aug 22, 13:51:56 »

Olvasol te mangát? spoiler Madara halhatatlan és ő az aka vezére de ez itt off.
Az utobbi részekben nagyon elverte Sasuket a hachibi ,de most arra lennék kiváncsi ,hogy milyen támadást indit.Mivel az ms nem nagyon hatott rá ,Sasuke elég szorult helyzetbe került és a "vakságát" illetően Sasuke jól leplezi az érzéseit ,mert amikor még a sima Narutoban Gaara ellen harcoltak (nem tom szórol szóra) akkor mondta ,hgoy nem szeretné elvesziteni a barátai (vagy mit is mondot ,de az érzés a lényeg xD) és egy ember véleménye nem változhat olyan hamar ,Naruto Sasuke harcra értem ott elég hideg vérű volt.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 22, 13:55:41 írta ipirike » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4121 Dátum: 08 aug 22, 13:52:37 »

Jó rég nem voltak Kakashi központú részek. Remélem most még többet megtudunk róla mert a tudásunk róla igencsak hiányos.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #4122 Dátum: 08 aug 22, 14:10:12 »

Igen, a Yondinak igaza van, emberek. Nem hiába tudta Naruto annyiszor kölcsönvenni a rókadémon erejét. A dög tartozik neki ennyivel, mivel NARUTO TARTJA ÉLETBEN A KYUUBI-t. Ha Naruto meghal, Kyuubinek is annyi.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Daniel
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

A testem olyan mint a szívem

« Válasz #4123 Dátum: 08 aug 22, 14:27:30 »

nemértem mért sasuke a kedvence kakashinak
Naplózva
Kakashi-senpai
Gennin
*

« Válasz #4124 Dátum: 08 aug 22, 14:54:40 »

Azért mert hasonlitanak egymáshoz (sharingan, villám elem)
Azért mert mivel Uchiha Obitóra emlékezteti
És azé me a stílusában a régi önmagára is emlékezteti
Naplózva

..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT,
SZEMÉTNEK HÍVJÁK....
..........AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL,  ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
Oldalak: 1 ... 273 274 [275] 276 277 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins