24 nov 16, 07:44:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 272 273 [274] 275 276 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339716 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4095 Dátum: 08 aug 21, 15:03:37 »

Hát ez igaz, de vedd figyelembe, hogy ő egy jinchuuriki és csak úgy mint a többi jinchuuriki ő is előszeretettel él a testében lakozó démon erejével. Pontosan
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #4096 Dátum: 08 aug 21, 15:26:22 »

de naruto nem tudja kihasználni a kyuubi erejét Technikai KO mert a 2 farkú jinchuriki teljesen kihasználta, de még gaara sem tudta irányítani teljesen a shukakut Gondolkozik bocsi az offért csak nincs ien topik: a macskadémonos csaj irányította a bijuu-t vagy csak kiengedte magából?
Naplózva

So troublesome....
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4097 Dátum: 08 aug 21, 17:56:09 »

Nincs ilyen topic? Ajánlom nézz jobban körül ugyanis van egy Bijuu és Jinchuuriki nevezetű topic de nem lényeg...
Már bocs de Haku ellen a dühe miatt tört elő belőle mert azt hitte hogy megölte Sasuke-t, Neji ellen azért hívta mert nem volt több a saját chakra-jából mivel elzárta a Tenketsui-t, Kimimaro-ra nem emlékszem pontosan, Sasuke kikényszerítette belőle hogy használja mivelhogy átlyukasztotta a tüdejét, Orochimaru pedig megakarta nézni Naruto mennyire erős ezért felidegesítette...
Naruto mindig utolsónak lapként használta a Kyuubi erejét.
És ott vannak az ellenpéldák is Gaara ellen is csak akkor használta a Kyuubi chakra-jat mikor Gaara előhívta a Shukaku-t, Kabuto ellen sem használta a Kyuubi-t, Raiga ellen sem (jó filler de akkor is). Nem úgy használja a Kyuubi-t mint Sasuke a Sharingan-t...
Jah igen a Kyuubi-val győzött na és aztán? A Kyuubi is Naruto erejéhez tartozik. Ez olyan minthogyha azt mondtad volna ,hogy Shikamaru nem is a saját erejét használja hanem a Kage Mane-t...
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 21, 18:03:50 írta warmerh » Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4098 Dátum: 08 aug 21, 19:35:59 »

jaj shikamaru hogy jön ide? naruto erejéhez nem tartozik a kyuubi mert ő nem tett semmit hogy beletegyék.... igen utolsólapként használja de én azt mondom hogy a kyuubi nélkül rég halott lenne....SPOILER: mert a saját ereje a rasenshuriken/remete edzés-ig nem valami nagy... sakuráéval egyenlő ja és tudom régen volt de kiba elleni harca is nevetséges volt... kiba vagy 30-szor földhöz vágja narutot, naruto meg egyszer éskiba kifekszik Lehánylak
Naplózva

So troublesome....
kanegu
Gennin
*

♥I love Konoha♥

« Válasz #4099 Dátum: 08 aug 21, 19:39:11 »

Nevet Igen, emlékszem, azon én is nagyot néztem. o.O De mindegy, Naruto a főszereplő, nem veszthet.
Naplózva

Nar.7. I won't let anyone on my team die.
N.S.45. I don't let my comrades get killed.

N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage?
N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #4100 Dátum: 08 aug 21, 20:10:31 »

meik harcára gondolsz amikor meglepetést okozott?

hát pl. amikor Zabuza ellen összedolgozik sasukéval és átváltozik shurikenné.. azt is egy pár pillanat alatt találta ki
meg amikor az Oodamát bevágta Itachi klónjába.. Kiba elleni harcán se gondoltam volna a forrófejű narutoról h lesz annyi esze hogy átváltozzon akamaruvá.. szal vannak itt dolgok
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4101 Dátum: 08 aug 21, 21:37:18 »

tudom Mosolyog és mondtam is hogy naruto csak kakuzu ellen nem használta a róka démon erejét... hakut róka démon chakrával győzte le,nejit róka démon chakrával győzte le, kimimaro ellen is használta valamennyit, sasuke ellen is és a hidas jelenetnél is..... erre mondtam hogy idáig nem nagyon láttuk a saját erejét Nyelvesít rasenshurikent és ennyi, taps neki Nyelvesít!

S mi a helyzet Gaara ellen vivott harcával kapcsolatban? Sőt, ha ugyveszük egy Bijuuval közdött saját erejét használva.
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4102 Dátum: 08 aug 21, 22:01:19 »

tudom az igaz is Mosolyog azért nem említettem azt a harcot mert akkor ugye saját chakrát használt bár amikor a békát idézi akkor nem róka démont használja Nyelvesít? mert tuti hogy jól emléxem hogy jiraya felszabadítja naruto pecsétjét és amikor zuhan le mondja naruto a róka démonnak hogy adj chakrát Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4103 Dátum: 08 aug 21, 23:31:13 »

Zuhanás közben a ravaszdi csakrájával idézi a békát, de Gaara ellen már a sajátját hsználja a frogboszhoz (omg  Pojén)
Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4104 Dátum: 08 aug 22, 01:26:40 »

Gaara ellen nem sokat használta inkább csak az utolsó pikllanatokban miután kiütötte Gaarát és az felébrett az altató Jutsuból azután hívta elő csak de addig a saját és a nagybrekencs erejével harcolt. hmm igen igaz NAruto rengetegszer használta a KYuubi erejét de nem azért mert gyenge lenne hanem mert így könnyeb volt. de Sakura sebesülése óta nem ahsználta és sztem nem is fogja.
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4105 Dátum: 08 aug 22, 07:14:40 »

nem azért mert gyenge lenne???? saját erejéből ha láttad nejihez hozzá sem tudott érni Nyelvesít nem tudom meik harcra gondolsz ahol a saját ereje is elég lett volna....... Nyelvesít(nem a gaaras harc) már nem fogja használni mert sora ellen is már a lábába szúrt hogy ne törjön ki
Naplózva

So troublesome....
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #4106 Dátum: 08 aug 22, 07:18:38 »

egyáltalán nem gyenge hiszen a Gaaras harcban saját erelyéből idézte meg a békát amihez először a róka chakrája kellett és hogy nejihez nem tudott hozzá érni? hát na nem tudott hozzá érni de azért Kabutót ki ütötte nem? még hozzá elég durván......
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #4107 Dátum: 08 aug 22, 08:00:48 »

Egyikünk sem kérdőjelezheti meg Uzumaki Naruto erejét, mert a manga az ő megerősödéséről szól, viszont - senki nem válhat erőssé, ha nincs meg benne hozzá az akarat. Narutoban pedig határozottan megvan, és igenis intelligens, csak még éretlen. Régi snittekben láthattuk, a papája sem volt sokkal komolyabb ennyi idős korában;) És ő mint mindig -hjajj, de ezt már mondtam volna...?- Konoha első számú csupa-meglepetés-ninjája^^
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4108 Dátum: 08 aug 22, 09:18:56 »

egyáltalán nem gyenge hiszen a Gaaras harcban saját erelyéből idézte meg a békát amihez először a róka chakrája kellett és hogy nejihez nem tudott hozzá érni? hát na nem tudott hozzá érni de azért Kabutót ki ütötte nem? még hozzá elég durván......
kabutot eltalálta na és???? hát amikor neji kidomaru ellen harcolt akkor erősebb volt már kabutótól....  csak az a baj hogy a róka démon nélkül nejit soha az életbe nem üti le naruto...  szented a rasenshurikent nem tudná kivédeni? csinál egy kis szelet és naruto 20 métert visszarepül
Naplózva

So troublesome....
Yondaime0205
Gennin
*

« Válasz #4109 Dátum: 08 aug 22, 09:46:17 »

Neji azért képzetebb mint naruto nem véletlenül jounin,de Narutonál közrejátszik az is h kyuubi miatt kevesebb küldetést kapott meg persze ha tudná uralni a kyuubi chakráját akkor neji esélytelen lenne kacsint
Naplózva
Oldalak: 1 ... 272 273 [274] 275 276 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins