24 nov 16, 08:29:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 270 271 [272] 273 274 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339759 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Tenten-chan
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4065 Dátum: 08 aug 18, 19:54:42 »

Mindent bele Naruto győzd le azt a sok hülyét és hódítsd meg at összes csajt azzal a cuki tüsis hajaddal!!
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4066 Dátum: 08 aug 18, 20:05:55 »

jól mondod szétválasztotta volna mint most ahogy elkezdett más formtá felvenni de ha NAruto nem cseszi el elősször akkor mind a 3 szive oda lett volna és ha az elején is ott lett volna akkor mind a 3
Attól a Jutsutól pedig nem lett volna semmi baja Naruto akár akarta volna akár nem a KYuubi meggyógyította volna.
És felettébb idegesítő hogy így lenézed narutot. már bocs de ő a főszereplő és mostanra már az egyik legnagyobb támadóerővel rendelkező ninja. egy oyaln Jutsuval amit csak ő tud (eddig) használni.
Naplózva
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #4067 Dátum: 08 aug 18, 20:19:54 »

Hát Naruto elég erős Kyuubi Chakra nélkül is hát akkor még vele!Én nem szívesen kerülnék vele szembe!Naruto a Rasengannal olyan lökmeghajtással menne,hogy olyan erős és gyors lenne,hogy akár egy egész erdőt is szinte átszelne vele.De azért meg kell nézni a táblát amire ki van a tulaj írva mert ha naráék erdejét írtod ki abból még baj lehet.
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #4068 Dátum: 08 aug 18, 20:42:59 »

sasuke még ráér a családalapítással hisz 16 éves Nyelvesít szentem most ez a legkisebb gondja Mosolyog lehet hinatával akar összejönni hogy egy újfajta sharingant hozzon létre Ohh My God
Naplózva

So troublesome....
Suvicc
Gennin
*

« Válasz #4069 Dátum: 08 aug 18, 20:43:04 »

tenten chan mi van?? tény hogy naruto mostanra elég erős lett és nagyon jó a tovább fejlesztett rasengan, de az túzás hogx az egyik leagyobb támadó erejű...az egészben van kb 40-60 szereplő(akit eléggé isnerünk) és nálam azért még nincs benne a top 10 ben. a tizs atár örül van sztem
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4070 Dátum: 08 aug 18, 20:45:10 »

ja naruto messze nem a legerősebb..... semmi taktikája nincs(nem taktika az ha a klónoakt előre küldöd, mivel a klónok eleve erre jók hogy elterjék az ellen figyelmét) és naruto fő baja hogy iszonyatosan lassú.... a rasengannal elég nehé eltalálnia valakit
Naplózva

So troublesome....
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #4071 Dátum: 08 aug 18, 20:46:05 »

Naruto nem nagyon lassú Neeem A felfogása az nagyon lassú Pontosan
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Suvicc
Gennin
*

« Válasz #4072 Dátum: 08 aug 18, 20:50:51 »

de nekem az tettszett amit remélem az animében is láthatunk hogy legalább már ugy is használja a klonokat ahogy érdemes és ezze infokat szerez azellenfélről
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #4073 Dátum: 08 aug 18, 21:21:16 »

Hmm, ez nehezen elképzelhető, mivel egy szót sem váltottak egymással az egész sorozat alatt. De asszem ez itt OFF. ^^'
Naplózva
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #4074 Dátum: 08 aug 18, 21:30:45 »

Nekem az tetszett amikor egy macska segített a tanulásban neki!^^Micsoda tanulás módszer!De az okos döntés volt,hogy egy klón segítségével hozza létre a Rasengant!
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4075 Dátum: 08 aug 19, 00:15:34 »

Na ja és Naruto saját maga jött rá, hogy hogyan képes több irányba forgatni a chakráját, szóval nem olyan hülye ő mint amilyennek látszik, csak sokszor nem gondol a következményekre mielőtt beszél ikszdé Nyelvesít

suvicc: Nemsokára látni fogjuk animében is, mert már nagyon közel jár ahhoz a részhez. Mosolyog
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4076 Dátum: 08 aug 19, 07:48:16 »

kakashi segített neki Nevet hogy egyik klón balra ő meg jobbra nézett Mosolyog
Naplózva

So troublesome....
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4077 Dátum: 08 aug 19, 09:46:10 »

valeshika, Tenten-chan a sima Rasengan-ra gondolt és nem a Fuuton-ra. Mosolyog
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4078 Dátum: 08 aug 20, 01:53:50 »

Szerintem is és a tévhitekkel ellentétben, szerintem már nem olyan szemellenzős bosszúálló, mint amilyen az Itachival való harca előtt volt, sőtt ezzel a bijuus dologgal kapcsolatban most kivételesen egy önzetlen cél vezérli. Mosolyog
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4079 Dátum: 08 aug 20, 02:13:29 »

Nekem az jutott eszembe, hogy Kakashi az egyik legismertebb és legkedveltebb karaktere az egész történetnek, de ennek ellenére még sosem láttuk az arcát, pedig a mangában is már 412 fejezetnél tartunk, szóval kíváncsi vagyok látni fogjuk e valaha az arcát, bár az is igaz, hogy pont ettől olyan jellegzetes és titokzatos karakter, hogy soha nem láttuk még az arcát. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 270 271 [272] 273 274 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins