Micsudi
|
|
« Válasz #4035 Dátum: 08 aug 18, 11:45:28 » |
|
Tsunade hadbíróság elé állítaná a korrupt bürokrata bandát az bisztos a három öreg Sz*m*tl*dát én úgyis utálom.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4036 Dátum: 08 aug 18, 11:51:24 » |
|
Sasuke nem akarja elpusztitani konohát mert a 404 fejezet 11oldalán megjegyzi,hogy csak őket akarja megölni és másokat nem.Gondolom a 402 fejezetben az utolsó oldalon csak azért csinálta azt Kishi,hogy meglepödjünk v nem tom de én már akkor sejtettem,hogy nem akarja azt tenni és én remélem az a három öreg majd megfog halni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #4037 Dátum: 08 aug 18, 11:51:53 » |
|
én bírom kakashit mivel erős és jó a stílusa de az elején nagyon nagy képűnek tünt... hogy vegyék el a csengőt egy jounintól ugy hogy még geninek sem.. meg olvassa a könyvet közben, hát olyan mintha egy ovodással csinálnánk meg ezt nem tudom kakashi mit csinálna most sasuke ellen de kakashi még erősebb, amíg nem tanulja meg sasuke a bijuu irányítását
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4038 Dátum: 08 aug 18, 11:52:43 » |
|
Akkor viszont emlékezz hogy Kisame miket mondott ugyanabban a fejezetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4039 Dátum: 08 aug 18, 11:54:00 » |
|
Egy Kakashi Sasuke harc igen érdekes lenne jelenleg nem tudom ki győzne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #4040 Dátum: 08 aug 18, 11:57:36 » |
|
Én sem tudom, de csak mert még nem tudok semmit a shippuudenekről. Kakashi még mindig a kedvencem. Arra viszont már nem emlékszem, hogy legelőször milyen véleménnyel voltam róla...
|
|
|
Naplózva
|
Nar.7. I won't let anyone on my team die. N.S.45. I don't let my comrades get killed. N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage? N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4042 Dátum: 08 aug 18, 12:05:21 » |
|
Igen FWA után egy ideig én is az akatsukinak szurkoltam de annak már vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #4043 Dátum: 08 aug 18, 12:14:31 » |
|
Jó. Akkor amíg le nem győz mindenkit, akit akart, addig még félreteszi ezt az álmát. Majd, ha már végzett, akkor jutalmul elnyeri a hokage címet.
|
|
|
Naplózva
|
Nar.7. I won't let anyone on my team die. N.S.45. I don't let my comrades get killed. N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage? N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4044 Dátum: 08 aug 18, 12:15:28 » |
|
Nekem már akkor kedvencem volt amikor nem is néztem az Animét/mangát , mert haveromnál Naruto Ultimate Ninja 2-ben mindig azzal voltam. Az a rész amikor volt a csengős teszt az rohadt jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4045 Dátum: 08 aug 18, 12:17:10 » |
|
a shippudenben jobb a csangős teszt én azon röhögtem jót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4046 Dátum: 08 aug 18, 12:20:50 » |
|
Amikor Sakura majdnem eltalálja , majd Kakashi mondja " fuh, ez közel volt ez veszélyes volt" , majd jön Naruto és megakarja csínálni Kakashin az ezer éves fájdalmat, Kakashi néz meg közbe a hööööö áááááááá, elugrik és erre lekezdi " fuh, ez is veszélyes lett volna, de másképp " . na ez egy jó rész volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #4047 Dátum: 08 aug 18, 12:53:10 » |
|
Najah. De ahogy a végén legyőzik őt. Az a legjobb. Szegény, annyira sajnáltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4048 Dátum: 08 aug 18, 13:38:06 » |
|
Amúgy Micsudi kimondta neked hogy MINDENKIT meg akar ölni? Itachi-t akarta megölni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #4049 Dátum: 08 aug 18, 13:39:03 » |
|
nagy valószínűséggel így lessz. mert ezzel nem csak Konohát de az egész Shinobi világot menti meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|