24 nov 16, 13:54:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 265 266 [267] 268 269 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340094 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
ChroN
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #3990 Dátum: 08 aug 16, 23:06:57 »

Csibe19!
Veled a legötbb doloban egyetértek a Sasuke dologban!
Én fiú vok, és szeretem Sasuke-t, mert neki is megvolt a múltja!
Amúgy ha Orochimaru nem lett volna ott, esküszöm, hogy dumált volna vmit Naruto-val! kacsint
De most komolyan!
Orochi figyel, Sasuke meg:
- Naruto! Sakura! De rég láttalak titeket! Hogy vagytok? - ikszdé
Orochimaru meg:
- I kill you Sasukeeeeee! ikszdé

De amúgy Sasukének megvannak az ő érzései! Ereje se semmi!
És Itachi-t tényleg nem ölte meg!
Itachi legyőzte volna Sasuke-t, de azt akarta, hogy úgy haljon meg, hogy utoljára látja
szeretett kisöccsét, akiről látta, hogy megerősödött.
És abban a hitben akarta tartani Sasuke-t, hogy a bosszúja beteljesült, és Sasuke a klánt újraalapítja!
Itachi utolsó ajándéka a Mangekyou Sharingan volt, plusz Madara Sharinganjára aktiválódó Amaterasu!
Itachi szerette a kisöccsét. És ezt Sasuke nem tudta befogadni, Madara elmondta neki az igazságot, ami nem biztos, hogy teljesen úgy volt, de biztos volt benne valamennyi igazság is, de a legtöbb arról szólt, hogy
Madara, Sasukét Konoha ellen fordítsa! Pein, és Madara azt hiszik, hogy Sasuke az Akatsuki csapdájába esett, és hogy kihasználhatják.
Sasuke-nek van esze, és ezt észre is vette! Itachi csak azt akarta, hogy szeretett kisöccse létrehozza ÚJRA az Uchiha klánt!
Madara ettől Sasukét eltérítve, Konoha ellen fordította Sas-t!
Nem tudjuk mit akar, és mit fog csinálni majd később Sasuke Konohával, de remélem visszamegy, és újraalapítja a klánt!
Gondolom Happy End azért nem lesz, mert egy Sasuke vs Naruto harc lesz!
Aminek a kimenetelét nem lehet tudni!
Én azt szeretném, hogy újra legyen Uchiha klán!

Bocsánat, hogy volt benne OFF, de ezt elszerettem volna mondani!
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3991 Dátum: 08 aug 16, 23:36:34 »

Örülök, hogy más is így gondolja, egyébként ha lesz is Naruto vs. Sasuke, szerintem akkor se feltétlenül kell megölniük egymást. Mosolyog
Naplózva

Uchiha Nandor
Chuunin
*

« Válasz #3992 Dátum: 08 aug 17, 00:18:51 »

Sztem meg kell. Csak azért, hogy drámai és tragikus legyen a sorozat vége. Meg mint tudjuk sokan szeretnék, ha Sasuke elhalálozna. Sasuke a kedvencem volt, de amióta Itachi meghalt nagyképű lett és elmebeteg.
Bár remélem, hogy a kihasználós megjegyzése megvalósul és a végén visszatér a rendes, normális Sasuke-kun.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3993 Dátum: 08 aug 17, 00:31:08 »

Hát szerintem nem hal meg egyikük sem ha ilyesmire sor kerül, mert nem hiszem, hogy bármelyikük megölné a másikat, egyébként a kihasználás biztos, mert egyenlőre úgy tűnik, hogy azért kell neki a hachibi, hogy mindent megtudjon a bijuukról. Mosolyog
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3994 Dátum: 08 aug 17, 09:52:17 »

Tulajdonképpen komolyan nem kéne megölniük egymást!
Most minek?
Narutoval tuti lesz harcuk, de megölniük nem kell egymást!
Szerintem nem föltétlenül kell tragikus véget adni a történetnek!
Én még arra gondoltam, hogy a harctól elájulnak, és a kórházban egy szobába tették őket, és
Naruto meg Sasuke beszélgetni kezdenek!
A végkifejlet majd kiderül! Hümm-hümm
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #3995 Dátum: 08 aug 17, 11:52:25 »

Ez a kórházas nekem nem tetszik.
Én gyűlölöm Sasuket, de sajna nem fog meghalni, máskülönben Naruto nem teljesítheti az ígéretét.
Másszóval valami olyasmire számítok, mint a Trigun-ban.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3996 Dátum: 08 aug 17, 12:31:16 »

Ne hidd, hogy Kisi úgy zárja a mangát!
Kitalál vmi jót ezügyben!
Sasuke nem hal meg!!!Naruto sem!!! Hümm-hümm
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3997 Dátum: 08 aug 17, 12:37:23 »

Én sem szeretem Sasuket de nem kívánom a halálát.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3998 Dátum: 08 aug 17, 13:24:17 »

Idézetet írta: Sapis
Illetve Narutoból legfeljebb ANBU lesz, ilyen hogy genin vizsga, minek neki? Amilyen technikája van már rég jounin is lehetne:D (max azért nem mert nem nőtt még be a feje lágya, de már nagyon alakul:P)(a mangába)

Hát nem tudom hogyha Naruto jutsu-it nézzük akkor már lassan megüti a felső lécet is az ANBU-nál. Mosolyog Végülis még genin korában megtanulta a Kage Bushin No Jutsu-t ami Jounin szintű jutsu, és a Rasengan-t ami az egyik legnehezebb ninjutsu, ráadásul már tudja a természeti manipulációt, és megalkotta a Fuuton Rasengan-t és a Fuuton RasenShuriken-t aminek egyenlőre nincs besorolása Mosolyog
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #3999 Dátum: 08 aug 17, 13:40:43 »

Szerintem Naruto majd hirtelen kap valami nagy rangot mert Kishi sensei nem süti el kétszer ugyanazt. Nem fogja megint megimételni a chuunin vizsgát.
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4000 Dátum: 08 aug 17, 13:48:16 »

sztem az említett Sakurás no meg Kakashis részek alatt (már ha lessz ilyenxD bár reménykedni még lehet  ) akkor Anruto angyon szerepelni sem fog (ISmétxD)  és utána már úgy tér vissza Hogy Chunin mert közbe megcsinálta a vizsgát... amit persze ha lessz filler az animében bemutatják Nyelvesít

így még jó is lenne sztem.
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4001 Dátum: 08 aug 17, 14:57:21 »

Csibe19!
Veled a legötbb doloban egyetértek a Sasuke dologban!
Én fiú vok, és szeretem Sasuke-t, mert neki is megvolt a múltja!
Amúgy ha Orochimaru nem lett volna ott, esküszöm, hogy dumált volna vmit Naruto-val! kacsint
De most komolyan!
Orochi figyel, Sasuke meg:
- Naruto! Sakura! De rég láttalak titeket! Hogy vagytok? - ikszdé
Orochimaru meg:
- I kill you Sasukeeeeee! ikszdé

De amúgy Sasukének megvannak az ő érzései! Ereje se semmi!
És Itachi-t tényleg nem ölte meg!
Itachi legyőzte volna Sasuke-t, de azt akarta, hogy úgy haljon meg, hogy utoljára látja
szeretett kisöccsét, akiről látta, hogy megerősödött.
És abban a hitben akarta tartani Sasuke-t, hogy a bosszúja beteljesült, és Sasuke a klánt újraalapítja!
Itachi utolsó ajándéka a Mangekyou Sharingan volt, plusz Madara Sharinganjára aktiválódó Amaterasu!
Itachi szerette a kisöccsét. És ezt Sasuke nem tudta befogadni, Madara elmondta neki az igazságot, ami nem biztos, hogy teljesen úgy volt, de biztos volt benne valamennyi igazság is, de a legtöbb arról szólt, hogy
Madara, Sasukét Konoha ellen fordítsa! Pein, és Madara azt hiszik, hogy Sasuke az Akatsuki csapdájába esett, és hogy kihasználhatják.
Sasuke-nek van esze, és ezt észre is vette! Itachi csak azt akarta, hogy szeretett kisöccse létrehozza ÚJRA az Uchiha klánt!
Madara ettől Sasukét eltérítve, Konoha ellen fordította Sas-t!
Nem tudjuk mit akar, és mit fog csinálni majd később Sasuke Konohával, de remélem visszamegy, és újraalapítja a klánt!
Gondolom Happy End azért nem lesz, mert egy Sasuke vs Naruto harc lesz!
Aminek a kimenetelét nem lehet tudni!
Én azt szeretném, hogy újra legyen Uchiha klán!

Bocsánat, hogy volt benne OFF, de ezt elszerettem volna mondani!
Ebbe sok igazság van de Sasuke nem Itachitől kapta az MS-t az az érzelmi háttér miatt jött elő,Ita csak a sharinganra aktiválódo Amaterasut adta neki.

Sasukét ténlegsokan szeretik(köztük én is Nyelvesít) csak ahogy Saphira is mondta sok az Anti-Sasukés,mert pl.egy új gyerek beírja hogy nekiSasuke a kedvence egyből jön a beszólás hogy "jaj még egy Saske-fan",ezután jóhogy nemfogja hangoztatni.És nemtudom Sasuke miért lenne elmebeteg,semmi olyasmit nem csinált ami ezt mutatná vagy lehet átértelmeződött a szó jelentése és nemjóltudom de pl.:Deidara lett elmebeteg a harcuk végén Sasukével és öngyilkos lett...pedig Sasuke még a sharingant is deaktiválta hogy azse zavarja Deit Neeem.
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #4002 Dátum: 08 aug 17, 15:31:26 »

spoiler: én nem utálom de azért van egy kis beütése, de mondjuk elhiszem ennyi stressz után.... konoha elpusztító terve egy kicsit durva de az akatsukival már van esélye
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #4003 Dátum: 08 aug 17, 15:35:56 »

narutónak a chunin vizsga gyerek játék lenne (shikamaru is megmondja) de hogy csinálná meg?vagy  mert csapatba kell vagy nem?
Naplózva

So troublesome....
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4004 Dátum: 08 aug 17, 15:40:24 »

Biztosan meg van erre is a cucc elvégre Shikamaru is CHunin volt és Valahogy Choji és ino is letették a vizsgát biztosan nem ritka hogy van aki egyedül van és berakják egy másik csapatba ennyire egyzserű szerintem.
Gyerekjáték?..hát ja csak az írásbelin menjen át valahogyXD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 265 266 [267] 268 269 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins