24 nov 16, 17:36:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 262 263 [264] 265 266 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340317 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
kankurou0124
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #3945 Dátum: 08 aug 14, 19:26:33 »

Én konoha és Homok párti vok, de Sasukét nem szeretem, nekem olyan fura, nagymenő izé....nem is tudom a bátyja is egy pszichopata, aki az egész családját kinyírta...
Naplózva
gaara666
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3946 Dátum: 08 aug 14, 19:28:47 »

a báttya nem pszihopata csak őrült nekem abszolút kedvencem mindkettő
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 19:30:50 írta gaara666 » Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #3947 Dátum: 08 aug 14, 19:29:20 »

valahogy NAGYON nem tudom elképzelni hokage-nak....

Hát, én se!  Nyelvesít Olyan lusta, hogy a papírmunkát sose fogja elvégezni. Ehelyett a kedvenc könyvét olvasgatná... immár tizedszerre!  Hümm-hümm Sose unja meg
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #3948 Dátum: 08 aug 14, 19:56:13 »

hát nem tudom hogy menyire olvastok mangát vagy meniyre tudjátok értelmezni de ahogy látom semennyire már bocsánat mert az uchihák lázadni akartak azt tervezték Itachinak a vezetőség adott parancsot mert Kém volt az Uchiha klánban és mivel szerette a faluját ezért megölte az egész klánt kivéve az öccsét akit a falunál is jobban szeretett ez olt a feltétele hogy vigyázzanak az öccsére megtették ő pedig eltervezte hogy mit és hogyan fog tenni Szöcske hogy a falunak jó legyen eddig viszont úgy néz ki nem nagyon sikerül neki hiszen Szöcske egyenlőre el akarja tenni láb alol a vezetőséget de Itachinak vannak még dolgai... ha már meghalt is...
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3949 Dátum: 08 aug 14, 20:05:19 »

Én is írtam pár hsz-el előbb, hogy az Uchihák lázadoztak, de valahol őket is meg lehet érteni, hiszen kitelepítették őket a falu szélére olyasmiért, amit nem ők követtek el. Ugyanakkor meg a falu vezetőit is meg lehet érteni, mert nem tudhatták biztosan, hogy nem az Uchihák felelősek a Kyuubi támadásáért. A dolog úgy esett, hogy akik később éltek, az alapító atyák hibáinak árát fizették meg. Ezért mondom azt is, hogy Madara a főludas, bár nem az egyedüli felelős.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3950 Dátum: 08 aug 14, 20:09:37 »

hát nem tudom hogy menyire olvastok mangát vagy meniyre tudjátok értelmezni de ahogy látom semennyire már bocsánat mert az uchihák lázadni akartak azt tervezték Itachinak a vezetőség adott parancsot mert Kém volt az Uchiha klánban és mivel szerette a faluját ezért megölte az egész klánt kivéve az öccsét akit a falunál is jobban szeretett ez olt a feltétele hogy vigyázzanak az öccsére megtették ő pedig eltervezte hogy mit és hogyan fog tenni Szöcske hogy a falunak jó legyen eddig viszont úgy néz ki nem nagyon sikerül neki hiszen Szöcske egyenlőre el akarja tenni láb alol a vezetőséget de Itachinak vannak még dolgai... ha már meghalt is...

Hát én nem venném biztosra, hogy Itachi nem kalkulálta be azt amit most Szöszke tesz az akatsuki embereként, szerintem ő ezt pontosan tudta, inkább az a helyzet, hogy Sasuke további sorsát Narutora bízta és arra az erőre amit neki adott és persze nyílván remélte, hogy a kedves öccse jó döntést fog hozni, de sajnos tévedett. :/

Egyébként valószínű, hogy csak idő kérdése, hogy Sasuke rájöjjön milyen ember is Madara és hogy mi az amit titkol előle, mert valamit tuti, hogy titkol Sasu elől. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 20:11:11 írta Csibe19 » Naplózva

lovasandika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3951 Dátum: 08 aug 14, 20:28:59 »

Hokagenak?!
na az furi lenne egy kicsit  Gondolkozik
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3952 Dátum: 08 aug 14, 20:35:42 »

Miért? Sarutobi is Jiraiyaval ment kukkolni a lányokat a fürdőbe.^^
Naplózva

Tomi is a good boy.
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3953 Dátum: 08 aug 15, 01:55:36 »

Ás Jiraiyat is akarták Hokagénak... De Kakashi legalább nem mutatja ki mennyire perverz  Nyelvesít
Naplózva

rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #3954 Dátum: 08 aug 15, 11:56:43 »

egy hülye kérdés...

A chunin vizsgán láttuk, hogy naruto egy csomó tekercset hurcol magával...
Azokka mit szokott csinálni? Jó anyit tudok, hogy Shippuban már idézett belőle egy dai shurikent, de előtte? mire volt? hátha elfogy a "papír"?

Ott Naruto azt mondja hogy ninjutsu kézikönyvek meg ilyenek. Gondolom ebből tanul vagy tanult. De az is lehet hogy ez még akadémiai tankönyvei voltak. A történetben meg mikor Naruto mondja hogy mennyit edzett hogy ninja legyen lehet látni rengeteg tekercset, lehet hogy ezek ugyanazok.
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3955 Dátum: 08 aug 15, 17:05:36 »

Én is írtam pár hsz-el előbb, hogy az Uchihák lázadoztak, de valahol őket is meg lehet érteni, hiszen kitelepítették őket a falu szélére olyasmiért, amit nem ők követtek el. Ugyanakkor meg a falu vezetőit is meg lehet érteni, mert nem tudhatták biztosan, hogy nem az Uchihák felelősek a Kyuubi támadásáért. A dolog úgy esett, hogy akik később éltek, az alapító atyák hibáinak árát fizették meg. Ezért mondom azt is, hogy Madara a főludas, bár nem az egyedüli felelős.

nemtoom, szerintem Madara nem sok mindenben hibás. Nem is nagyon vett már részt a történtekben, hiszen elhagyta Konohát... Max abban lehet hibáztatni, hogy esetleg Konoha vezetősége miatta hitte az Uchihákat árulónak... Szal végülis ő sem hibás annyira. xD Szerintem  Hümm-hümm

Sasukét én meg egyre jobban szeretem. xD (csakhogy legyen végre egy oan mondat is ahol nem basztatják... )
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 15, 17:29:21 írta Saphira » Naplózva

kanegu
Gennin
*

♥I love Konoha♥

« Válasz #3956 Dátum: 08 aug 15, 21:03:14 »

hehe  Nevet Én ezért is szeretem annyira... Mert titokban egy pervi ikszdé Mutatta már neki Naruto a Sexy no Jutsut? :/
Naplózva

Nar.7. I won't let anyone on my team die.
N.S.45. I don't let my comrades get killed.

N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage?
N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
TheMonstrum
Chuunin
*

« Válasz #3957 Dátum: 08 aug 15, 22:13:17 »

Narutora nem emlékszem hogy mutatta volna neki  :/, de Konohamaru mutatta neki , és eléggé fura képet ,olyan WTF ? . De eléggé fura lenne Kakashi Hokageként  :/. De szerintem ő fogja majd folytatni az Icha Icha-t  Nevet. De ha Naruto lesz a Hokage akkor Kakashi első küldetése Narutotól egy S rangú küldi lesz, ami az hogy.............. vegye le a maszkot !!!  Nevet
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3958 Dátum: 08 aug 15, 22:27:22 »

Ugyanmár az olyan titok hogy még besorolni sem lehetne Nevet Amúgy nem értem mért nem kérdik meg egyszerűen hogy megmutatná-e az arcát Nevet Bár így érdekesebb kideríteni. Mosolyog
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
kanegu
Gennin
*

♥I love Konoha♥

« Válasz #3959 Dátum: 08 aug 15, 23:06:39 »

Egyszer már megkérdezték, mi vana  maszkja alatt, erre kiderült, h. egy másik maszk Nevet Maaaaaaarhanagyot szakadtam azon! Ez az, amit elvártam tőle. De azért kiványcsi lennék az arcára és is Nevet

az egyik shippuuden részben lehet látni MAJDNEM maszk nélkül.
http://www.youtube.com/watch?v=qyVaVOwcd2M&feature=related
Remélem működik, mer ha nem, írd be ezt youtube-ra: kakashi's face shippuuden

Ezen is nagyot röhögtem. ikszdé

Amúgy Konohamaru melyik részben mutatja meg neki? Ohh My God
Naplózva

Nar.7. I won't let anyone on my team die.
N.S.45. I don't let my comrades get killed.

N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage?
N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
Oldalak: 1 ... 262 263 [264] 265 266 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins