24 nov 16, 17:39:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 261 262 [263] 264 265 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340319 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
warmerh
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3930 Dátum: 08 aug 13, 19:44:14 »

Naruto először Kabuto ellen használta Kage Bushinnal a Rasengan-t addig 1 kézzel gyakorolta Mosolyog Viszont Naruto vs. Sasuke-nal klón nélkül csinálja.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3931 Dátum: 08 aug 13, 19:53:17 »

Rasengannak van saját témája.
Ott kitárgyaltuk, miért is sikerülhetett egy kézzel is Rasengant gyártania, olvassatok utána.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #3932 Dátum: 08 aug 13, 20:10:38 »

Bocsánat nii-san,de fáradt vagyok már nincs nagyon az eszem a helyén.Amúgy sztem igazságtalan,hogy Sorából kijött a Kyuubi de Narutóbol csak sokkal később és neki hamar el is tűnt.És különben is Narutóhoz jobban illik mint Sorához ez a Kyuubi.Nem tudom,hogy Kishinek hogy jutott ilyen az eszébe egyszerűen Narutóba van pecsételve,de hát amit Kishi egyszer megír az akkor úgy is marad.
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3933 Dátum: 08 aug 13, 20:17:31 »

Tenten-chan: Ez a Sorás dolog elejétől a végéig filler, Kishi-sensei szerintem soha nem rontaná el a mangát egy ilyen harmatgyenge ötlettel, ezt az anime készítői hozták össze megjegyzem tök fölöslegesen és egyébként ezek a fillerek sántítanak is, de nagyon, mert ha jól emlékszem Jiraiya azt mondta, hogy Narutonak ez egy adottsága, hogy képes egyáltalán létezni egy olyan démonnal a testében mint a Kyuubi, mindenki mást már régen megölt volna a Kyuubi chakrája. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 13, 20:22:23 írta Csibe19 » Naplózva

Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #3934 Dátum: 08 aug 13, 20:35:49 »

Huh köszi a megnyugtató szavakat Csibe19.Már nem emlékeztem rá pedig megnéztem.És most már belenyugodtam,hogy a Kyuubi ereje csak is Narutoéé!!!És igazad van Kishi biztos nem akarta az öszhatást elrontani.^^''
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3935 Dátum: 08 aug 13, 20:39:07 »

deee sora elvileg azért nem hal bele mert benne narutóval ellentétben a kyuubi chakrája van csak de aza  bibi akkor hogy tud átváltozni Mosolyog?
Naplózva

So troublesome....
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3936 Dátum: 08 aug 14, 01:01:48 »

egy hülye kérdés...

A chunin vizsgán láttuk, hogy naruto egy csomó tekercset hurcol magával...
Azokka mit szokott csinálni? Jó anyit tudok, hogy Shippuban már idézett belőle egy dai shurikent, de előtte? mire volt? hátha elfogy a "papír"?
Naplózva

warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3937 Dátum: 08 aug 14, 05:31:19 »

Jó kérdés... Nem tudom lehet valamivel megkellett tölteni a hátizsákját és nem akarták a szokásos dobozos ramen-t berakni Nevet
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3938 Dátum: 08 aug 14, 09:40:26 »

Szerintem lehet, hogy az akadémián tanult technikákat rögzítette rajtuk, hátha szüksége lesz rá. Végülis elég sok ninjától láttuk, hogy tekercseken őrzi a technikáit, mint ahogyan a varázslók a varázslataikat. Ááá, ez hülye hasonlat volt. >.<# De ott van pl a Shodai tiltott technikákat tartalmazó tekercse, vagy a Narák gyógyító jutsukat tartalmazó könyve. Lehet szeretnek papír alapon rögzíteni dolgokat. Egyszer Jiriya is átverte ezzel Narutot, amikor adott neki egy üres tekercset. ^^
Naplózva

Tomi is a good boy.
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3939 Dátum: 08 aug 14, 11:02:52 »

Mi az hogy a jó oldalra? Gondolj bele miket írsz. Madara ebben mellékes. Képzeld el a teljes rokonságodat kicsinálja a kormány egy Megtévesztett kém segítségével te mit reagálnál. Az Öszeesküvő Uchiháknak pedig igazuk volt mert nekem tényleg úgy néz ki hogy a kezdetektől nem nézték jó szemmel a klánt a vezetők.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3940 Dátum: 08 aug 14, 11:47:30 »

A jó oldalt úgy értettem, hogy én Konoha-párti vagyok. Nem a trottyosokat védem, hanem Konohát. Az nem érdekel velük mi lesz, de a falu nem tehet arról, ami történt. Sasukének ezt kéne belátnia. Habár szerintem az öregek megölésének sem lenne már sok értelme, de a lényeg, hogy butaság lenne, ha Konoha elpusztítására törne - már ha tényleg ez a Taka célja.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3941 Dátum: 08 aug 14, 13:12:03 »

egy hülye kérdés...

A chunin vizsgán láttuk, hogy naruto egy csomó tekercset hurcol magával...
Azokka mit szokott csinálni? Jó anyit tudok, hogy Shippuban már idézett belőle egy dai shurikent, de előtte? mire volt? hátha elfogy a "papír"?

Szerintem azok a Pilot-ból maradtak bent, mint a motoros szemüveg.
A Pilot-ban ugyanis a tekercsekkel tudott harcolni.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
lovasandika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3942 Dátum: 08 aug 14, 18:41:18 »

Én is nagyon bírom Kakashit Nevet
ő a favjaim favja ikszdé
Naplózva
kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #3943 Dátum: 08 aug 14, 19:07:10 »

:nugget:Imádom Kakashit, de valahogy NAGYON nem tudom elképzelni hokage-nak.... >.<#
Naplózva
kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #3944 Dátum: 08 aug 14, 19:12:52 »

Nekem úgy rémlik, hogy a Pilot-ban, az volt, hogy ilyen is matricákat ragasztfatott a szemvegére, meg mindenhova.. Ja, és a pilotban, volt motorja is:D >.<#
Naplózva
Oldalak: 1 ... 261 262 [263] 264 265 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins