24 nov 16, 19:35:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340470 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
BuBu
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #3915 Dátum: 08 aug 12, 15:00:32 »

Sakura...A sima Narutoba igaz h szinte mindegyik részben pityereg, Technikai KO de a Shippuudenben az egyik legjobb, és legerősebb kari....Nah jó asszem túloztam...ikszdé De a méregellenszer készítésben ő a king, de én a természetéből föld típusú chakrára tippelek...
Naplózva

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #3916 Dátum: 08 aug 12, 16:29:22 »

nem hát. nem tom,milyen überrasengan fog kisülni ebből a végén,de az tuti,hogy nagyot fog ütni.
Nem kicsit fogja összekócolni az ellenfelek beleit,az tuti Pojén

na de mibe fog ez kerülni Narutonak?
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3917 Dátum: 08 aug 12, 17:32:05 »

Hát a lényeg, hogy tényleg lehetne belőle Hokage, ezt Tsunade és Jiraiya is mondták, de szerintem Ő inkább maradjon csak a hetes csapat Jouninja... Persze alkalmas lenne a posztra, de mint ahogy Jiraiya is mondta: a nép, hogy éljen nyugodtan, ha a vezetői mindig változnak. Másodszor pedig egy kicsit egoistán: nem tudnám úgy elképzelni Nevet
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3918 Dátum: 08 aug 13, 09:07:41 »

Hát nem szeretnénk, ha szeretett főhősünkből egy béka lenne!
Kisi. csinálhatna egy olyan mangamellékletet, "Naruto a kis béka kalandjai!"Nagy sikere lenne!
Amúgy ebből a remete jutsuból jó erő lehet  Mosolyog
Naplózva

Edward Elric
Vendég
« Válasz #3919 Dátum: 08 aug 13, 11:34:56 »

Narutonak sokkal több chakrája van Kakashiénál Hümm-hümm Kakshi3Chidori+rasengan=chisengan... Vagy Radiri? Nyelvesít
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3920 Dátum: 08 aug 13, 12:14:15 »

annyiszor leírtuk már hogy ha a remete edzés ha nem ad neki gyorsaságot akkor sasuke ellen nem fog érni sokat mert lehet akármien erős de simán kikerülik a támadásait lee,neji,sasuke,kiba és shika támadásai elől nem tud kitérni mert nem gyors... a rasenganja üthet akkotá hogy kiírtja vele a fél erdőt csak ha mondjuk lee kiniytja a kapukat és mögé kerül megszívja Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3921 Dátum: 08 aug 13, 12:30:32 »

Én arra lennék kíváncsi, hogy Szöszke mit fog csinálni most, hogy szinte minden trükkje csődöt mondott a hachibi ellen, na jó az MS még ott van neki, de lehet, hogy az se jön be. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 13, 12:33:22 írta Csibe19 » Naplózva

Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3922 Dátum: 08 aug 13, 12:55:40 »

Sasuke klánjának teljes kiírtására csak Itachi volt alkalmas. Eleve nem teheti meg bárki, mert az Uchiha volt Konoha egyik, ha nem a legerősebb klánja. Tehát egy kivételes képességű ninjára volt szükség. A Sandaime Hokage nem vállalta volna a feladatot, mert ő ellenezte a tervet. A sanninok már elhagyták a falut, tehát úgy is gondolkozhatunk, hogy az egyetlen aki képes volt a feladatra, az Itachi. Én még Kakashit sem érzem elég erősnek, hogy kiírtsa a teljes Uchiha klánt. De ha mégis lett volna valaki, aki elég erős, hogy elvégezze a feladatot, akkor is csak Itachi jöhetett volna szóba. Mindenképpen őt kellett rávenniük, maguk mellé kellett állítaniuk Itachit, mert ha nem teszik, Itachi valószínűleg nem a falut támogatja, hanem megvédi a klánját. Márpedig nem azonos nehézségű feladat úgy elpusztítani a klánt, hogy Itachi is az Uchihákkal tart, vagy pedig úgy, hogy Itachi nem védi meg őket. Röviden: ő volt a legalkalmasabb a feladatra. Ha ezt Sasuke megérti, és rájön, hogy a béke elárulói az Uchiák, de nálluk is nagyobb bűnös Madara, akkor a jó oldalra fog állni.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 11:48:23 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
Kaktusz
Újonc
*

« Válasz #3923 Dátum: 08 aug 13, 15:33:20 »

De mindenki tudja, hogy ad neki gyorsaságot is, szóval kár is ezt taglalni.
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3924 Dátum: 08 aug 13, 15:39:49 »

Valeshika nem tudom mi van veled...Neeem
Megmondanád hol van az leírva hogy a Senjutsu-tól csak a chakra-ja fog megnőni és a technikái lesznek erősebbek? Merthogy Fukasaku-sama ezzel emelte fel a sziklát és nem hinném hogy csak a keze erősödne ettől a technikától Naruto-nak...
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 13, 15:43:10 írta warmerh » Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3925 Dátum: 08 aug 13, 16:45:16 »

Warmerhnek igaza van. Igaz, hogy Jiraiya-t csak egyszer láttuk senjutsut használni, de a korábbi harcai egyikében sem emlékszem, hogy Ero-sannin valaha is kifutotta volna a tüdejét. Gyorsaság nélkül is bárkit levert - egészen Peinig. Szerintem Naruto sokban fog hasonlítani rá, ha befejezte a tréninget. Ha pedig olyan erős lesz, hogy erdőket zúz össze, akkor táncsak elég erős lesz ahhoz is, hogy futni tudjon. Ha a végén lesz ilyen összecsapás, biztos vagyok benne, hogy jól kiosztja majd Sasukét, de addig még kár találgatni.
Naplózva

Tomi is a good boy.
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3926 Dátum: 08 aug 13, 17:02:39 »

SPOILER:nem azt mondtam hogy nem ad neki gyorsaságot ez az edzés hanem azt hogy HA nem ad neki akkor... jiraya se volt valami sprinter.... sasuke még mindig gyorsabb nála, nézd már meg jiraya harcát peinnel meg sasuke vs gaara Mosolyog hát akkor sasuke gyorsabb volt Mosolyog Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3927 Dátum: 08 aug 13, 18:44:54 »

Figyeljetek ezen felesleges vitázni, Naruto a senjutsutól valószínűleg az életben nem lesz olyan gyors mint Sasuke, de az biztos, hogy erősebb lesz mint Tsunade. Mosolyog
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3928 Dátum: 08 aug 13, 18:51:35 »

hát szentem már most is olyan erős a rasenganja mint tsunade ütése Mosolyog hát csibe te vagy az én haverom Mosolyog legtöbbször egy véleményen vagyunk Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #3929 Dátum: 08 aug 13, 19:28:11 »

Én azon csodálkozok,hogy Naruto a simában egyszer a Rasengant hirtelen nem klónnal csinálta,de a Shippudenben mindig klónnal használja.Biztos a rajzolóknak már nem volt kedvük azt megcsinálni,hogy Naruto létrehoz egy klónt. Nyelvesít
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Oldalak: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins