24 nov 16, 19:32:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340468 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
valeshika
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3900 Dátum: 08 aug 11, 08:49:09 »

igen tehát nem használja többé a kyuubit Mosolyog nem azt mondom hogy csalás(de cseppet a kyuubi ereje az) mert gaaraban is shukaku volt, akamaru kiba jutsujaihoz kell, neji pedig örökölte a byakugant... naruto ha használja a róka démon chakráját(nem jön ki egy farka se) szentem neji akkor is leveri... akkor kétszer zárja el a chakráját Nyelvesít de modnom naruto már nem használja többé még ha vesztésre áll akkor sem....(lásd a mostani fillert)
Naplózva

So troublesome....
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #3901 Dátum: 08 aug 11, 09:03:26 »

Haggyátok már a fillereket...  ne viszonyítsatok ahhoz...
Naruto csinál 50 bunshint,azt eccerre lerasenganozzák..
Vagy lekötik amíg Naru csinál egy Fuuton;Rasengant...
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #3902 Dátum: 08 aug 11, 09:43:22 »

Én azt gondolom, hogy  Konohában találkozik Naruto-val!
És lesz egy harc! Hogy ez akkor lesz-e amikor Sasuke elvégezte a dolgát, azt nem lehet tudni!
De biztos hogy lesz egy utolsó harca Naruto-val!
Enélkül hiányos lenne a történet!
Naplózva

Avenger1992
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3903 Dátum: 08 aug 11, 10:55:55 »

De ha megtanulja használni a remete jutsukat akkor már nem lesz olyan elveszett.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3904 Dátum: 08 aug 11, 11:55:19 »

... danzou börtönben van nem? a fillerek szerint most ott van

Felejtsd el a fillert. Nemhogy az igazi történethez sincs sok köze, de jóval korábban is játszódik mint a jelenlegi manga.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Deidara94
Újonc
*

Piercingmester:)

« Válasz #3905 Dátum: 08 aug 12, 09:16:32 »

Gabesz!
Igazad van, de az is igaz, hogy olyan megmozdulásai is vannak, amihez hátsó szándék társul. És nem csak Kakashi hanem az egész helyzet/életkép nagyon röhelyessé válik/röhelyessé teszi. Pl.: Mikor Yamato Kakashi és Naruto kajál az edzés után, akkor Kakashi nem akar fizetni, mert az mondta, hogy nem csak sensei-genin kapcsolat van köztük hanem barátság.  Erre kifizette Yamato...és ugye belökött egy poént, hogy jó a beszélőkéje...
Naplózva

Láv end Písz, és örökké éljen a conról az AKACSOKI:) Ők a legjobbak:)
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3906 Dátum: 08 aug 12, 09:56:48 »

Akkor meg mi a baj az ellenméreg készítéssel? Ahhoz is kell agy. Olyan, mint megalkotni egy tervet az ellenség technikájával szemben. Erre láttunk demonstrációt a fillerben. Mellesleg szerintem sem olyan kibírhatatlanok. Kíváncsi vagyok viszont, Hidan tényleg annyit fog-e káromkodni, mint a mangában (tudom hogy ez annyira nem ide tartozik, de a gondolatmenetem vége) ikszdé.

Az nem kifejezés, hogy agy kell hozzá emlékezz vissza, hogy még Sasori is teljesen ledöbbent mikor rájött, hogy Sakura el tudta készíteni az ellenszert a spéci mérgéhez, mert ez még neki a méreg feltalálójának se volt könnyű feladat. Pontosan
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #3907 Dátum: 08 aug 12, 10:17:55 »

Kihyagytad azt Gabesz hogy ő probál változtatni az embereken probálja megakadályozni hogy úgyan abba a hibába essenek mint amibe ő esett, a csengős vizsga is e célt szolgálta.

Ém amit szeretek Kakashiban még az hogy avva együttl hogy elvesztette minden szerettét megtanulta értékelni a barátait társait és most már az életét is oda adná ez be is bizonyítja. Nem úgy mint régen lásd Obito

Még valami szerintem ha oda kerül a sor hogy megkell ölni Szaszukét és neki kéne megtenni most már nem lenne rá képes nem a képességei miatt ha nem a lelke nem engedné úgy érzem kicsit átvette Narutotól hogy inkább segítene neki.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3908 Dátum: 08 aug 12, 11:40:44 »

Szerintem pedig pont Kakashi lenne az, aki a legkevesebbet tétovázna.
Nem azért, mert kőszívű vagy egyéb csúnya tulajdonságok, hanem mert egyszerűen nem egy nyálas karakternek ismertük meg és nagyon jól tudja, mit is kell megvédenie, és mi az első ha vészhelyzet van. A története szerint láthatott már pár olyan helyzetet, hogy azoktól a kedves, Uchiha "mindentől bedilizek" Sasukét habzó szájjal, fennakadt szemmel és kényszerzubbonyba csomagolva vinnék el a helyszínről. ^^
Kakashi jellemében azért most is jelen van a régi "szigorúsága" is, és ez, ha a helyzet úgy kívánja, elő is tűnik.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hiei
Vendég
« Válasz #3909 Dátum: 08 aug 12, 13:49:37 »

Egyet értek veled de szerintem nem tudná megölni habozás nélkül elvégre a tanítványa és szerintem tudná hogy Naruto azt nem bocsátaná megneki így mással probálkozna...

Ám valamiért nekem a Naruto elképzelhetetlen Kakashi nélkül azt nem tudnám elviselni ha meghalna...
Naplózva
kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #3910 Dátum: 08 aug 12, 13:50:49 »

Hát ez jó...
Kakashi a Sharinganos Hatake, a laza csávó, aki mindenkit kioktat, és esküdt ellensége Gainak!
Naplózva
kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #3911 Dátum: 08 aug 12, 13:54:36 »

Nem akarom elrontani a lelkesedést... DE a narutba azért van ilyen, hogy legyen min törnöd a fejed! bocs hogy most nem idéztem, de ez ígyvan<hí de okos vok> Nevet Mosolyog kacsint Pirul Ördögi Kúl Hümm-hümmYeah
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3912 Dátum: 08 aug 12, 13:56:21 »

Ám valamiért nekem a Naruto elképzelhetetlen Kakashi nélkül azt nem tudnám elviselni ha meghalna...

Hát tényleg elég nehéz elképzekni nélküle a az egész történetet, de nem hiszem, hogy valaha is meghalna max természetes halállal. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 13:59:23 írta Csibe19 » Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3913 Dátum: 08 aug 12, 14:08:53 »

Nekem is nagy favoritom Kakashi és nagyonnemtudom elképzelni nélküle a storyt de Jiraya nékül se tudtam volna és mégis meghalt :/.Viszont ha jóltudom jövőre Sakura és kakashi éve lesz tehát ez nemgyenge reményszál hogy nemhalmeg max a legvégén Nevet.
Naplózva

Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3914 Dátum: 08 aug 12, 14:19:57 »

Kankurou! Kakashi nem esküdt ellensége Gainak, csak vetélytársak, de ezt is inkább Gai veszi komolyan. Bár lehet, hogy tényleg esküdt ellenségek, és Kakashinak az a sötét terve, hogy a higgadtságával kergeti a sírba Szemöldök senseit...
Kakashi amúgy engem egy kicsit a Sandaime Hokagéra emlékeztet. Mindketten több mint ezer technikát ismernek, mindketten rendkívül inteligensek, de ugyanakkor mindkettőjüknek van egy sajátos humora, és ott van bennük a tűz akarata. No meg a tantítványaik is elég hasnoló adottságokkal bírnak. A lényeg, hogy ideális Hatodik Hokage lenne belőle. Naruto meg legyen a Hetedik. ^^
Naplózva

Tomi is a good boy.
Oldalak: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins