24 nov 16, 17:46:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 257 258 [259] 260 261 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340340 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3870 Dátum: 08 aug 10, 17:10:36 »

Te kis buta! A Kyuubi chakrájával is csak az abszolút védelmével maradt életben. Mert mikor az a két energia találkozott, mindketten padlót fogtak, mintha egy robbanás történt volna. És Neji elismerte, hogy Naruto erős... ^^
Naplózva
Lion
Vendég
« Válasz #3871 Dátum: 08 aug 10, 17:16:23 »

naruto vs neji harcot ne hozd ide Mosolyog mert neji sokkal erősebb mint naruto! ne feledd naruto nem tudott hozzá érni sem és neji visszaverte naruto támadását úgy hogy a róka démon chakráját használta és akkor még genin volt

Én mindig mondtam hogy mióta az okos enged már rég a hülyék uralkodnak...^^ Hogy lenne már Neji sokkal erősebb mint Naruto??? Mellesleg Naruto úgy állcsúcson vágta szerencsétlen Neji-t hogy örüljön ha a szemeit nem zacskóba vitték ki a pályáról... És ha erösebb lenne Neji akkor azt is ki tudta volna védeni! Amugy nem sértegetni szerettelek volna csak abszurd ötleteid vannak! Ha erősebb is Neji akkor nem sokkal mint Naruto Mosolyog
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3872 Dátum: 08 aug 10, 17:24:54 »

mivel sajnos naruto a főszereplő ezért jóhogy nem fog az ellen veszíteni aki hinatát majdnem megölte.... meg ne mond már hogy nem tudott volna hátrahajolni a támadás elől? mind1 nem bírlak nincs is kedvem veled vitatkozni Nyelvesít erősebb naruto akkor oszt nyugodj meg
Naplózva

So troublesome....
Lion
Vendég
« Válasz #3873 Dátum: 08 aug 10, 18:15:03 »

valeshika én se bírlak téged, de ezt ne itt rendezzük le hanem privát üzenetbe! Nem tudom hogy el tudott volna ugrani az állas elől de valószínüleg nem mert azt hitte hogy Naruto fekszik ott...De nem Naruto feküdt ott hanem a Kage Bunshin... És ugye bár azt hitte hogy ő nyert így hát nem volt résen, és ez volt a veszte! Egyébként egyet értek veled Neji lehet hogy erősebb Narutonál de ez is majd egyszer csak ki fog derülni!
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3874 Dátum: 08 aug 10, 20:15:31 »

Moderátor:
Valeshika pont az a baj veled is mint Lonelypatrickal. Túl agresszívan fórumozol. Létezik más vélemény is mint a tiéd. Én sem értek mindig egyet mással, mégsem erőltetem rá a véleményem.
Ezt jó lenne észben tartani.

Egy egy nem lereagálandó üzenet, vagyis nem várok választ.
Ha mégis jön, akkor így jártál.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3875 Dátum: 08 aug 10, 20:41:25 »

No ebben a vitában Neji mellett vagyok. Naruto mozdulni sem bírt amíg a Kyuubi be nem segítet. Az pedig hogy bennem egy hatalmas 9 farkú rókadémon nem tesz tehetséges ninjává. Abban a korszakban Naruto béna volt és a Kyuubi miatt verte meg  Nejit hiszen nem is tudta volna leütni ha nem támadja meg a vörös chakrával. Jah és az öngyógyitó dolog is gáz... Naruto cheater!  >.<#

Azt elismerem hogy megtanulta a Kage Bunshint és Rasengant és verzióit... De Nejinek is vannak olyan színtű Hyuga Jutsujai és nem véletlenül mondta Hiachi is hogy tehetséges. Naruto nem tehetséges béna nagyon de nem adja fel...  Sheftel
Naplózva

Suvicc
Gennin
*

« Válasz #3876 Dátum: 08 aug 10, 20:45:56 »

azért ez egy kicsit durva...hogy nem tehetséges és hogy béna??figy!kakashi még tök az elején mondja amikor a fákra másznak a hakus részeknél hogy több chakrája van mint saját magának!lehet hogy bénázik de nem béna! ezt kikérem a nevében! Nyelvesít meg azért elég sok dolgot tanult az évek során, meg a mangában most fog...
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 20:47:02 írta Suvicc » Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3877 Dátum: 08 aug 10, 20:51:19 »

És miért van több chakrája? Mr. Kyuubi miatt! Mellesleg azt mondtam akkor nagyon béna volt és azt állitották hogy tehetségesebb mint Nedzsi

Nos Nejire, Szászkéra és másokra is mondták már hogy teheséges... Nem csak Narutóra Nyelvesít
Naplózva

Suvicc
Gennin
*

« Válasz #3878 Dátum: 08 aug 10, 20:57:37 »

am nem a kjuubi miatt van sok chakrája, szerintem az "alapból" van ...de mind1. persze neji és szászke tehetséges, ezt nem vitatom Mosolyog
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3879 Dátum: 08 aug 10, 21:00:49 »

a saját chakrája nem valami sok hisz a mostani fillerekben is a csaj 3 másodperc alatt kiszívta belőle Mosolyog, meg jiraya amikor edzettte mondta neki hogy használja el az összes chakráját és kage bunshinokkal elhasználta(nem volt valami sok klón)
Naplózva

So troublesome....
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #3880 Dátum: 08 aug 10, 21:01:39 »

És miért van több chakrája? Mr. Kyuubi miatt! Mellesleg azt mondtam akkor nagyon béna volt és azt állitották hogy tehetségesebb mint Nedzsi
Hányszor kell még elszajkózni ugyan azt T__T na szal NÁTÚRÓNAK 4X több chakrája van mint Kakashinak a róka az csak ráadás mellesleg mond má meg neji mikor fogja megtanulni a Rasengant 2(?) hét alatt (bocs nem tudom hogy 2 vagy 3 hét volt ^^")
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Lion
Vendég
« Válasz #3881 Dátum: 08 aug 10, 21:14:33 »

Hányszor kell még elszajkózni ugyan azt T__T na szal NÁTÚRÓNAK 4X több chakrája van mint Kakashinak a róka az csak ráadás mellesleg mond má meg neji mikor fogja megtanulni a Rasengant 2(?) hét alatt (bocs nem tudom hogy 2 vagy 3 hét volt ^^")

Egyetértek Egyetértek!!! Narutonak alapból rengeteg Chakrája van...Mellesleg nem is tudom hogy ki mondta az animében hogy Naruto ne használja a Kyuubi erejét mert Naruto erősebb mint a Kyuubi...Vagy lehet hogy álmodtam? Nevet
Egyébként xenon nem biztos hogy 4x annyi Chakrája van Naruto-nak mert a MAngába 2x annyit írnak az animében meg 4x annyit...Nos akkor találjuk ki Nevet
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #3882 Dátum: 08 aug 10, 21:18:10 »

oké én nem emlékszem pontosan szal akk bocsánat legyen az arany közép út 3X annyi xD  Pojén
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3883 Dátum: 08 aug 10, 21:24:27 »

Most jön az hogy Naruto erősebb mint Pein vagy mi? xD
Naplózva

Suvicc
Gennin
*

« Válasz #3884 Dátum: 08 aug 10, 21:25:18 »

én is ezt mondtam:D legalább tudom hogy nem csak én vagyok igy ezzel... még az is lehet hogy erősebb lesz... Nyelvesít ehez am kb 10 év kell Nevet minusz árnyékklónok akkor 1,5 év Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 21:26:44 írta Suvicc » Naplózva
Oldalak: 1 ... 257 258 [259] 260 261 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins