24 nov 16, 15:42:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 255 256 [257] 258 259 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340202 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
warmerh
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3840 Dátum: 08 aug 08, 12:16:32 »

Hekate kérlek nézd meg a Naruto-nól azt a a részt amikor Jiraiya-val elmennek megkeresni Tsunade-t, a Rasengan tanulás előtt, amikor megállnak egy kis faluban, ahol Naruto elmegy szórakozni a fesztivál ideje alatt, és megáll egy bódénál ahol halat kell fogni ami nem megy neki akkor használ kézjeleket de, mivel nem ismerem a kézjeleket ezért, azt sem tudom megmondani, hogy milyen technika volt mivel az árus leállította. Azt pedig nem említettem hogy Jiraiya-tól tanulta volna.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #3841 Dátum: 08 aug 08, 12:30:29 »

Emlékszem arra a részre, de szerintem megint csak kage bushint akart használni - több kéz többet fog elven.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3842 Dátum: 08 aug 08, 13:12:21 »

Nem Kage Bushin... Csak chakrát akart ott koncentrálni....  Mosolyog
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3843 Dátum: 08 aug 08, 13:39:13 »

Chakra-t koncentrálni ennyi kézjellel? kacsint Nem tudom majd valahogy utána nézek... Hekate Kage Bushin-hoz csak 1 kézjelet használ.
http://www.youtube.com/watch?v=h8apgU8eLw0&feature=related Na itt a vidó és 3 perc 2 másodperc-nél kezdi el a kézjeleket.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 08, 13:44:23 írta warmerh » Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3844 Dátum: 08 aug 08, 21:33:35 »

Nem tudom az biztos  hogy nem Kage bunshin... De Jirayia sem tudott víz elemt használni és itt még nem is tanult tőle annyit csak a vizsga elött. Talán valami alap jutsu? xD Egyébként tényleg lusta. Rasengant is csak azért tanulta meg mert szászkét a chidoriban leakarta körözni  Kúl
Naplózva

warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3845 Dátum: 08 aug 08, 21:37:56 »

A Rasengan-t igazából azért akarta megtanulni, hogy megerősödjön és Jiraiya is azért tanította meg, hogy legyen valami eszköze az Akatsuki ellen.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 08, 21:38:29 írta warmerh » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3846 Dátum: 08 aug 08, 21:40:37 »

Arra utaltam hogy egyből pattant amikor meghallotta az "erősebb jutsu mint a chidori" mondatott Nyelvesít
Naplózva

warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3847 Dátum: 08 aug 08, 21:46:08 »

Jah hát igen Mosolyog Ő mindig szerette az erősebb technikákat Nevet
Naplózva

Avenger1992
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3848 Dátum: 08 aug 09, 11:08:40 »

Szerintem képes lesz. Végülis ő a főszereplő,muszály lesz megállítania,hacsak le nem beszéli sasukét vmilyen csoda folytán. :/
Naplózva
Avenger1992
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3849 Dátum: 08 aug 09, 11:12:27 »

Kérdés hogy megtudja-e tanulni a természeti energiát kezelni. kacsint
Naplózva
Tóth
Vendég
« Válasz #3850 Dátum: 08 aug 09, 11:57:15 »

sasuke nem fog visszaállni mert megakar erősödni
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3851 Dátum: 08 aug 09, 15:04:14 »

Na vajon Ita miért adta Sasukének az erejét ha az volt a legfőbb célja, hogy megölje Madarat, akkor szerintem nem nehéz kitalálni, jó persze az ok amit Sasukének mondott hazugság volt, de maga a tény, hogy Madarat meg akarta ölni szerintem nem(És már itt sántít a történet, mert ha igaz lenne akkor semmi értelme nem lenne annak, hogy meg akarja ölni).

Szóval nyilván azért adta Sasukének az erejét, hogy majd ő legyőzze Madarat vagyis megtegye amihez ő nyilván nem volt elég erős, persze per pillanat nem úgy állnak a dolgok, hogy Sasuke meg akarja ölni "állítólagos jóakaróját", de az most pont elég, hogy nem bízik benne. Pontosan

Ha olvasol mangát, akkor tudhatnád, hogy Itachi ha komolyan vette volna a harcot, akkor Sasuke most nem nagyképűsködne. És az valószínű, hogy Madara valamit nem mondott el, de nem megszokott, hogy hazudjanak ilyesmiről (legfelljebb arról, hogy ki is az adott személy valójában). És amiben Itachinak igaza lehetett, hogy Madarának az ereje nem mérhető a régiéhez, vagyis sokkal gyengébb. És valószínű, hogy Madara valamilyen szinten tartott Itachitól, hisz amíg élt addig Madara nem mert Konoha ellen vonulni. És még így sem, hogy Itachi valamennyi ereje az övé, sem haladja meg a bátyja szintjét Sasuke...
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3852 Dátum: 08 aug 09, 15:13:58 »

A Rasengan-t igazából azért akarta megtanulni, hogy megerősödjön és Jiraiya is azért tanította meg, hogy legyen valami eszköze az Akatsuki ellen.

Hát a Rasengant azért tanulta meg Naruto, mert le akarta nyűgözni Sasukét és Kakashi-senseit. Jiraiyáról nem tudok nyilatkozni, de talán ez egy vizsga volt, hogyha meg tudja tanulni a Rasengant, akkor kitanítja, mint az apját, mert akkor van esélye arra, hogy tényleg a 'fater' nyomdokaiba lépehessen. Persze már előtte felfigyelt rá, hisz mgtudta idézni Gama-buntát, de gondolom kiváncsi volt rá, hogy tényleg olyan erős-e, mint gondolja...
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3853 Dátum: 08 aug 09, 15:29:07 »

de azalatt a 2,5 fél év alatt nem sokat erősödött hisz amit tanult akkor nem sok értelme volt mert a kyuubit tanulta meg kiengedni magából(ideges lesz akkor előjön, nem tom mit kelett tanulni ezen Nyelvesít) és msot nem használja már az erejét tehát jiraya semmi hasznosat nem tanított neki
Naplózva

So troublesome....
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3854 Dátum: 08 aug 09, 18:41:08 »

Narutot leginkább az motiválta a Rasengan megtanulásakor, hogy Jiraiya elárulta neki, hogy ez a Yondaime Hokage technikája. Mivel Naruto legnagyobb álma, hogy Hokage lesz (és visszahozza Sasukét), ezért nyílvánvaló, hogy szerette volna megtanulni egy Hokage technikáját, mert úgy érezte, hogy ezzel közelebb kerül az álmához. Jiraiya pedig akkor is tanította volna Narutot, ha nem tanulja meg ilyen gyorsan a Rasengant, mert azt semmiképpen sem engedhette, hogy Naruto az Akatsuki kezébe kerüljön. Mellesleg meg is kedvelte őt. A 2,5 év alatt meg Naruto tényleg nem sokat fejlődött, de úgy nem is lenne jó a dolog, ha minden csatánál random pousztító jutsukakt kapkodna elő az erszényéből, hogy ezt is tanultam, meg ezt is, meg ezt is. Jiraiya pedig sokat tanított neki: Neki köszönheti, hogy ismeri a Rasengant és meg tudja idézni Gamabuntát, ami azért nem kis fegyvertény. Azt pedig még nem tudhatjuk, hogy mekkora szerepe lesz a vörös chakra kiengedésének pl. a senjutsu tréning során. Főleg most, hogy Naruto fejest ugrott a természeti energia közepébe.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 09, 18:42:30 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
Oldalak: 1 ... 255 256 [257] 258 259 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins