24 nov 16, 13:53:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 253 254 [255] 256 257 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340092 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3810 Dátum: 08 aug 05, 05:47:34 »

De ha összejönne Hinataval (amit persze kétlek) lehet h a sharingan és a byakugan összemosódik 1 olyan szempárrá ami átlát mindenen és a támadásokat is le tudja utánozni. ikszdé Na az milyen kemény lenne.  >.<#
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3811 Dátum: 08 aug 05, 07:39:18 »

Sasuke nem fog megmurgyálni.
Megmondjam miért?
Nem holmi "mer' ő a kedvenc karim" szöveg miatt. Hanem, azért mert ő a Naruto manga egyik alapeleme, az ő neve és jelenléte az egyik olyan dolog ami viszi a mangát. Nincs még egy ilyen kari akit ennyien kedvelnének és ugyanannyian utálnának. És mivel maga ekkora tömegeket képes megmozgatni, így igenis egy piszokul eltalált szereplő. Hatalmas kettősségek, elfojtott érzelmek és ki nem mondott gondolatok (nem látunk a fejébe). És ezek azok a dolgok amik mozgatják az emberek fantáziáját (nomeg Kakashi maszkja ikszdé) és adják az okot a Sasukés vitákra (hangsúlyozom vitákra, ami érvekből, ellenérvekből és konklúziókból áll és nem értelmetlen balhézásból).
Chakra ez olyan szép volt Mosolyog.Hát énis örülnék ha Sasukénak a másik álma a klánépítés is sikerülne,hosszútávon Konohának is nagy érvágáslenne az Uchia klán hiánya.Szerintem attól hogy nem mondja mindig ezt is nagyon fontosnak tekinti nemcsak a bosszút dehát ugyebár előbb a munka Mosolyog.
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #3812 Dátum: 08 aug 05, 07:54:45 »

Az a szem lenne a Byaringan, vagy a Shakugan Nevet
Milyen érdekes ötlet, hogy pont Hinata! Legalább lenne egy erősebb szempár Ördögi
Sasuke két gyereke: Elveszem a szemeidet! - Nem! Én veszem el a tieidet!
Ja de a Byakugan miatt a Mangekyou Sharingan nem vakít be Pirul Nevet
Mangekyou Byaringan/Mangekyou Shakugan Hümm-hümm ezek csak álmok kacsint
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 05, 07:56:54 írta Max » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3813 Dátum: 08 aug 05, 09:59:09 »

Lehet hogy ezt inkább a vérvonal képességekkel foglalkozó topicba kellene írnom de szerintem kicsi az esély arra, hogy A Sharingan és a Byakugan Keverékéből nem lesz más képesség, ugyanis Az egyik a másikból származik így a dominánsabb génkészlet inkább felülírja a másikat. Mivel ha jól emlékszem Sasuke már képes az MS-re ezért inkább a Hyuuga vér felfrissítené az Uchiha klánt.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3814 Dátum: 08 aug 05, 19:00:23 »

Hi all!

Ha ezt a Byakugan -> Sharingan összefűggést a Tengu-elméletből következtettétek ki, akkor az nem lehetséges, mert ezt megdőlt a közelmúlt mangáinak következtében... vagy nem?

És egy kicsit visszatérnék a múltba...

"nem értem madara miért lenne erősebb sasukénál.... régi alakja erősebb de a mostani tuti nem hát ha az első hokage legyűrte a régi alakját akkor sasukének menne a mostani madara is... van olyane rős mint az első hokage..." (valeshika)

Szerintem igazad van, mert most is egy genjutsu kellős közepén ücsörgünk... Egyébként ha Sasuke le tudná győzni Tobit ~ Madarát, akkor Itachi Isten fölött áll 110 emelettel. Itachinak lett volna esélye Madara ellen, ezt tudhatjuk a mangából is, hiszen miatta nem ment Konoha ellen, de mivel Sasuke a bátyja 'cipőjét' sem súrolhatná le... Neki esélye sem lenne, még a jelenlegi Madarával szemben sem... És valószínű, hogy Peint is le tudná győzni, hiszen Ő Uchiha Sasuke, akinél elkényeztetettebb GYEREKET még nem láttam. Most képes elmenni "Elpúsztítabi Konohát", csakmert kiderült, hogya klánja meg akarta dönteni a Hokagét, a bátyja kívánsága ellenére, amit habár nem mondott ki, de tudjuk, mi az... (a gyengébvbek kedvéért megvédeni Konohát és a szeretett kisöccsét)...

És most

KAI
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 05, 19:19:10 írta six » Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3815 Dátum: 08 aug 05, 19:58:50 »

am csak a 3 felső vezetőt akarja kinyirni és nincs elkényesztettve mert még szülei sincsennek
Naplózva

Lion
Vendég
« Válasz #3816 Dátum: 08 aug 05, 20:07:26 »

Igaza van Six barátomnak...Meg egyébként is túl sokat képzel magról Sasuke...Változzon meg és kész! Mellesleg még a 3 vezetőt se ölje meg mert Itachi nem ezt akarta...Tobi meg akassza fel magát mert minden miatta van...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3817 Dátum: 08 aug 05, 20:16:37 »

Lájön:
Hagyd már ezt a "köteles"-témát, oksa? ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lion
Vendég
« Válasz #3818 Dátum: 08 aug 05, 20:28:00 »

Csakra: Értettem főnök...De akkor is így van! Mosolyog  bye bye
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3819 Dátum: 08 aug 06, 00:01:42 »

Itt nem Tobit kell hibáztatni, mert az sajna Sasuke sara, hogy csont nélkül elhitte minden szavát. ikszdé Pontosan
Naplózva

xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #3820 Dátum: 08 aug 06, 00:07:08 »

Hát Sasuke szerintem egyszerűen túl befolyásolható és beképzelt ezért is és mert nagyon arra megy amerre terelik "Tobi" is csak arra használja amire Itachi vagyis a céljai elérésére
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Lion
Vendég
« Válasz #3821 Dátum: 08 aug 06, 11:05:59 »

Itt nem Tobit kell hibáztatni, mert az sajna Sasuke sara, hogy csont nélkül elhitte minden szavát. ikszdé Pontosan

Csibe sajnos ez igaz...De ha kicsit jobban bele gondolunk akkor Tobi idiotaságai miatt volt még anno az hogy az Uchiha-k ra nem néztek jó szemmel...Egyébként meg szerintem amit most mondott a Tobi az szerintem igaz volt...Minden egybe vág...Csak hát Tobinak is jó a beszélőkéje mint Kakashinak Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3822 Dátum: 08 aug 06, 14:09:38 »

Sasuke olyan mint egy fehér vászon aki jól tud festeni azt fest rá amit akar. Elöször Itachi most meg Tobi=Madara akarata szerint cselekszik.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #3823 Dátum: 08 aug 06, 14:14:51 »

Csibe sajnos ez igaz...De ha kicsit jobban bele gondolunk akkor Tobi idiotaságai miatt volt még anno az hogy az Uchiha-k ra nem néztek jó szemmel...Egyébként meg szerintem amit most mondott a Tobi az szerintem igaz volt...Minden egybe vág...Csak hát Tobinak is jó a beszélőkéje mint Kakashinak Nevet
nos nem Tobi hibálya volt hogy rossz szemmel néztek a klánra hanem az hogy a Sharingannal tudják Irányítani a Kyuubit ezért meg haragudtak a falura mert azt hitték ők uszították a falura ezért. A klánt kiközösítették ezért pedig bosszút akart állni az elnyomásért. Itt jön képbe Itachi aki szövetkezett a faluval hogy ki írtja a klánt viszont az öccsét Sasukét meg akarta védeni ezért terelte a személyiségének fejlődését ebbe az irányba de megint Offolok
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 06, 14:16:38 írta xenon » Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3824 Dátum: 08 aug 07, 16:53:59 »

am csak a 3 felső vezetőt akarja kinyirni és nincs elkényesztettve mert még szülei sincsennek

Oh igen... csak akkor lehet valaki elkényeztetve, ha vannak szülei mi? A faluban mindenki segítette és tisztelte őt, de őt ez nem nagyon izgatta, sőt inkább megölte volna a legjobb barátját, odaadta volna a testét Orochimarunak, hogy aztán megejthesse a bosszúját - mind Sasuke, mind Orochimaru -. Így a falu ismét veszélybe került. A bátyja azért vállalt számüzetést és azt, hogy a világon gyűlölje, mert azt akarta, hogy a testvére élhessen és egy olyan klánt hozhasson létre, aminek a szívében nem klán-ellenétek lakoznak és nemis hatalomvágy, hanem "a tűz akarata"... Arra gondoltam azalatt, hogy el van kényeztetve, hogy kedve szerint cselekedett a történet fontos epizódjaiban és ezzel nem a bosszúját vitte véghez, hanem mégtöbb zűrzavart okozott. Szerintem a bosszú az, amikor csak annak fizetsz meg, akinek köszönheted a szenvedéseket, de mikor ezen az ürügyen másokat bántasz, az már nem bosszú, hanem gerinctelen örjöngés...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 253 254 [255] 256 257 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins