24 nov 16, 10:40:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339853 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3780 Dátum: 08 aug 02, 21:01:36 »

Idézet
Elösször is...Elhagyta a falut...Ezzel gond nem lenne de el ment Orochimaruhoz...Aki le akrja igázni Konohát... Mielött el ment hozzá meg akarta ölni Narutot...Nos miután nem jött össze rá nemtom hány évre találkoztak...Megint meg akarta ölni Narutot Sakurát Sai-t és Yamatot...Szeintem ennyi elég hogy sokan utálják...
Ugyanmár...ha akrja az első alkalommal megölhette volna sőt...talán másodjára is...zzerinted érdekelte volna Orochimaru ha ténleg megakarja ölni őket?Hát hogy miért utálják sokan..hát inkább azt hagyom mert ha őszintén válaszlnék kapnám a bant rendesen Mosolyog.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 21:03:52 írta Den » Naplózva

jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #3781 Dátum: 08 aug 02, 21:19:33 »

virágzik a topic Nevet akármenniyre is utáljátok már 100 oldalt teleírtatok sóskáról  Pojén
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3782 Dátum: 08 aug 03, 01:55:32 »

Hát speciel én nem utálom Szöszkét sőt nekem ő az egyik kedvenc karakterem, egyébként egyetértek veled Den ha Sasuke meg akarta volna tényleg ölni Narutot azt már az első alkalommal megtehette volna, a második alkalommal meg teljesen nyilvánvaló, hogy azért tett úgy mintha meg akarná ölni őket mert Oro és Kabuto is a közelben voltak és ezért azt a látszatot akarta kelteni, hogy már nem jelentenek számára semmit, de ha megfigyeltétek érdekes módon Naruto szavai hatottak rá, mert nem engedte Oronak, hogy megszerezze a testét. Mosolyog 
Naplózva

Lion
Vendég
« Válasz #3783 Dátum: 08 aug 03, 02:16:32 »

Aki nem olvas mangát annak spoiler veszély...

Hát végülis...Ez igaz...De ha most Naruto ki tudja tanulni ezt a remete művészetet akkor szerintem Sasuket meg tudná majd enni... Meg hát gondolkozzunk reálisan...Naruto a főszerepő és ha harcba keverednének megint akkor nem hiszem hogy Naruto meghallna vagy valami mert az úgy már eléggé necces lenne...^^
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3784 Dátum: 08 aug 03, 06:36:10 »

sasukét naruto akkor győzi le ha gyorsabb lesz.... és a remete edzés nem hiszem gyorsaságot ad neki Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Den
*

« Válasz #3785 Dátum: 08 aug 03, 07:19:30 »

Hát speciel én nem utálom Szöszkét sőt nekem ő az egyik kedvenc karakterem, egyébként egyetértek veled Den ha Sasuke meg akarta volna tényleg ölni Narutot azt már az első alkalommal megtehette volna, a második alkalommal meg teljesen nyilvánvaló, hogy azért tett úgy mintha meg akarná ölni őket mert Oro és Kabuto is a közelben voltak és ezért azt a látszatot akarta kelteni, hogy már nem jelentenek számára semmit, de ha megfigyeltétek érdekes módon Naruto szavai hatottak rá, mert nem engedte Oronak, hogy megszerezze a testét. Mosolyog 
Hát énis mindig Kakashi és Sasuke között vacilálok de mostanság Sasuke a kedvenc karim Mosolyog.Még szerencse hogy oro nem kapta meg a testét Pojén,de végülis Sasuke szerintem tudta hogy oronak biztosnem Ita lett volna az első hanem megint rászált volna Konohára vagy ilyesmi ami elégé áthúzta volna a terveit.

Most ez a Hachibi elég kemény,pedig írtókomoly volt,a Lefejezőben beleszúrja azon a karikán át a Kusanagit a földbe aztán meg egy mozdulattal belerug a mellkasába..mondjuk nemért vele sokat...de akkoris imádom ezeket a mozdulatokat pláne animében milyen jól meglesz csinálva Mosolyog.
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3786 Dátum: 08 aug 04, 07:50:46 »

Hogy animében meglesz csinálva, az természetes Nevet
Én már várom is! Igazából nekem az a furcsa, h Sasuke még nem mutatta meg az MS-t!
Lehet hogy nem volt ideje még, mert zúdúlásképp érte ez
a támadássorozat, ami nagyon gyakorlott volt!
Nem hinném h meghalna Naruto, se Sasuke!
Mégse megölni akarják egymást...Illetve nemtudom, de Naruto nem ölné meg Sasuke-t!
Én arra is gondoltam már, hogy úgy lesz vége mindennek, hogy Sasuke visszamegy!
Én dühös lennék ha ez történne!
Naplózva

h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3787 Dátum: 08 aug 04, 08:12:59 »

Szerintem Sasuke elsősorban tudja mit csinál ,szerintem sem bizik meg Madarában,de az igazságot Itachiról elhitte neki teljes mértékben . Ő tényleg nem az a fajta akit valaki uraljon . Én úgy látom ,hogy a mostani célja megbosszúlni Itachit ,nem megölni a konohai embereket .Ha megszerzi a habicsit amit nem tudom,hogy fog csinálni (mármint kiszivja a jincsurikiból és beteszi egy dobozba bár ez lehetetlenek tartom) még mindig jobb lesz az ő kezébe mint az akatukikéba.
Naplózva
Lion
Vendég
« Válasz #3788 Dátum: 08 aug 04, 09:51:18 »

Srácok...És szerintetek az Akatsuki oda adna Sasukének egy Bijut? Ne hülyéskedjünk már...Mellesleg szerintem az Akatsuki csak kihasználja Sasuke-ét és Sasuke meg az akatsukit...Csak mind a 2-en azt hiszik hogy náluk van az előny...Mellesleg ha Sasuke erre rű jön semmit nem fog tudni csinálni...Ha meg is ölné Tobit amiben nagyon nem hiszek ott van még Pein...Pein darabokra szaggatná Sasuke-ét semmi esélye se lenne...Csak hát Sasuke nagyon önfejű és befolyásolható...És ha neki rontana Pein-nek akkor szegényt csipeszel szedhetnénk össze  Nevet Nevet Nevet
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3789 Dátum: 08 aug 04, 09:59:36 »

Arról se feletkezz el, h Tobi megmondta, hogy Sasuke lehetőséget kap arra, hogy szerezzen egy démont!
Tuti elvennék tőle, de Sasuke nem engedné Ördögi
Naplózva

Lion
Vendég
« Válasz #3790 Dátum: 08 aug 04, 10:14:36 »

Az igaz de azt csak szért mondta hogy maga mellé állítsa Tobi Sasuket...LEgalábbis szerintem...És mit tudna Sasuke csinálni? Azon kívűl hogy semmit? Pein így igy úgy is lapátra tenné...Ezt szerintem mindenki tudja  Nevet
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3791 Dátum: 08 aug 04, 10:56:48 »

A meglátás jó!
Pein úgyis elakarná tőle venni!
És ezt előre gondoltam! Úgyhogy!
Csak Sasuke nembiztos, h nagyon engedékeny lenne!
Úgyse akarná odaadni az Akatsukinak! Makacs! De egyik kedvencem!
MSN-emen is ő van kint, amikor kicsi volt! Nevet
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3792 Dátum: 08 aug 04, 14:24:45 »

Sasuke-nak úgyse kellene a démon, mit csinálna vele?
Ő az a fajta ember aki azt hiszi mindenre képes. A saját erejéből akarja elérni céljait.
A nyolcfarkút lepasszolja Madarának azt Elkezd felkészülni Konoha ellen.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Den
*

« Válasz #3793 Dátum: 08 aug 04, 17:13:59 »

Én nemtudom Pein miért menne neki Sasukénak?Komolyan miket összehordtok...Pein szerintem visszasefog térni,ottvan Tsunade aki alapból idegbajospláne kinyírta az egyik legjobb haverját,Kakashi is berágott rá szerintem rendesen hisz így nem lesz következő könyv nameg Narutonak oda a mestere tehát várja egy-két jóakarója.
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3794 Dátum: 08 aug 04, 17:33:29 »

lion ha nem tetszik sasuke akkor jóhoyg mindenki ellen úgy állítod be hogy veszít.... pein szétszedné de szentem eléggé megizzadna... hogy minek kell neki bijuu? mert ha a chakráját használja elég sokáig bírna harcolni és nyugodtan használhat minden jutsut, nem kéne figyelnie hogy marad-e még chakrája... off: chakra menyiség egyáltalán nem bíztosítja  győzelmet, hisz shika is hidant leverte és kevesebb chakrája volt Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Oldalak: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins