24 nov 16, 09:25:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 250 251 [252] 253 254 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339805 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
valeshika
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3765 Dátum: 08 aug 02, 12:14:17 »

hát nem tudom ki ír butaságokat mert hogy jön ide itachi harca???? sasukéről beszélek hogy erősebb mint a mostani madara és ennyi
Naplózva

So troublesome....
Lion
Vendég
« Válasz #3766 Dátum: 08 aug 02, 12:40:51 »

Hogy lenne már erősebb Sasuke Tobinál???????????????????? És miért jön ide Itachi harca??? Úgy hogy Itachit se tudta volna legyőzni...Ennyi...Tobi meg sokkal erősebb volt mint Itachi...Istenem...Tényleg ami itt megy az kabaré...Még hogy Sasuke jelenleg le tudja győzni Tobit...Hát gratulálok neked...
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3767 Dátum: 08 aug 02, 13:34:38 »

-.-"  de te honnan tudod hogy erősebb tobi? itachi direkt vesztett ezt mindneki tudja és sasuke már erősebb mert itachi odaadta az erejét.... olvasd el 6-szor hátha belerögzül a fejedbe
Naplózva

So troublesome....
Szeth
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3768 Dátum: 08 aug 02, 13:46:44 »

ÖÖÖ, nemazért de nem Tobi volt, aki röhögve szétszivatott 8 konohai shinobit, közdtük Kakashit, Yamatot és Narutót? És ő volt az, aki könnyedén kézzel megállította Suigetsu támadását nem? Szerintem Tobi nem egy gyenge shinobi, nem hiába parancsol az egész Akatsukinak. És Sasuke nem fog addig ellene fordulni, amíg még erősebb nem lesz(már ha ellene fordulna), mert Tobi eddig látott képességeit elnézve, ő a Naruto világának egyik legerősebb karaktere, a néhai Itachi mellett.

Az én véleményem, hogy Sasuke egymagában soha nem lesz képes legyőzni Tobit, csak Narutóval együtt, és én remélem, hogy a manga utolsó harca ez is lesz. Nevet

És bár Itachi télleg beleültetett technikát Sasukéba, az sztem csak arra volt, hogy ha meglátja Tobi sharinganját, akk aktivizálódjon. És ezt Tobi kivédte ismételten, pedig az amaretsu se egy gyenge technika...

És pont Sasuke mondta, hogy nem akarja használni Itachi szemeit, és ő a saját útján akar megerősödni, nem a bátyja útját követve
Naplózva

"Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra."
http://varesz.b13.hu/
Lion
Vendég
« Válasz #3769 Dátum: 08 aug 02, 14:15:50 »

-.-"  de te honnan tudod hogy erősebb tobi? itachi direkt vesztett ezt mindneki tudja és sasuke már erősebb mert itachi odaadta az erejét.... olvasd el 6-szor hátha belerögzül a fejedbe

Aki nem olvas mangát annak Spolier veszély...

Amint látom te tényleg nem értessz a Narutohoz, és csak nézel de nem olvasol...Álomvilágban élsz gyerek! Nem az egész erejét adta át Itachi Sasuke-nek hanem egy bizonyos részét...Amugy meg Naruto-nak is adott egy kicsit...Mellesleg Szeth-el nagyon egyetértek...Tobi-nak van a legjobb Sharinganja a világban már pedig az nagyon nagy fölény...Egyébként nem hiszem hogy Sasuke csak úgy el tudott volna játszadozni a 8 Konohai Shinobival, mellesleg Ki védte Itachi technikáját amit szerintem senki nem tudott voln kivédeni csak a legjobb nindják...
Hogy honnan tudom hogy erősebb Tobi? Ez egyszerű...Mert neki van a legjobb Sharinganja mellesleg Tobi simán megölné Sasuke-ét a Mangekyou Sharingannal ("egyenlőre") de ez elöbb utobb változik...Mint tudjuk Sasuke végig benne volt Itachi Genjutsujába ugyhogy a kivédéséhez sokat kell még gyakorolni. Van egy olyan érzésem hogy Itachi volt a legjobb Genjutsu használó ha nem is a legjobb de az egyik legjobb használó... valeshika... Ne nekem magyarázd hogy olvassam el 6x a mangát inkább olvasd el te... Csak ennyit szerettem volna...
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3770 Dátum: 08 aug 02, 17:21:44 »

sasuke lehet nem tudott volna eljátszadozni 8-al de ugy tudom tobin átment minden támadás nem? ezért is el tudott játszadozni...  kiváncsi vaok sasuke ms-e széttépte volna-e akkor tobit, meg attól hogy az a 8 nem tudta leütni, mondjuk mondom shikát(tudom kedvencem bocs de olvasd tovább Nyelvesít) kage mane no jutsu is különleges chakrát álít elő és tobit simán elkapta volna... lehet eltudott játszadozni de nem tudta volna megölni őket ez 100%, amíg nem lesz tobi vs sasuke addig ne menj biztosra tobi győzelmére...
Naplózva

So troublesome....
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3771 Dátum: 08 aug 02, 17:40:01 »

Már nem azért de miért ne bírna Sasuke eljátszadozni 8-al mikor ha jól emlékszem a teljes 7-es csapat se bírt el vele, pedig akkor még nem is volt MS-e és mégse jelentett problémát neki legyőzni Narutoékat, de még Yamato se jelentett gondot neki, egyébként az sem mellékes, hogy ezt úgy hajtotta vére, hogy jóformán nem is használta a sharingan képességeit, szóval ne mondja nekem senki hogy nem bírt volna el azzal a 8 tagú csapttal.  Pontosan 
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3772 Dátum: 08 aug 02, 17:42:04 »

hát igen csibe barátomnak igaza van Nyelvesít akkor is csinált volna valami jutsut csak oro megállította...
Naplózva

So troublesome....
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #3773 Dátum: 08 aug 02, 18:23:55 »

Tobi szerintem még jóval erősebb sóskánál..  meg még nem is lehet igazán ismerni tobi erejét a mangekyoun kívül.. :S mind1, majd eldől... Pontosan
Naplózva
Lion
Vendég
« Válasz #3774 Dátum: 08 aug 02, 18:50:27 »

Már nem azért de miért ne bírna Sasuke eljátszadozni 8-al mikor ha jól emlékszem a teljes 7-es csapat se bírt el vele, pedig akkor még nem is volt MS-e és mégse jelentett problémát neki legyőzni Narutoékat, de még Yamato se jelentett gondot neki, egyébként az sem mellékes, hogy ezt úgy hajtotta vére, hogy jóformán nem is használta a sharingan képességeit, szóval ne mondja nekem senki hogy nem bírt volna el azzal a 8 tagú csapttal.  Pontosan 

Aki nem olvas mangát annak Spoiler veszély...

Istenem...Csibe te nézel MAngát/Animét is ugye? Akkor amint láttad Yamato akkor akart be keményíteni amikor jött Orochimaru...Mellesleg Tuti nem tudott volna eljátszadozni azzal a 8 Shinobival mert ott volt Kakashi is Yamato meg még az isten tudja hogy kik... De még mindig ott tartunk hogy Tobi és Sasuke között ki lenne a győztes... valeshika végre egy valamiben egyet értek veled...Még pedig abban hogy értelmetlen találgatni hogy ki az erősebb...Nyilván valóan jelenleg Tobi az erősebb mert nem tud még védekezni a Genjutsuval szemben...Emlékezz...Amikor ment Sasuke hogy ki nyírja Itachit...És ott mondta Sasuke hogy én átlátok a genjutsuaidon... És ott oltotta be Itachi Sasuke-t hogy már akkor bele estél a Genjutsumba amikor beléptél...Vagy valami ilyesmit mondott...Szal még ezért erősebb Tobi mert Sasuke még nem tud át látni ezeken. Egyébként meg Tobi mindent tud a Mangekyou Sharinganról azaz minden technikáját ismeri...De mivel ki lehet következtetni hogy mi lesz ezért szerintem Sasuke majd meg foja ölni Tobit...Már ha harcolni fognak...Na mind1 bízzuk az íróra  Nevet Mellesleg Sasuke nagyon befolyásolható ami nagyon nagy hátrány...Szal...Majd kiderül:)
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 18:54:46 írta Lion » Naplózva
jennybaba
ANBU újonc
*

« Válasz #3775 Dátum: 08 aug 02, 19:32:04 »

hát tényleg nagyon befolyásolható, itachi is figyelmeztette narutot, bár sztem tanult annyit itachi halálából h nem bízik meg teljesen tobiban.. csak kihasználja az akatsukit.. az is lehet h csak megjátssza az akatsukiságot...  Gondolkozik
Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3776 Dátum: 08 aug 02, 20:14:14 »

am szerintetek mie utálják olyan sokan sasukét?
Naplózva

jennybaba
ANBU újonc
*

« Válasz #3777 Dátum: 08 aug 02, 20:21:14 »

én pl. nem utálom Mosolyog  sőt nekem ő az egyik kedvenc karakterem ^^ 
Naplózva
Lion
Vendég
« Válasz #3778 Dátum: 08 aug 02, 20:53:23 »

am szerintetek mie utálják olyan sokan sasukét?

Elösször is...Elhagyta a falut...Ezzel gond nem lenne de el ment Orochimaruhoz...Aki le akrja igázni Konohát... Mielött el ment hozzá meg akarta ölni Narutot...Nos miután nem jött össze rá nemtom hány évre találkoztak...Megint meg akarta ölni Narutot Sakurát Sai-t és Yamatot...Szeintem ennyi elég hogy sokan utálják...
Naplózva
jennybaba
ANBU újonc
*

« Válasz #3779 Dátum: 08 aug 02, 20:55:57 »

én ebből a szempontból úgy állopk sasukéhoz mint naruto.. még van esély megmenteni.. Hümm-hümm
bár lehet h mást mondanék ha engem próbált volna megölni:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 250 251 [252] 253 254 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins