24 nov 16, 08:25:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 249 250 [251] 252 253 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339754 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3750 Dátum: 08 júl 31, 21:07:32 »

Ja értem, de ott nem halt meg senki meg Sasuke ott csak Narutoval harcolt és őt se ölte meg bár ha úgy vesszük a csapat minden tagja épp Sasuke konoksága miatt került veszélybe, de ha már Sasuke hibáztatásánál tartunk azt is számításba kéne venni hogy annak a csapatnak a tagjai önként vállalkoztak arra hogy visszavigyék Sasukét és nem ő kérte hogy menjenek utána. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 31, 21:18:40 írta Csibe19 » Naplózva

Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3751 Dátum: 08 júl 31, 21:10:07 »

De Neji Chouji majdnem mert amilyen állapotban ők voltak. Elég sz..ul néztek ki.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3752 Dátum: 08 júl 31, 21:21:57 »

Idézet
De Neji Chouji majdnem mert amilyen állapotban ők voltak. Elég sz..ul néztek ki.

Lehet de értemetlen volt követni.Tayuya is megondta hogy saját akaratábol kell dönteni vagy nincs semmi értelme az egésznek.Hiába vinnék vissza úgyis elmenne :/.....ezt nemfogja fel Naruto..majd ha akar visszamegy addig úgyis aztfogja csinálni amit akar mert az kezd magával amihez kedve van...most milyen az hogy mások eldöntik te hol legyél...és maga a döntés hogy genineket utánaküldeni..tudhattákvolna hogy nem Pista bát meg a kocsma ninjákat küldi értük Oro hanem pro ninjákat..persze nemvolt elég jounin de hagyni kelett volna akkormeg inkább ahogy van..ez az ő döntése és nemkérte hogy mentésk meg.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #3753 Dátum: 08 júl 31, 22:48:08 »

Tegyük fel én rendör vagyok a barátom is rendőr de ő valami oknál fogva beakar lépnio a maffiához én ezt tudom és hagyni is fogom mert ez az ő "döntése" elég brutális lenne ha így menne a dologxDD.
Picit meredek példa de Szöszke is megszegi konoha törvényeit és a shinobinak kötelessége ezt megvédeni, betartani. Nem is avval árt hogy elmegy ha nem hogy később embereket ölhet meg és konoha ellen fordulhat ezt nem engedheti meg a hokage semmi képp sem.

Sóska önfejűsége és makacssága később bajt jelenthet sőt ha rosszúl értesül a dolgokról vagy hazudnak neki akár konoha ellen is fordulhat.
Aki olvas mangát az tudja hogy milyen über táp lett nem állítja meg azt már senki maximum Naruto.
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3754 Dátum: 08 aug 01, 07:04:30 »

sasuke egy konohai ninja ezért is akarták visszahozni meg a többiek nem tudták  hogy magától ment el, hanem hogy elrabolták.. csak naruto tudta mert harcolt vele, de shika vs sasuke azért is lehet mert chunin vizsgán is mondja hogy nem vagyok sasukéra kiváncsi Mosolyog, és amikor naruto mondja hogy nem tudtam visszahozni akkor csak gondolhatják hogy magától ment el mert a hang 5-ösét lefoglalta shika csapata
Naplózva

So troublesome....
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3755 Dátum: 08 aug 01, 07:10:23 »

Shikamaru egyébként azt mondta h ő is kiváncsi Sasuke harcára a chunin vizsgán és Naruto is csak akkor szembesül azzal a ténnyel h Sasuke magátol ment el mikor Kimimimaronal otthagyta. Legalábbis szerintem így van.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3756 Dátum: 08 aug 01, 10:59:20 »

de hogy nem tudja megérteni hogy sasuke nem akar visszamenni... hát majdnem megölte de ő azért visszakarja hozni..off: amikor a stadionra iluzio borul és a kutya megharapja shikát azt mondja sakura: te nem is voltál illuzióba! shika: nem érdekelt sasuke harca Nyelvesít Mosolyog
Naplózva

So troublesome....
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3757 Dátum: 08 aug 01, 11:02:18 »

Na mind1 Naruto meg azért nem érti meg mert ilyen konok típus egyébként meg jó nézni ahogy elvannak egyméssal legalább addig is megy az anime\manga történet.
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3758 Dátum: 08 aug 01, 15:33:53 »

Tegyük fel én rendör vagyok a barátom is rendőr de ő valami oknál fogva beakar lépnio a maffiához én ezt tudom és hagyni is fogom mert ez az ő "döntése" elég brutális lenne ha így menne a dologxDD.
Picit meredek példa de Szöszke is megszegi konoha törvényeit és a shinobinak kötelessége ezt megvédeni, betartani. Nem is avval árt hogy elmegy ha nem hogy később embereket ölhet meg és konoha ellen fordulhat ezt nem engedheti meg a hokage semmi képp sem.

Sóska önfejűsége és makacssága később bajt jelenthet sőt ha rosszúl értesül a dolgokról vagy hazudnak neki akár konoha ellen is fordulhat.
Aki olvas mangát az tudja hogy milyen über táp lett nem állítja meg azt már senki maximum Naruto.
Itt is ugyanaz a helyzet.Vagy lelövöd vagy hagyod hogy menjen de ha elhatározta akkor már érvekkel nemtudod rávenni hogy maradjon vagy hogy visszamenjen. És valjuk be már rég nem Sasukén mult hogy nem ment vissza.Ha a két tanácsos nem kavarna a háttérben mint a fagyigép nomeg Danzou és nemtszik tönkre Sasuke meg Itachi életét akkor semmi gáz nem lenne...azmeghogy háború lenne szerintem sarutobit ismerve megoldható lett volna,biztos megoldotta volna ha nemkavarnak bele.A tanácsosok simán megérdemlik amit kapnak...nameg Danzou is..hajrá Sasujó Mosolyog.
Naplózva

jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #3759 Dátum: 08 aug 01, 23:34:56 »

lassan mindent előusztít maga körül  >.<#
először el akarja pusztítani Itachit és az akatsuki az ellensége, ezután meg tudja az igazat, és konohát akarja elpusztítani, pedig Itachi azért halt meg önszántából h konohának jobb legyen, erre meg akarja bosszulni a bátyját de közben meg azt akarja elpusztítani amit a bátyja az élete árán is megvédett... és szövetkezik az akatsukival akikből szintén jó pár személyt kinyírt már (és gyanúm az h ki is fog még) ha nem tér észhez, as bijuu miatt narutot is megöli.. Hümm-hümm >.<# Hmm?   Neeem
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3760 Dátum: 08 aug 02, 00:58:38 »

Hát nekem az a gyanúm, hogy itt Narutonál fog borulni minden, mert a mostani fejezetből egyértelműen kiderül hogy Sasuke nincs tudatában annak, hogy az amit jelenleg igyekszik elérni az a legjobb barátja halálát jelenti és azért mondom hogy borulni fog minden mert bármiben le merném fogadni, hogy esze ágában sincs Narutot az akatsuki kezére játszani vagy hagyni hogy a kezükbe kerüljön, igen tudom Sasuke elég mélyre süllyedt mióta Konohát maga mögött hagyta, de azért szerintem többet tanult Itachi halálából mint amennyit idáig mutatott szóval nem hiszem hogy hagyná meghalni Narutot. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 00:59:33 írta Csibe19 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3761 Dátum: 08 aug 02, 09:20:29 »

Spoiler veszély!

Igen, talán.
Viszont, a 411. magában mondja, hogy erőt akar szerezni és hogy csak kihasználják az Akasszukkit. Vajon mihez kell neki az erő? A konohai fejesek legyalulásához vagy Tobi eltiprásához...?
Azért a történet szerint ő se hülye, nagyon jól tudja, hogy Tobi csak csicskáztatja és hogy az egyszemű jelenleg erősebb nála.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 09:21:03 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Szeth
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3762 Dátum: 08 aug 02, 09:25:14 »

Én viszont azt nem értem, hogy így hogy akar erősebb lenni? Fejleszti az Ms-t a hachibi elleni harcban? Mert csak ezt tudom elképzelni, vagy azt, hogy miután elkapták, belepecsételik Sasukébe(ezt mondjuk kötve hiszem, hiszen az akatsuki se hülye).  (de azért milyen durva lenne egy hachibi Sasuke vs Kyubbi Naruto fight Nevet)

De azzal, hogy most legyakja(már ha legyakja) a hachibit, tapasztalaton kívül mást nem kap. Vagy aztán Madara edzeni fogja? Áhh én nemtom minek mondta, hogy most így még több erőt fog szerezni.

Naplózva

"Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra."
http://varesz.b13.hu/
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3763 Dátum: 08 aug 02, 11:43:58 »

nem értem madara miért lenne erősebb sasukénál.... régi alakja erősebb de a mostani tuti nem hát ha az első hokage legyűrte a régi alakját akkor sasukének menne a mostani madara is... van olyane rős mint az első hokage...
Naplózva

So troublesome....
Lion
Vendég
« Válasz #3764 Dátum: 08 aug 02, 11:55:30 »

nem értem madara miért lenne erősebb sasukénál.... régi alakja erősebb de a mostani tuti nem hát ha az első hokage legyűrte a régi alakját akkor sasukének menne a mostani madara is... van olyane rős mint az első hokage...

Már ne haragudj de a butaságodnak hangot szeretnék adni mert ezt nem bírom...Madara simán el verné Sasuke-ét....Itachit is csak azért tudta legyőzni mert Itachi hagyta magát...És ezt meg mondta Tobi is...Ha Itachi komolyan vette volna Sasuke már rég halott lenne...Egyébként meg szerintem Tobi hazudott Sasuke-nek egy két dologban amikor el mondta Itachi-ról az igazságot...Szerintem ez fog majd kiderülni és majd egyszer vmikor Sasuke legyőzi Tobit...De az nem most lessz...
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 11:57:50 írta Lion » Naplózva
Oldalak: 1 ... 249 250 [251] 252 253 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins