Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #3735 Dátum: 08 júl 31, 09:21:59 » |
|
Ha megtanulja megába sűríteni az energiákat, a viselkedése is változni fog. Már azzal is sokkal higgadtabban harcolt, hogy tudta, hogyan használja pontosan a kage bushinokat, de így, hogy a körülötte lévő természet energiáira kell majd koncentrálnia, a feje le fog hűlni. Persze nem teljesen, hiszen Naruto az Naruto marad De akkor is láthatunk a részéről egy személyiségi változást - ebben biztos vagyok. Az meg, hogy nem éli túl az edzést, eleve kizárt, egész egyszerűen abból kifolyólag, hogy akkor az egész mangát le kéne zárni. Az meg nagyon nem a közeljövőben lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3736 Dátum: 08 júl 31, 10:02:33 » |
|
Csak nem marad ki egy ilyen fontos harc! Ez az egyik legfontosabb! Sasuke vs Naruto! Most Naruto is erősebb lesz, Sasuke is jobb lett, MS... Úgyhogy ez a harc szerintem elkerülhetetlen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #3737 Dátum: 08 júl 31, 12:02:29 » |
|
Lethogy Naruto is erősebb lett de Sasuke már a kezdetekben erősebb volt pl emlékezzetek a Sasuke vs Gaara meccsből a sebességére.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3738 Dátum: 08 júl 31, 14:40:29 » |
|
Jó de én arra értettem, hogy tuti lesz harc! Mert ez nem hagyható ki! Várom Am. lehet h Sasuke gyorsabb volt. De ha Naruto kiszabadítaná a Kyuubi chakráját, Sasuke is beleadna mindent, gondolom... Úgyhogy Akkor Naruto-nak már lenne esélye, de nemsok. Mivel ott van Sasuke Mangekyou Sharinganja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #3739 Dátum: 08 júl 31, 14:48:48 » |
|
Igen a rókával lenne esélye de ne feledkezzünk meg Sasuke pecsétjéröl se, vagy azt már elvesztette mert vmi ilyesmit olvastam. Bocsi de én nem szoktam mangat olvasno.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3740 Dátum: 08 júl 31, 14:49:11 » |
|
A jelenlegi erőviszontokat nézve Sasuke az erősebb (szerintem) majd meglátjuk mit fog Naruton segiteni az edzése . Én úgy gondolom,hogy Sasuke azért is tudná kivédeni a taijudzsut ,mert ott van neki a sharingan (mint ahogy láttuk a Naruto vs Sasuke harcban amikor megjelent a harmadik pont) Én nem értek abban egyet ,hogy mielött Sasuke el ment volna Orohoz eltünt az átokpecséte Kakashi csak elpecsételte annak erejét ,és ha jól emlékszem ,csak egy hátrány volt a Gaara elleni harcban (az erdőben) amikor harmadjára használta a chidorit.(ha tévedek javitsatok ki) És akkor volt már a hasznára amikor felvitte nivel 2 re. ? És talán Itachi vette azt le róla (ebbe nem vagyok biztos)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 31, 14:51:38 írta h_Tunde »
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3741 Dátum: 08 júl 31, 14:55:23 » |
|
A chidori-t alapból is csak kétszer tudta használni akkoriban, és Kakashi mondta hogyha erőltet egy jutsu-t abból semmi jó nem származik, és ha többször használja akkor bármi előfordulhat csak az ő esetében súlyosabb következménye lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #3742 Dátum: 08 júl 31, 14:59:42 » |
|
Ja bocs ha vmi h......get írtam a pecsétről lehet h félrenéztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3743 Dátum: 08 júl 31, 16:30:05 » |
|
A pecsét nemrég tűnt el! Itachi vs Sasuke harc közben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kisame12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3744 Dátum: 08 júl 31, 17:48:32 » |
|
azért tűnt el, mert Itachi kinyírta azt aki Sasuke -ra jelet rakta (Oro-sama -t)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #3745 Dátum: 08 júl 31, 17:55:15 » |
|
Én nem olvasok mangat ezért köszi az infot. De ahogy hallottam Sasuke az MS-el kb olyan erős mint a pecséttel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kisame12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3746 Dátum: 08 júl 31, 18:07:56 » |
|
sztem sokkal erősebb, de fele olyan látványos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #3747 Dátum: 08 júl 31, 19:18:22 » |
|
szentem ms-el erősebb és legjobb példa:SPOILER: itachi vs sasuke.... átokpecsétet kiszedte belőle és itachi ms-t használt, de különben shika vs sasuke is elképzelhető shika midnig is utálta sasukét és miatta meghalt majdnem a csapata
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3748 Dátum: 08 júl 31, 20:33:01 » |
|
Hát ezt azért nem kéne Sasukére kenni, mert neki semmi köze nincs ahhoz amit Kakuzu és Hidan tett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3749 Dátum: 08 júl 31, 20:41:42 » |
|
Eltévedtél Csibe! Még a Saske Konohából elmenetelekori részekről van szó! mikor Összecsaptak a Hang 4-el!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|