24 nov 16, 06:35:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339646 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
valeshika
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3720 Dátum: 08 júl 30, 08:28:04 »

nem akart reagálni rá haggyá má..... -.-" sasuke sokkal gyorsabb mint ő és a multkori élet-hallál harcuk után ne mond már hogy naruto nem akrta volna kivédeni.... egyszerűen: lassú
Naplózva

So troublesome....
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3721 Dátum: 08 júl 30, 08:34:26 »

Ajánlom figyelmedbe annak a résznek a tanulmányozását mivel hogyha megnézed Naruto már tudta mi következik és egyszerűen csak becsukta a szemét és lehajtotta a fejét, mivel hogy nem akarta elhinni hogy a múltkori után Sasuke ilyet tenne. Egyfajta reménykedés hogy mégse teszi meg de hát nincs mit tenni Naruto már csak ilyen reményteli típus.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #3722 Dátum: 08 júl 30, 13:08:29 »

És van oka rá, hogy reményteli legyen!
Amúgy a gyorsaságot illetően Narutonak ott van az az egyzés, tuti kicsivel gyorsabb lesz!
De Saukéról van szó!
Ha Sasuke eddig is erősebb volt kicsit mint Naruto,
akkor most az MS-al milyen lehet...
Naplózva

Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3723 Dátum: 08 júl 30, 13:09:12 »

Szerintem meg csak megdöbbent ennyi év után h Sasuke így néz ki és ilyen erős lett.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3724 Dátum: 08 júl 30, 13:24:19 »

Ez is egy átgondolt válasz!
De Sasuke azért nem rossz erőre tett szert már akkor!
És most...
Naplózva

Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3725 Dátum: 08 júl 30, 13:34:41 »

Kód:
color=#eeeeee]Hát ja a 3. sharingan pötty nagyon sok erőt adott neki előtte Naruto majdnem sz[sup][sup]á verte, de utánna megtáltosodott főleg mikor átváltozott. Na az nagyon tetszett.[/sup][/sup]
[/sup][/color]
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3726 Dátum: 08 júl 30, 14:49:40 »

Vágom.
A töltelékekkel eddig még nem fárasztottam magam. De úgy látszik kénytelen leszek azokat is megnézni *boá*.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3727 Dátum: 08 júl 30, 15:48:59 »

Én aval értek egyett hogy ott Naruto meglepődött.Meglepődött hogy keményen edzett és Sasuke mégis enyivel erősebb lett mint ő.Már a korházban is megomdták hogy Sasuke írtógyors és akárhogy nézzük többet fejlődött.....itt nincs semmi nemakarja felfogni meg ilyesmi...egyszerűen ha akart volna akkorse tudott volna semmit tenni.
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3728 Dátum: 08 júl 30, 16:18:44 »

teljes mértékben igazad van Nyelvesít sasuke sebességét naruto csak sharingannal tudná követni Mosolyog olyan gyors úgy se lesz... naruto számára sasuke rossz ellenfél mert szentem sasukét távolharcban könyebb lenne legyőzni már csak az ms-e és a chidors kardja miatt.. tehát naruto nem fogja/tudja legyőzni... off:akármit mondtok nejinek és shikamarunak lenne esélye leütni őt Mosolyog
Naplózva

So troublesome....
Szeth
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3729 Dátum: 08 júl 30, 16:29:27 »

Hát távolsági harccal már Deidara megpróbálta, és lám mi lett a vége... De mondjuk most már nincs Sasukénak átokpecséte, így lehet h most könnyebb dolga lenne egy távolsági harcosnak. De hát az MS nem csak közelre, távolra is használható, és ki tudja, h Sasukénak milyen technikái vannak, nem vagyok benne biztos, hogy ugyan azok mint Itachinak.

Hát mondjuk én képtelen vagyok elképzelni egy Shikamaru vs Sasuke küzdelmet, teljesen különböző a harcmodoruk. A környezettől függne sztem a csata kimenetele (mint Hidannál is), mert egy sík, szabad területen Shika nem sokra menne a taktikáival, de mondjuk egy hasonló helyen, mint ahol Hidant is legyakta, amit már előtte telecsapdázott, ott lenne esélye...
Naplózva

"Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra."
http://varesz.b13.hu/
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3730 Dátum: 08 júl 30, 16:35:55 »

ja most már nincs manda...... amúgy meghalt volna, meg azért átokpecsét elég sokat nyomott az erején off:shika nem készített elő semmit. hisz amikor elég messze mentek kakuzuéktól akkor dobálta szét a robbanójegyzetes kunaikat....
Naplózva

So troublesome....
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #3731 Dátum: 08 júl 30, 21:34:42 »

Akkor meg mi a baj az ellenméreg készítéssel? Ahhoz is kell agy. Olyan, mint megalkotni egy tervet az ellenség technikájával szemben. Erre láttunk demonstrációt a fillerben. Mellesleg szerintem sem olyan kibírhatatlanok. Kíváncsi vagyok viszont, Hidan tényleg annyit fog-e káromkodni, mint a mangában (tudom hogy ez annyira nem ide tartozik, de a gondolatmenetem vége) ikszdé.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3732 Dátum: 08 júl 31, 03:17:54 »

Hát jó az átokpecsét tényleg sokat nyom a latban de, azért Sasuke elég sok irányba képezte magát sőt ha jobban átgondoljátok igazából egyik ninja harcászati tudásban sem rendelkezik gyenge ponttal és bármilyen távolságú harcban megállja a helyét egyszóval Naruto a lehetetlenre vállalkozik ha le akarja győzni. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 31, 07:09:57 írta Csibe19 » Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3733 Dátum: 08 júl 31, 08:30:20 »

spoiler: majd meglátjuk sasuke mit művel a hachibvel Mosolyog  de szerintem nem lesz naruto vs sasuke Szomorú
Naplózva

So troublesome....
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3734 Dátum: 08 júl 31, 08:39:52 »

Nem kell parázni ikszdé, ez a hachibi jinchuuriki kemény legény de azért Sasukével nem ér fel, pláne nem azzal a szem párral. Pontosan
Naplózva

Oldalak: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins